SPORTTIKUVA VIIKOSSA – 1/52 SKEITTAAMASSA

5/01/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ystäväni Elsa keksi viime vuonna kuvata kerran viikossa yhteiskuvan lapsensa kanssa, koko vuoden ajan. Tuskin olin ainut joka tykkäsi kuvasarjasta paljon ja moni päättikin tänä vuonna tehdä saman perässä, miten hauskaa!

Itse päätin toteuttaa kuvahaasteen vähän erilailla. Olen jo aiemmin kirjoitellut motivaation puutteesta liikuntaa kohtaan. Haluan kyllä tehdä kaikenlaista ja saada sen hyvän fiiliksen jota liikkumisesta saa, mutta se aloittaminen ja lähteminen tuntuu usein aika vaikealta. Mietin että sporttikuvasarja voisi auttaa tässä? Yksi kuva kerran viikossa, eli minä sporttaamassa ainakin kerran viikossa vuoden ajan. Miltä kuulostaa?

Alkuvuodelle onkin luvassa sporttista menoa. Dancehall-tanssituntia, jouksukoulua ja skeittaamista. Ja skeittaauksella lähti siis tämä vuosi ja kuvasarja käyntiin. Ihan aloittelijoita tässä ollaan yli kymmenen vuoden totaalisen skeittitauon jälkeen, mutta kyllä parin tunnin laudalla potkimisen jälkeen tuli ihan kunnolla hiki. Ja nyt joka paikkaa särkee, ihana tunne.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

12 Responses to “SPORTTIKUVA VIIKOSSA – 1/52 SKEITTAAMASSA”

  1. Johna sanoo:

    Hyvä idea!! Sitten kun tuut taas Tänne lomailemaan, niin tiedän kyllä mitä sporttailua laitan sut ja pojat tekemään 😉 nyt löytyy tallilta ponejakin pojille.

  2. karo sanoo:

    voi kun olet nätti !

  3. Ilona sanoo:

    Mahtikuvat. Näytät kyllä ihan prolta.

  4. Loistava idea ja hauska nähdä mitä kaikkea päädyt kokeilemaan!

  5. Anette sanoo:

    Siis vau ja mikä ihana idis

  6. Bianca** sanoo:

    Hyvä Minttu! Mainio haaste itselle ja toisille:)

  7. Adelles sanoo:

    Hei ihan mahtava idea! Pitäisi itekki varmaan toteuttaa vaikka instagramin kautta, niin sais vähän puhtia liikkumiseen :).

    Aion osallistua naisten kympille ensimmäistä kertaa elämässäni, lähtötilanne on että jo 3 kilometrin juoksu on tuskaa…No, onhan tässä aikaa treenata!

  8. […] jo aiemmassa sporttikuvasarjassa kerroin, kävin viime viikonloppuna skeittaamassa Kontulan hallissa. Oma skeittiharrastus on […]

Kommentoi