LISÄÄ MUUMEJA – TOVE 100v by LINDEX

7/01/2014

lindex muumit tove 100 mallisto kevät 14lindex muumit tove 100 mallisto kevät 14 tyttö ja poikalindex muumit tove 100 mallisto kevät 14 lapset

Kerroinkin jo jokin aika sitten vuoden 2014 olevan kaikille tutun Tove Janssonin 100-vuotis juhlavuosi. Muumien äidin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi sata vuotta ja sitä juhlistaa myös Lindex söpöissä pastellinsävyisissä lastenvaatteissaan.

Juuri hiljattain etinstäkuulutin yksinkertaisia lastenvaatteita, mutta täytyy myötää että ainakin näin tietokoneen ruudulla myös nämä hempät muumit iskevät. Malliston tuotteissa on rauhallinen ja ajaton värimaailma sekä vintage-tunnelma. Väripaletissa nähdään paljon meleerattua harmaata ja roosaa sekä luonnonvalkoista. Mitäs te tykkäätte?

Uniikin juhlamalliston myynnistä lahjoitetaan 10 % UNICEFille. Lahjoitussummalla tuetaan maailman lasten luku- ja kirjoitustaidon kehitystyötä. Malliston pitäisi tulla myytiin kauppoihin sekä nettiin viikolla 6. Mallisto koostuu 15 eri tuotteesta ja se on lähes kokonaan valmistettu ekologisesta puuvillasta. Koot alkavat vauvanvaatteista ja päättyvät kokoon 122 cm.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

11 Responses to “LISÄÄ MUUMEJA – TOVE 100v by LINDEX”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Blääl, koot loppuu kokoon 122…. Miksi vielä pienet tytöt pitää pukee ”pissis” vaatteisiin? Meillä ainaki eka luokkalainenki haluis Muumi-vaatteita, kuten äiti tytölleen. :(

 2. Avatar Jenni sanoo:

  Milloin nämä tulevat myyntiin?

 3. Avatar AnnaT sanoo:

  Blää, Lindex voisi tehdä ainakin 128 asti noita! Mun viisveelle menee just koko 122 (kun useimmat Lindexillä on suhteen niukkaa mitoitusta) että palautteena Lindexille siis! Mukavalta muutoin näyttää!

 4. Avatar LPP sanoo:

  Minua ei oikein nuo muumit inspaa, mutta valkopohjainen kuosi on aika kiva :)

 5. Avatar laura sanoo:

  Ihan kivoja ollakseen muumeja ;) En yleensä tykkää, mutta nyt ainakin noi poikien molemmat housut ja valkoinen collari missä vilijonkkaa yms näyttää tosi kivoilta! Livenä täytyy nähdä vielä :)

 6. Avatar Anette sanoo:

  No ei ihan iske mutta muumeiksi aika hyvii :)

 7. Avatar iviivi sanoo:

  miksei näitä oo mun koossa!?!?

 8. Avatar Sohviperuna sanoo:

  Mäkin haluaisin tollasen pikku-Myy paidan itselleni! :D

 9. Avatar JohannaK sanoo:

  No juuri mä Muumivaatteita peräänkuulutin tänään ja pohdin et olin jollain nähny postia aiheesta….no Belloillahan sitä oli ;)

 10. […] hahmovaatteiden fanittaja, mutta jotain kivaa on malliston Muumi-mekossa. Kuvia löytyy vaikkapa täältä. […]

 11. Avatar Mira nda sanoo:

  Tykkäsin edellisistäkin, mutta kyllä nää iskee vielä ehkä enemmänkin….! No, livenä näkee sit.. :)