JOULUKUKKA

18/12/2013

kukka piilola joulukalenteri 2kukka piilola joulukalenteri 1kukka piilola joulukalenteri 3kukka piilola joulukalenteri 4kukka piilola joulukalenteri 5kukka piilola joulukalenteri 6

Joulu tekee pikkuhiljaa tuloaan meillekkin kotiin. Kuusen tilaus meni vähän mönkään, mutta ehkä sekin saadaan vielä ennen aattoa. Kuusen sijasta saimme kuitenkin joulutunnelmaa kauniista joulukukista. Kukat valitsin Kukka Piilolan sivuilta ja ne toimitettiin meille suoraan kotiin. Sivuilta löytyi meidän näköinen valmis jouluinen asetelma. Kukka toimitettiin kauniissa vaaleassa korissa, mutta iskin sen nyt kuitenkin tuohon peltipurkkiin, niin on sitten ihan omanlainen. Kuvaamisen jälkeen muistin että meiltä löytyy vielä sopivampi kangassäkki, mutta ei se hassumpi tuossakaan purkissakaan ole vaikka se vähän liian suuri onkin.

Kukka Piilola on Helsinkiläinen yritys joka valmistaa kaikki kimput, asetelmat ja istutukset itse käsityönä korkealuokkaisista kukista ja muista kasveista. Meidän kauniit kukat tulivat ihanan tarkasti silkkipaperiin kärittyinä sovittuna aikana.

Sen lisäksi että kukat ovat ihania omassa kodissa, ovat ne aika ihana lahjaidea myös! Varsinkin jos ei ole ihan varma mitä antaisi tai jos lahjan saajalla on jo kaikkea. Ne on myös helppo lähettää tervehdyksen kera, jos ei itse henkilökohtaisesti pääse lahjaa viemään.

Bella-blogien tämän päiväisesestä joulukalenterin luukusta paljastuu Kukka Piilolan luukku ja arvonta! Arvonnassa voittajaa saa valita mieluisan kukka-asetelman! Käykäähän siis osallistumassa arvontaan tästä linkistä!

Ostatteko tai saatteko joulunaikaan kukkia? Mitäs tykkäätte meidän valkoisesta asetelmasta? Mielestäni se on kivan raikas ja talvinen, menee vielä hyvin joulukin jälkeen.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “JOULUKUKKA”

 1. Ilona sanoo:

  Kierrän yleensä kukkakauppojen valmiita asetelmat kaukaa. Ovat harvinaisen usein harvinaisen hirveitä.
  Teille on osunut kyllä ihan tyylikäs yksilö 🙂 ja mielestäni se on oikein hauska tuossa isohkossa purkissaan.

  • Joo tuolla on paljon vaihtoehtoja näistä ja toki voi sitten omien toiveidenkin mukaan asetelman tai kimpun tilata, itse halusin jotain muuta kuin punaisia joulutähtiä ja omenoita 🙂

 2. Äh, meillä ei ole joulukukkaa ollenkaan 🙁 Tuo on tosi kaunis asetelma, sopii tosi hyvin tossa purkissa. Pitänee itsekin tilata joku kukkajuttu, kun ei oikeaa kuusta tule.

 3. Lindusius sanoo:

  Meillä on huonekuusi ja jouluruusu isoimmissa rooleissa, valkoiset hyasintit ovat tuomassa tuoksuaan.

  Kurkkaa tänne 😉

  http://lyckansost.blogspot.fi/2013/12/deco.html?m=0

  http://lyckansost.blogspot.fi/2013/12/ge.html?m=0

Kommentoi