RISTO RÄPPÄÄJÄ JA LIUKAS LENNART

21/01/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lintsattiin tänään päiväkodista ja vietettiin Kaapon kanssa vähän laatuaikaa kaksistaan. Käytiin syömässä, leffassa ja vähän shoppailemassa. Käytiin katsomassa ennakkoon uusi Risto Räppääjä ja Liukas Lennart elokuva, jonka jälkeen tavattiin vielä elokuvan näyttelijöitä. Tämä oli itseasiassa ensimmäinen Risto Räppääjä jonka itse näin ja olihan se viihdyttävä aikusellekkin.

Tarina perustuu osittain Sinikka ja Tiina Nopolan kirjaan Risto Räppääjä saa isän. Elokuvassa etsitään Ristolle isähahmoa, ja etsintä muuttuu nopeasti hulvattomaksi sekoiluksi. Kaapon mielestä elokuvassa oli parasta Vesa Vierikon esittämä Lennart-hahmo, ja niin myös omasta mielestäni. Koko perheelle sopiva elokuvassa oli hyvä tahti, se ei ollut liian nopeatempoinen tai sekava- mutta ei myöskään hidas. Kokoajan tapahtui jotain pientä, joten nuorimmatkin katselijat jaksavat varmasti keskittyä elokuvaan. Leffa on kuvattu suurimmaksi osaksi kauniissa Naantalissa, joten samalla pääsi myös ihanaan kesäfiilikseen.

Risto Räppääjä teki selkeästi vaikutuksen Kaapoon, joka beatboxasi koko ratikkamatkan kaupungilta kotiin. Joten varmasti lähiakoina katsotaan myös aiemmin ilmestyneet Risto Räppääjä elokuvat, ja tietysti myös kirjat joiden pohjalta ne on tehty.

Risto Räppääjä ja Liukas Lennart elokuvateattereissa 7.2 alkaen. Ohjaaja: Timo Koivusalo, Käsikirjoitus: Sinikka ja Tiina Nopola, Timo Koivusalo, Pääosissa: Samuel Shipway, Sanni Paatso, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko ja Riitta Havukainen.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

16 Responses to “RISTO RÄPPÄÄJÄ JA LIUKAS LENNART”

  1. Marianne sanoo:

    Olipas kiva lukea elokuvasta. Meillä Risto Räppääjä ja Viileä Venla on poikamme, ikää vajaa kolme, ehdoton lemppari. Laulut osataan ulkoa, koska niitä pitää kuunnella jatkuvasti ja elokuvakin on monesti katsottu. Nyt mietimmekin, että mahtaisikohan olla jo sopiva aika elokuvavisiitille. Pitää odotella lisää kommentteja varsinkin muutkin elokuvat nähneiltä.

    • Kannattaa ihmeessä mennä! Kaapo oli ekaa kertaa leffasta saman ikäisenä ja Elvis 2v 2kk ikäisenä. Kovasti kaikki ovat aina tykänneet ja jaksaneet hyvin! 🙂

  2. Jaksaisikoha 2,5-vuotias jo istua leffassa ja katsoa tämän, hmm.. Vois olla kivaa äiti-tytär tekemistä :).

    Ihanannäköisinä olette Kaapon kanssa olleet liikenteessä, tuo Makian takki on vaan niin cool!

    • Luulen että jaksaa, leffassa olo on jo itsessään sen verran jännää että malttaa pysyä penkissä 🙂

      Ja kiitos, tuo takki on kyllä <3 <3 <3

  3. annimari sanoo:

    Joo Risto Räppääjät on muutkin tosi kivoja itsellekin, ollaan Onnin kanssa käyty katsomassa ne kaikki 🙂

  4. Anni sanoo:

    Meilläkin kaksi ja risat fanittaa aiempia Risto Räppääjiä ja jammailee kovasti biisien tahtiin. Siksi olen myös pohtinut, joko me uskalletaan leffareissulle kaksistaan…

  5. Kaisa S. sanoo:

    Kannattaa ehdottomasti katsoa aiemmatkin Risto Räppääjä -elokuvat! 🙂 Meillä on ne kaikki DVD:t ja pojat (2½ ja 5 vuotta) katsoo niitä kaikkia vuorotellen lähes viikottain ja pakko myöntää, että kyllä niitä itsekin oikein mielellään katsoo. Tähän neljänteen on kaikki näyttelijät vaihdettu, harmi. Mua vähän jännittää nähdä tää neljäs, kun on niin tottunut alkuperäisiin Elviin, Rauhaan ja Lennartiin.

    • Ehdottomasti pitää katsoa ne! Kaapo en edelleen paljon puhut elokuvasta 🙂 Näyttelijöiden vaihtoihin en osaa oikein sanoa, mutta niinhän se on että lapsinäyttelijät kasvaa kolmessa vuodessa varmaan vähän liikaa, 16v ei mene enään 10 vuotiaasta ;-D Kaikki aikusnäyttelijät tässä olivat mielestäni oikein hyviä!

  6. Retta sanoo:

    Meillä naantalissa oli 22.1 myös ennakkoesitys kun se on kerta kuvattu täällä. Hienosti oli naantali esillä ja muutenki kiva elokuva. Meijän 2v 10 kk jakso koko leffan kattoo hienosti.

  7. Paula sanoo:

    Oi wow, pian päästään näkemään. Meidän herra 3-v on ihan HUIKEE RR-fani ja tässä uusimmassa leffassa pitäisi vilahtaa serkun tyttiskin jossain roolissa. Me niiiiiin mennään kattomaan.

  8. Noora sanoo:

    Meillä kolmevee fanittaa Ristoa ja ollaan menossa myös katsomaan tämä sitten kun tulee teatterihin. 🙂 toivotaan että on yhtä hauska ja viihdyttävä kuin edeltäjänsä. Kantsii tosiaan nekin kattoa!

Kommentoi