JOULUNAJAN OHJELMAT JA NETFLIX KOODIEN VOITTAJAT

23/12/2013

netflix joulukukka piilola joulukalenteri 7

Konvehtirasia, villasukat, lohileipiä, viltti, mukava sohvannurkka sekä hyvä kirja ja sarja, joita seurataan vuorotellen. Siinä ovat omat Jouluiltojen suunnittelmat, kun lapset ovat menneet nukkumaan.

Joulu on aikaa jolloin otetaan rennosti. Ollaan perheen kesken, syödään ja röhnötetään. Kelitkin vaikuttavat siltä että mitään kovin pitkiä kävelyretkiä kauniissa lumisissa maisemissa tuskin tulee tehtyä.

Kun aattoaamun ja päivän lapset odottavat malttamattomina pukkia (ja lahjoja), on vaikea keksiä heille kiinnostavaa tekemistä ja itse samalla häärätä keittiössä. Joulusaunan ja ruoanlaiton välissä todennäköisesti lapset viihtyvät parhaiten lastenohjelmien parissa.

Netflixissä on joulun aikaan osio Joulupukki suosittelee. Joulupukin noitarumpu, Tonttu Toljanteri, Gommin ja Pommin joulukalenteri, Joulutarina, Magagasgarin ja Shrekin joululyhärit… Joulufiilistä nostattavaa ohjelmaa löytyy sieltä lapsille ja aikuisille vaikka kuinka.

Itse aijon katsoa ainkin Siltaa, Jenkkiversion Girl With A Dragon Tattoo-elokuvasta ja päälle jotain kepeämpää hömppää. Ykkösmissioni on kuitenkin herkutella ja fiilistellä joulua ja perheen kanssa yhdessäoloa.

Aattaamuna klo 10 ensi-iltansa saa myös Turbo FAST etanan oma uusi sarja, josta jo kirjoittelinkin aiemmin. Netflix koodit on nyt myös arvottu, onnea Iida ja rinderella!

Mitäs te aijotte katsella jouluna telkkarista ja netistä? Itse olen katsonut Lumiukon niin kauan kun muistan ja aijon kyllä pakottaa lapsenikin jatkamaan sitä perinnettä.

Me ruvetaan nyt Joulun viettoon, vielä pikavisiitti kauppahalliin leipää ja kalaa hakemaan. Ihanaa ja rauhallista Joulua kaikille!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

One Response to “JOULUNAJAN OHJELMAT JA NETFLIX KOODIEN VOITTAJAT”

  1. Iida sanoo:

    jippiaijeeee!! Laitoin sulle sähköpostia 🙂

Kommentoi