LASTENVAATTEISTA

3/01/2014

makia clothing kids lindex harlequinmakia lindex elvis boymakia kids t-shirt pocket elvis

Tästä on noin vuosi kun koin lähes totaalisen kyllästymisen, jopa ärsyyntymisen lastenvaatteita kohtaan. Kun jo aiemmin blogeissa hehkutetut Mini Rodinit tulivat lähileikkipuistossa vastaan JOKAIKISELLÄ lapsella, alkoi ahdistamaan. Netissä meno yltyi ihan hulluksi. Tiettyä kuosia metsästettiin yötä myöten ja tilattiin lopulta järkyttävillä postimaksuilla jostain Koreasta – tätä tein itsekkin. Ihmiset päivystivät tietokoneella ja mallistot myytiin minuuteissa loppuun niiden ilmestymisen jälkeen. Aikuiset ihmiset tappelivat netikirppiksillä kulahtaneista lastenvaatteista ja maksoivat niistä yleinsä ihan hirveästi liikaa. Ja lopulta juuri tuo joukkohysteria ja vaatteista meuhkaaminen sai minut perääntymään, enemmin kuin se että kaikilla lapsilla oli ne samat pandat, papukaijat tai tietynväriset raidat päällään.

Tietysti kasvaville lapsille täytyy vaatteita hankkia, mutta en enään tuntenut tarvetta metsästää niitä ympäri nettiä ja maailmaa. Nettikirppiksiäkin välttelin, sillä kuten sanoin, meno niissä oli tosi hurjaa. Ostin lähinnä mitä eteen sattui, toki niiden tuli miellyttää silmää, ja halusin vähän poiketa massasta. Enään en myöskään vaan mitenkään raaskinut maksaa vaikkapa 70 euroa lasten farkuista jotka 1) kaadutaan heti polvista puhki ja 2) jäävät pian pieniksi. Huomasin myös että kaapin ei tarvitse pursuta vaatteista, muutamalla perusjutulla pärjää hyvin kun lapset eivät enän sotke vaatteeitaan joka ruokailulla. Ja tämä kuulostaa ihan hullulta, mutta on totta, tuntui että sain päiviini lisää aikaa ja sisältöä kun en enään miettinyt että mistä nyt löydän ne ja ne legginssit halvimmalla – kääk, oliko jossain jopa jotain alekoodeja.

En väitä etteikö kauniit vaatteet meiellytä, edelleen halusin pukea lapseni kivasti – mutta vähemmällä vaivalla. Enkä samoihin vaatteisiin kun kaikki muut. Vaatteiden piti olla myös edullisia ja laadukkaita, mieluiten suomalaisia. Vitsailinkin että puen lapseni jatkossa vain Lindexin vaatteisiin, ainakain erottuvat joukosta! Tämän vuoden yhdeksi lempparimerkiksi onkin noussut Makia. Makiaa on lapsilla ollut ennenkin muutaman paidan verran, mutta lopulta se vain jotenkin kolahti viime kesänä. Tilasin kesäalesta meille kaikille kasat t-paitoja, huppareita ja pipoja ja ne ovatkin olleet sen jälkeen kovassa käytössä.

Elviksen kasvaessa hurjaa vauhtia on taas aika haalia uusia vaatteita ja päädyinkin tilamaan samanlaiset setit isomassa koossa. Vaikka ei Makiakaan enään ole merkki jota ei tulisi, ainakaan täällä päin, muillakin lapsilla vastaan. Taidan olla vaan vihdoin päässyt lastenvaateangstini yli ja luotan jatkossa tunnistavani oman lapseni, vaikka leikkipuistossa muillakin olisi samanlaiset hupparit ja pipot.

Muita omaa silmää miellyttäviä suomalaisia lastenvaatemerkkejä ovat Aarrekid, Vimma, Gugguu ja Papu. Olisiko teillä vinkata meille myös jotain muita, yksinkertaisia ja laadukkaita, suomalaisia merkkejä?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

37 Responses to “LASTENVAATTEISTA”

 1. Lindusius sanoo:

  Meillä mennään kanssa sillä mitä eteen aleista/ystävänmyynneistä sattuu löytymään ja mikä silmää miellyttää. Samat suosikit on täälläkin pojilla käytössä ja kotimaisuus lähellä sydäntä. Kuullostaa hyvältä että olet päässyt stressaamisen yli ja sun pojat ovat niin suloisia että vaatteista viis!! Itse olen suosinut netistä tilaamista ihan sen tähden että tuntuu että siellä on loputon ale.

 2. Piia sanoo:

  Kannattaa käydä kattomassa facebookissa Uniikkikirppis-niminen ryhmä, jos käytetyt uniikkivaatteet kiinnostaa. Siellä on erikoisuuksia joita ei löydy muualta. Mä teen kaikki vaatteemme itse, eikä taatusti tule vastaan muulla samanlaista. Koko-ongelmiakaan ei ole kun ne on mittatilaustyönä tehty. Blogissa voi käydä kurkkaa, jos kiinnostaa enempi. Makia, Papu, Vimma ja Gugguu on täälläkin ostovaatteista eniten suosiossa. Raida on kans yks hauska merkki, suomalainen myös.

 3. jadore sanoo:

  FB:ssä kyllä lastevaatehulluus on saanut ihan omat mittakaavat. Kerrankin jopa säästää kun ostaa pääsääntöisesti vaatteet uutena 😉 Itse kyllä ostan paljon vaatetta lapsille, vähempikin riittäisi, mutta en oo tainnut kuitenkaan yli ovh:n maksaa mistäkään ja kunnosta olen edelleen todella tarkka. Joistakin tuotteistahan saatetaan maksaa tuplasti ovh:n hinta, mikä on kyllä aika hulluutta. Mutta kukin tavallaan. 🙂

  • No niin on! Ja helposti siihen lähtee itsekkin mukaan. Tai ainakin ennen. No, möin keväällä käyteyn tahraisen bodyn 93 EUROLLA! Olihan se ihan kiva lisä matkakassaan.. 😀

 4. Linda sanoo:

  Tosi hienoa kuulla 🙂 Itse sain ekan lapseni 8 v sitten ja hysteria ollut näin pahaa.. ihmetellyt, että mistä tämä kertoo.. miksi äitien energia menee kilpavarusteluun.. eikö pitäisi vaikka tehdä kotitöitä ja olla lasten kanssa 🙂

 5. Jutta sanoo:

  tutustuhan myös Anive for the minors, bangbang copenhagen ja mi&ma 🙂

  • Tuttuja kaikki 😀 Ja noita kaikkia löytyy tai on löytynyt meiltä, ihania <3 Mutta juurinkin usin vähän metsästämisen alla, eikä kotimaisia :/

 6. Mä ostin kaamokselle juuri uusia puseroita pariksi vuodeksi kerralla, kun en jaksa höseltää droppien kanssa jne. Ja joo, ostin Makiaa ja ostin samanlaista makiaa mitä lapsella oli entuudestaankin. Paras tunnistumisen muoto on laittaa lapselle aina samat kledjut ylle 😀

 7. Mama D sanoo:

  Itse en ole koskaan ymmärtänyt tätä lapsenvaatteisiin hirveitä summia panostamista ja niillä melkeen snobbailua. Opetetaanko niillä kalleilla merkeikeillä lapsille, että ne vaatteet ratkaisee sen onko uniikki ja minkalaiseen ”kastiin” kuuluu – vai onko ne enemmän äideille statussymboolia, kenellä on varaa ostaa tyylikkäitä kuteita lapsilleen? Onhan se yhdenlainen harrastus äideillle. Lindex, marketit ja Henkkamaukan lasten vaatteet kestävät ainakin meillä ihan hyvin pojan kulutuksen ja ne menee kiertoon vielä ihan hyväkuntoisena.

  • Leena sanoo:

   Olen samaa mieltä. Itse tykkään kauniista vaatteista, mutta myös käytännöllisistä. Mulla ei ole ollut reilu 1vee pojalle missään vaiheessa kasoittain vaatteita , olen ostanut paljon käytettynä fbn kirppiksiltä ja sitten paljon todella hyvin alennuksin nättejä vaatteita stokkalta, lindeksista, kappahlista ym. Lapset itehän ei tajua vaatteista hölkäsen pöläystä hetkeen aikaan ja en kyllä edes kehtais pitää mitään sikahintaista kledjua pojalla päällä, mielummin ostan itselle jotain pysyvämpää, esim.laukun. Tää lastenvaate bisnes on mennyt mun makuun aivan överiksi ja olen kyllä oppinut reilun vuoden äitiyden myötä tämän. Sanoisin silti, että pojallani on siistit, nätit, hyvin toisiinsa sopivat värit päällä sekä hyvännäköiset ulkovaatteet (tietenkin, kuitenkin useimmiten aleista ja käytettynä ostettuja), mutta säästän mielummin ajan ja rahan johonkin muuhun pojalle ”hyödyllisempään” kuin vaatteisiin.

 8. Noel sanoo:

  Tää on kyllä hullua, ei voi muuta sanoa!Siinä vaiheessa kun maksaa lastenvaatteesta niin paljon ettei kehtaa kertoa miehelleenkään niin onhan tässä oltava joku vikana. Mä lohduttaudun kuitenkin sillä ,että jossain vaiheessa tää innostus menee ohitse. Toisaalta mä en kyllä osta itelleni juuri mitään, en käy baareissa tai tupakoi niin kai mullakin joku ”pahe” saa olla 😛

  Suomalaisista merkeistä raidalla, oikukkaalla ja hööllä on ainaski kivoja noiden sun mainitsemien lisäksi 🙂

 9. marika sanoo:

  Minä olen alkanut ompelemaan lapsille (ja itselleni) vaatteita, nettikangaskaupat on täynnä ihania kuoseja! FB:stä kannattaa kurkata myös ommeltujen kirppis, siellä on paljon kivoja massasta poikkeavia juttuja.

  Yksi hirmu kiva merkki noiden listaamiesi lisäksi on Oikukas 🙂

 10. Mie sain esikoisen 7 vuotta sitten ja ei nämä vaatehössötykset ollu silloin tämmöisissä mittakaavoissa. Kahdelle pojalle tässä nyt vaatteita ostellaan, mut kyllä kaupoista mukaan tarttuu ne mitkä silmää miellyttää. Kirppikset, huutonetit ja alemyynnit on ne mistä mielelläni metsästän vaatteita. Joitakin hyviä löytöjä on merkkivaatteistaKIN tullut tehtyä 🙂

 11. Betsy sanoo:

  Metsola

 12. Eevi sanoo:

  Olikin ajankohtainen aihe, kun itsekin pohdiskelin juuri lastenvaatteista. Kiitos tästä postauksesta. 🙂

  Itse tykkään Blaa:sta. Suomalainen merkki ja meiltä löytyy (alesta löydettynä, heh :-D) ankkapaita. 🙂

 13. Nuttu sanoo:

  Hei! Anteeksi ihan todella asiaan kuulumaton kommenttini, mutta voisitko kirjoittaa sanan ”enää” ilman sitä toista ännää? 🙂 Typerää pilkunviilausta, tiedän, mutta tuo sana nyt vain ponnahti aika monta kertaa silmille tämän tekstin edetessä.. Olen uusi lukija täällä, ja blogisi sisällöstä pidän kuitenkin huimasti! 🙂 Odotan innolla lisää ja lähden tästä selailemaan vanhempia juttuja! Kiitos!

 14. Krisse sanoo:

  Mä niin tunnistan itseni tosta naurettavasta lastenvaatemaniasta, mistä yritän tässä kovaa vauhti vierottautua. Laitoin kaikki ketjuliikkeet itseltäni kiellettyjen listalle (ihan jo pelkästään eettisistäkin syistä, en tahdo että toiset lapset tekevät omieni vaatteita) ja yritän tukea jatkossa enemmän pieniä ja etenkin kotimaisia brändejä. Mini Rodini ei tosin kuulu näihin, mutta en olekaan niin kiihkoissani vielä ollut että menetän uuden malliston vuoksi yöunet 😉

  Luotan myös siihen, että tämä mun perversio lastenvaatteisiin loppuu viimeistään parin vuoden sisällä kun toivon mukaan saan taas vähän enemmän sisältöä elämään 😀

 15. HR sanoo:

  Yksi kotimainen lastenvaatemerkki, jota ei vielä ollut mainittu on Nosh Organics. Sieltä ainakin joskus löytyy jotain sopivaa.

 16. satu sanoo:

  Mulla on kiellettyjen listalla h&m ym. halpisketjut ihan vaan sen takia et mielummin itse teen lapsilleni vaatteet entä ostan jonkun lapsen tekemiä. Itse tekemällä voin ainakin olla varma missä oloissa vaatteet on tehty =) Toki ostelen myös valmiita vaatteita, gugguu on uusi suosikkini. Metsolasta tykkään myös. Makian vaatteita katselin myös, mutta niissäkin lappu made in china vei intoni merkkiin. Toki aina ei eettisyys ole ykkösenä mullakaan, vaikka sais kyllä olla enempikin =)

 17. Rea sanoo:

  Tuo jällenmyyntiarvo on kyllä aivan huima. Välillä miettii kannattaako Lindexiin laittaa sataa euroa, kun ei niistä mitään saa takaisin. Mä en itse henk koht koskaan maksaisi käytetystä yli uuden hinnan 🙂 Mutta jokaisella hyvinsa 🙂 Lapsia on ihana pukea, en koe siitä kylläkään enää ressiä, kun palasin töihin, pahin jäi… 🙂

  Mutta kiva teksti hei, ja joo, tunnistan kyllä itsenikin monesta kohtaa 😉

 18. Päpsä sanoo:

  Papu on ollut todella kaivattu uusi tulokas. Odotan jo innolla kevät mallistoa että mitä ihana ja symppis Anna on suunnitellut. Itse pidän puhtaista ja eettisistä periaatteista!
  Punainen norsu on hauska, aika retro…

 19. Maiju sanoo:

  Vähän pisti silmään, kun kirjoitat, että ”noin vuosi sitten” kyllästyit lastenvaatteisiin. Silti juuri edellisessä postauksessa näkee, että olet koko vuoden pukenut lapsesi ainakin kuvia varten pääasiassa popiin ja mini rodiniin, toki onhan siellä tuota gugguutakin. Elsankin blogia seuraan ja mielestäni hänellä on just enemmän tuota omaa tyyliä, siis just vaikka ne retrorattaat vrt. muotikärryt. Mutta itsekin toivoisin pääseväni eroon lastenvaatehulluudesta, siinä mielessä ajankohtainen kirjoitus. Kotimaiset merkit vaan on melko retroja, siis ainakin nuo kommenteissa mainitut Metsola, Nosh ja Blaa!. Epäilen, etteivät oo sun tyyliä. Mielenkiinnolla seuraan, mihin puet lapsesi jatkossa. 🙂

  • No huomasin syksyllä tukholmassa että niitä retrorattaita oli koko södermalm täynnä eli se viimeisistä uniikkiuden rippeistäni 😀 😀

   Pakko tuohon uniikkiuteen sanoa vielä, että pojille on harmittavan vähän mitään oman näköisiä vaihtoehtoja ketjuliikkeissä, tuntuu että sieltä löytyy 2veelle vain joko alexander stubb-tyyliä tai autot/änkkärit vaatteita. Siksikin pikkupojat näyttää vähän merkkiperseiltä, kun helpoin tapa itselle ostaa kivan näköistä on ostaa merkkituotteita alesta ja yhdistellä sitten entuudestaan löytyviin.

   Mulle itselleni se persoonallisuus on ehkä isompi kiinnostavuus mitä joku tietty merkki, mutta nyt kun on tullut laiskistuttua kirppisten suhteen olen ostellut vaatekauppojen jämäeristä se eniten oman näköiset. En siis ole mikään vaateharrastaja, mutta kiinnostunut kyllä muutamista merkeistä (Bobo Choses ja Albababy esim) ihan liikaa.

   • Enni sanoo:

    Mä seuraan myös Elsa sun blogia ja täytyy sanoa, että nostan hattua sun lapsen vaatettamistaidoille! Lapsi näyttää ennen kaikkea mukavasti puetulta ja rrrakastan sun tapaa yhdistellä uutta ja vanhaa, tuttua ja ei niin tunnettua.

  • Maiju, Niin kyllästyin. Ja kirjoitin myös että pitäähän ne lapset kuitenkin johinkin vaatteisiin pukea. Mutta itse en enää jaksa tai halua metsästää tiettyä merkkiä tai kuosia, tilaile ulkomailta tai maksaa ylihintaa käytetyistä. Ostan mitä vastaan tulee ja mikä omaa silmää miellyttää. 🙂 Kyllä mä aina tulen tykkäämään kivannäköisistä vaatteista, mutta etenkään lastenvaatteista en vaan enään innostu vuohottamaan 😀

 20. Vau. Nyt mä pystyn kuvittelemaan miltä ulkopuolisesta tuntuu lukea mun meikkivarastojuttuja. 😀

  Me saatiin kaksi isoa jätesäkillistä vaatteita lahjoituksena ja niillä on tässä pari vuotta keekoiltu. Olen itse ostanut kaksi paitaa ja yhdet kengät, mutta muuten muksu kulkee muiden vanhoissa ja nuhjaantuneissa vaatteissa – enkä mä näe siinä mitään kyseenalaista. Ehkä se on eri asia eläinperheessä kun joka paikka on muutenkin kurassa, liassa ja karvassa – en millään tohtisi laittaa päälle mitään uutta ja hienoa. Paitsi juhliin, silloin me sentään skarpataan. 🙂 Toisaalta en koskaan ole itsekään ollut mikään pukeutuja ja inhoan vaatteiden ostelua syvästi.

  Tykkään lueskella teidän vaatejuttuja ja voin sanoa osin olevani jopa kärryillä siitä mitä lastenvaatemaailmassa tapahtuu, mutta silti tämä kirjoittamasi avautuminen kuulosti niiiiiin vieraalta. Musta ei ikinä olis tohon! 😀

 21. Liikaakaikkea sanoo:

  Höö, Melliecodesing, Oikukas (mahtavat farkut), Muru, Myllymuksut, Punainen norsu nyt ainakin. Tosin en tiedä mihin kokoihin nämä loppuvat. Facebookissa ommeltujen vaatteiden kirppikseltä löytää paljon uniikkia. Niin ja meillä käytetään vain oikeasti suomalaista, sellaista joka on tehty Suomessa. Papu, Metsola, Nosh ja Gugguu tehdää Portugalissa, vaikka hinnan puolesta voisi kuvitella että ne tehdään Suomessa.

 22. Chagak sanoo:

  Hyvä postaus ja tärkeä aihe! Itselläkin välillä menee lastenvaatemania överiksi…

 23. Heidi sanoo:

  Kotimainen merkki on myös Kimperi. Huomasin juuri että heilläpä on muutakin kuin monille tuttuja ”laatikkopipoja”, esim. kivoja legginsejä. Kimperin vaatteet sekä suunnitellaan että tehdään Suomessa.

 24. Norsis sanoo:

  Mulla tulee monesti mieleen tuo kommentti että pitäisi pukeutua ketjuliikkeiden vaatteisiin erottuakseen massasta että miten sitä on erilaiset piirit ihmisillä. Blogeissahan joo näkyy hurjasti noita Mini Rodineita sun muita ja varmaan sitten sielläpäin missä asutte mutta täällä juntisti Länsi-Vantaan sydämessä en ole varmaan kertaakaan nähnyt kenelläkään mitään ns. blogilastenvaatteita. Polarn O. Pyretiä joo mutta sen lisäksi onkin sitten vain Me&i:ta, Metsolaa ja perus ketjuliikekamaa. Joten jos täällä laittas Camo-toppapuvun lapselle niin todellakin erottuisi.

  Itsehän olen vähän sellainen että ostan kaikkea mihin mammablogeissa inspiroidun mutta toistaiseksi oon pysynyt lastenvaatteiden suhteen matalammalla profiililla. Tai no, meillä on varmaan puolet vaatteista Lindexin Littlephanttia ja siitä on syyttäminen mammablogeja. Ja ostin sikakalliit Reiman haalarit mutta niitä en sentään nähnyt blogeissa vaan ihastuin ihan omin silmin 😀

  Sitä mun piti kans siis sanoa että te suositut mammabloggaajathan olette trendien luojia joten on varmaan vaikea pysyä persoonallisena vaatettajana kun hetken päästä tuhatpäiset mammalaumat stailaa lapsiaan samoilla kamoilla.

  Sitä en kyllä tajua että miksi käytetyistä lastenvaatteista maksetaan niin hulluna. Harvoin ne edes ovat erityisen priimakuntoisia, oli merkki sitten kuinka laadukas hyvänsä ja ite en viitsi valmiiksi kauhtuneista maksaa paria euroa enempää. Meillä kyllä on tosi paljon käytettyjä vaatteita, saatu ihan tutuilta tai sitten ostettu kirppareilta mutta oon tosi tarkka sen suhteen miten kuluneita ovat. Nettikirppareilta en oo oikein osannu koskaan ostaa mitään.

  Niin ja itse ompelemisesta vielä että ei sekään persoonallista takaa sellaisenaan koska vaikka kankaita on paljon, toistuu ne parhaat kuosit joka paikassa ja jos ei osaa peruskaavoja kummempia soveltaa niin tusinakamaa nekin on. Tosin siinä ei sitten ole lapsityövoimalla ommeltu mutta missä lie sitten ne ite kankaatkaan valmistettu.

  Oli miten oli niin sun pojilla on kyllä aina ihanat vaatteet! 🙂 Siis blogissa ainakin , livenä en oo nähny 😀

 25. Piia sanoo:

  Totta puhut, aika uskomattomaksi mennyt tuo lastenvaatehysteria. Itse olen siltä jotenkuten välttynyt, koska täällä Islannissa ei vielä samanlaista buumia ole 🙂 Itse tykkään myös satsata suomalaisiin merkkeihin, jos johonkin, sekä tietty näihin paikallisiin eli islantilaisiin merkkeihin. Niistä tykkään esim. Iglósta: http://www.igloandindi.com/en/products/boy ,on hiukka erityyppisiä vaatteita kivoilla printeilla yms.

 26. hih:)

  Meillä lasten pukeutumisessa määrää kyllä tarkoituksenmukaisuus ja mukavuus, ei kuosi tai merkki. Tykkään kyllä omaperäisistä ja etenkin värikkäistä lastenvaatteista ja ei haittaa jos neljän lapsemme laumassa vaatteita voivat käyttää seuraavat lapaset, kun ne ensimmäiselle jäävät pieneksi. Kirpparilta löytyy usein ihan hyviä merkkejä, etenkin ulkovaatteista, paljon edullisemmin ja ihan ilokseni käyn kirppistelemässä silloin tällöin.

  Metsoloita saimme lahjaksi ja itsekin joitain olen hankkinut, mutta oikeastaan tähän villitykseen kyllästyneenä totesin, että myyn ne pois ja puen lapsilleni joitain vähemmän leimallista:) En siis kuulu siihen pukijaäitien ryhmään, ihan kaikkeen eivät resurssit riitä:) Meillä heitetään aamulla vain jotain nättiä, puhdasta ja käytännöllistä ylle ja sitten menoksi.

  Okei, myönnetään, tytöille tulee kyllä hankittua enemmän kaikkea söpöä ja ihanaa, netistä ja eri kaupoista;) Mekkoja löytyy ainakin ihan joka lähtöön ja pukki toi jokusen lisää!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/2013/11/mekkohaaste.html

 27. Maj sanoo:

  Nyt panostat kaikki lastenvaatteissa säästetyt rahat ja alat surautteleen ompelukoneella vaan kaikki ite 😀 Mun mielestä myös se tyttöjen puolelta ostaminen oli hyvä idis, haha! Ihana tukka Elviksellä, en kestä!

  • Voishan sitä tosiaan aikansa kuluksi ruveta ompelemaan koko perheen vaatteet itse 😀
   Vaatekaupassa katson kyllä aina myös tyttöjen puolen, sieltä löytyy usien paljon kivempia juttuja joita voi hyvin pukea pojillekkin.

 28. tiina sanoo:

  Näin lapsettomana olen seurannut tätä vaateasiaa sivusta, vähän järkyttyneenä ja myös huvittuneena. Täytyy kyllä tunnustaa, että tuo Lindex-kommenttisikin särähtää korvaan, mitä vikaa Lindexissä? 🙂 Jos mulla olisi lapsia niin ostaisin niin paljon kirppiksiltä kuin mahdollista, en merkkivaatteita, elleivät ne sitten olisi hinnoiteltu kohtuullisiksi, jolloin olisi ihan sama vaikka ostaakin. Nykyään kuulemma jo päiväkodissa ja alakoulussa lapset saattavat olla hyvin tietoisia vaatteista ja niiden merkeistä – aika kammottavaa! 🙁

  • Ei mitään vikaa Lindexissä, siksi juuri voisin sieltä kaikki vaatteet ostaa. Tarkoitin tällä että jos haluamme erottua massasta niin voisin ostaa kaiken sieltä, juurikin tuon merkkivarustelun takia.

 29. Omeplija sanoo:

  Hyvät vaatteiden ostajat käykää vastaamassa kyselyyn jossa kartoitetaan uniikkien käsityönä valmistettujen lasten ja aikuisten vaatteiden ostaja kuntaa, aloittelevan käsityönä valmistavan vaatteiden ompelimo. Myyntiin tulossa aikuisten baattteita mukaan lukien plus koot ja lasten vaatteita sekä asute valikoima. Vastauksiin menee aikaa noin 2 minuuttia ja jos haluat antaa täydentäviä vastauksia tai tietoja avoimeen kysymykseen silloinkin maksimissaan 10 minuuttia. Suosittelen avoimeen kysymykseen laittamaan toiveita millaiset vaatteet ja kuosit vaatteissa kiinnostavat.
  https://link.webropolsurveys.com/S/44D3D9E090B06645

Kommentoi