LUMILEIKKEJÄ

3/02/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikaset lumileikit pihalla ennen kun pojat lähtivät isän luokse. Kaapo hyppi onnessaan lumikasassa huutaen jee, ihanaa, olen niin onnellinen. Elvis puolestaan rupesi rallattamaan joululaujuja. Vaikka itse en kova talvi-ihminen ole niin kyllähän tuo lasten riemu kuitenkin tarttuu ja on se puhdas lumi aika ihanaa. Iloa toi päivään myös se että tuo viime vuotinen Mini Rodinin salama/tähti haalari mahtui vielä Kaapon päälle.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “LUMILEIKKEJÄ”

  1. On kyllä mahtavaa, kun lapsia ei paljon tartte houkutella ulos! Mäkään en niin talvesta perusta, mutta noiden pienten takia toivon, että lumi pysyisi nyt jokusen viikon.

  2. Ihana ilo lumesta! Voisipa saman saada itellekin sen sijaan että aina ajattelee olevan liian kylmä, pimeä, sateinen, loskainen tai kuuma ilma..

  3. Lumihan on ihanaa! Etenkin jos pakkanen ei huitele jossain -20 pykälässä…Lapsia ei tosiaan kylmä vaivaa samalla tavalla, johtuneeko noista haalareista ja pitäisikö sellaiset hankkia itselleenkin että tarkenee?

    http://mamainprogess.blogspot.fi/

    • No sellainen puhdas pakkaslumi on kyllä, vielä kun aurinko paistaa eikä pakkasta ole kuin muutama aste… 😀
      Aikuisten haalari olisi kyllä aika kova juttu!

Kommentoi