3/52 DANCEHALL

20/01/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hups – viikon sporttikuva unohtui laittaa eilen, mutta se ei tarkoita että sporttailut olisivat vielä unohtuneet. Viime viikolla olen ainakin juossut, kävellyt ja vihdoin päässyt kauan haaveilemalleni Dancehall Reggae tanssitunnille!

Dancehall Reggae on Jamaikalta lähtöisin oleva tanssi- ja musiikkityyli, jonka juuret ovat afrikkalaisessa tanssissa. Dancehallissa yhdistyvät rentous ja voimakas fyysisyys, biisien rytmin ja lyriikoiden tulkinta tanssin kautta on lajin hienous ja haaste. Dancehall Queen Style on taas vain naisten tanssityyli, jossa on erityisen paljon akrobaattisia ja seksikkäitä liikkeitä verrattuna reggaeen. Niitäkin tunteja menen ehdottomasti vielä kevään aikana testaamaan. Esimerkiksi youtubesta löytyy paljon huikeita tanssivideoita, käykäähän kurkkaamassa jos kiinnostaa.

Muistattehan myös arvonnan, jossa kaksi onnekasta voittaa viiden kerran tanssikortit Etnofitnessin tunneille. Lisäksi siellä on ilmainen tutustumiskoodi!

Tanssi on kyllä ehdottomasti yksi oma lemppari liikuntalaji. Se ei ole yhtään pakkopullaa, mitä useat muut salilla tai perinteisissä jumpissa käynnit useasti ovat. Ainut huono puoli siinä on että tunti menee aina niin nopeasti.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “3/52 DANCEHALL”

 1. Tämä sporttikuva viikossa-ideasi on kyllä oikein mainio!
  Mullekin tanssi olisi varmaan mieluinen liikunnan muoto, ellen olisi kiusallisen tietoinen siitä, etten todellakaan ole mitenkään ylväs, sulokas tai rytmikäs. Ehkä pitäydyn vaan mattopainissa. 😀

  Itsehän innostuin muuten myös viikottaiseen projektiin, tosin ”saman vanhan” 52 viikkoa-yhteiskuvahaasteen merkeissä:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/category/52-viikkoa/

 2. Kuulostaapa kerrassaan kivalta! Jumppatunnit eivät ole minuakaan varten, tosin salilla tykkään treenata:) Yksinkertaisesti minun on tosi hankala sitoutua olemaan jollain tietyllä tunnilla esim. 18.00 (neljä lasta, miehellä saattaa työpäivä venyä ja vauva ei suostu tissille kun mulle sopisi..:)) niin olen päätynyt käymään virtuaalispinningissä, hölkkäämässä, hiihtämässä ja kuntosalilla niihin aikoihin kun parhaiten tauko järjestyy.

  Kotonakin voi muuten liikkua;) http://mamainprogess.blogspot.fi/2014/01/liikuntaa-lasten-kanssa-osa-1.html

 3. Peeta sanoo:

  Go Minttu! :–)

 4. Hanna sanoo:

  Dancehall on ihan parasta!

 5. Oona sanoo:

  Kaunis tanssija! Oletko hoikistunut, vai mitä sinulle on tapahtunut kun sädehdit jotenkin entistä enemmän? Vaikka aina olet hurjan kaunis ollut! 🙂 ja asiasta kymmenenteen, tuli mieleen kun teit joskus kauan sitten postausta Katjan lätsistä, että joko niitä saa tilattua netistä?

 6. IMAGE sanoo:

  Tosi nätti olet! Ihan mielettömän kiva idis ottaa viikon sporttifotot. 🙂
  Ja tuosta tanssista, liikuntamuotona se on munkin mielestä ehdottomasti kaikkein mahtavin. Tänään mulla ja Pikkuisella (12-v. tyttäreni) alkaa taas itämainen tanssi. Ollaan yhdessä heiluteltu napaa jo viisi vuotta.
  Ja kyllä, tunnin kuluvat ihan hirveen nopeasti. 😀

Kommentoi