NE VUODEN MUUTAMAT ASUKUVAT

30/12/2013

asu tampereasu farkkuasu pinkkiasu riikallaasu vansasu uhana hunajaistaasu synttäritasu junaroswOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAasu takkiOLYMPUS DIGITAL CAMERAasu poola kataryna

Vaikka tykkäänkin kivoista vaatteista ja ainakin jollain tapaa olen kiinnostunut muodista, ei se tosiaankaan ole blogini tai muutenkaan päivieni kantava juttu. Netissä kuolailen lähinnä tennareita, legginssejä ja hassuja sukkia. Ja se näkyy myös blogissa.

Kun päätin tehdä koosteen vuoden asukuvista huomasin ettei niitä oikeastaan ollut. Ja nekin mitä siellä on ovat sellaisia todella perusvatteita mitä tulee pidettyä arkena. Mitään erikoisempia tai juhlallisempia asuja ei tule kuvattua oikeastaan ikinä. Ehkö se johtuu siitä, että olen valmis vasta kun olen jo myöhässä, eikä kuvien ottamiseen yksinkertaisesti ole aikaa tai tilaisuutta. Instagramin puolella on ehkä silloin tällöin on jotain gaala -tai baarin vessan peilin otettuja kuvia – jotka ovat taas enemmän tunnelmaa kun sitä itse asua.

Mutta tälläinen asuvuosi 2013 siis on täällä ollut – ihan minun näköinen.

ps. A Beautiful Body Haaste on valittu vuoden 2013 kiinnostavammakksi kauneusjutuksi! Miten hienoa! Jatkoa tulossa ensi vuonna, mutta millaista se selviää myöhemmin… ;-)

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “NE VUODEN MUUTAMAT ASUKUVAT”

 1. Avatar Sari sanoo:

  Sulla on tosi ihana tyyli! Ja sä olet vuoden varrella jotenkin alkanut hehkumaan. Näytät upealta! Kaikkea ihanaa sun uuteen vuoteen 2014 <3

 2. Avatar Henriikka sanoo:

  Vaaleansininen mekko ja koko asukokonaisuus on kyllä oma ehdoton lempparini. Oot upea.

 3. Avatar Krisse sanoo:

  Nämä on tosi kivoja vaatteita kaikki, ja näytät kyllä ihan superupealta!

 4. Avatar Minna sanoo:

  Voin kuvitella että vuosi on ollut myllerrystä. Avioero on rankkaa. Itse olen käynyt läpi eron reilu kaksi vuotta sitten. Paljon vaikeita tunteita mutta myös itsensä uudelleen löytämistä, tutkimista, uusia oivalluksia ja paljon muuta kuten uusia ystäviä, kokemuksia ja uuden elämän rakentamista. Vaikka ei aina niin tunnu niin kyllä tilanne helpottuu. Tsemppiä!

 5. Avatar misu sanoo:

  sulla on kyllä hyvä tyyli!

  hyvää uutta vuotta!