LASTENVAATEKIRPPIS HIPPULA

28/10/2013

hippula mamigogoOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin tänään viemässä pari kassillista poikien vanhoja vaatteita ja muuta tarpeellista uudelle, huomenna Käpylässä aukeavalle, lastenvaatekirpputorille Hippulaan.

Uudessa hippulassa näytti jo hienolta, vaikka vielä tämän illan aikana kirpparin yhteydessä toimiva Kaffila saa vielä viimeisen silauksen. Hippulan sisutus on kivan persoonallinen, itse ihastuin täysin tuohon 40-luvun tapettiin. Myyjien pöydät olivat täynnä toistaan ihanampia juttuja – piti malttaa mieli, etten tuhlannut myyntikassaani heti alkuun. Hippulassa on myös yksi pöytä omistettu ainoastaan lahjoituksia varten ja kaikki sen tuotto lahjoitetaan uutta lastensairaalaa varten.

Myynnissä näytti olevan hyvin vaihtelevasti vaatteita niin vauvoille kun vähän isomillekkin lapsille, tytöille ja pojille. Lisäksi paljon hyväkuntoisia talvivaatteita. Kirpparivaatteiden lisäksi myynnissä on suloisia Beibamboon vauvanvaatteita. Omassa pöydässäni (6) on laadukkaita unisex ja poikien vaatteita, suurinosa 1-3 vuotiaille. Käykäähän penkomassa!

Hippula siis löytyy Käpylästä, osoitteesta Joukolankatu 3. Koskelankadulta päin paikalle on ehkä helpoin suunnistaa. Kirppari aukeaa huomenna klo 11 ja 100 ensimmäistä asiakasta saa herkullisen yllärin. Rattailla sisään ei mahdu, lapsille on sisällä pieni leikkinurkkaus ja syöttötuoleja. Myös itkuhälyyttimen voi pyytää sisältä lainaan jos lapsi jää ulos nukkumaan. Maksaa voi käteisen lisäksi myös kortilla.

Olen tosi iloinen uudesta kirpparista, niitä ei mielestäni voi olla liikaa. Onnea ja menestystä siis Hippulalle. Toivotaan huikeaa avajaisviikkoa. Olisipa ihana kun viikon päätteeksi ei tarvitsisi kuljettaa enään mitään myytäviä takaisin kotiin!

Hippula löytyy myös Facebookista, siellä onkin jo paljon lisää kuvia liikkeestä, myyntipöydistä ja myytävistä tuotteista.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

9 Responses to “LASTENVAATEKIRPPIS HIPPULA”

 1. JohannaK sanoo:

  Ihana kirppis ja kiva tapetti <3

 2. Saana sanoo:

  Täytyykin poiketa tuolla, kun sattuu olemaan mun duunipaikan lähellä.

  Ps. Se on Koskelantie ei Koskelankatu.

 3. Mimmu sanoo:

  Hei, täähän on ilouutinen myös oululaismammalle, keskimmäisen lapsen kummit kun asuvat samalla kadulla! Hyvältä kyllä näyttää, täytynee lähettää kummitäti joku päivä paikanpäälle katselemaan ja käydä itsekin kun kulmille taas tullaan.

 4. misu sanoo:

  kirpparit kunniaan! menen itse huomenna tyhjentämään pöytääni, toivottavasti olisi reilussa viikossa tyhjentynyt ettei tarvis takaisin kantaa tavaraa :)
  tampereella lastenkirpputoreja on yhtäkkiä auennut useampia joten valikoimaa ainakin on.

 5. MidaS sanoo:

  Kääk! Mun on pakko päästä tonne! Pienempi rintareppuun ja isompi pikkurattaisiin, (mitkä uskaltaa ulos jättää) ja menoks ;)

 6. Mama D sanoo:

  Itsekin kiinnitin heti huomion upeaan tapettiin! Tuollaista kun saisi omalle seinalle!

 7. Ninni sanoo:

  Aivan ihana kirppis! Siltä näyttäisi :) Moisesta itsekin joskus aina haaveillut.. Onnea toimintaan ja hyviä myyntejä!

 8. Hyviä kirppiksiä ei ole koskaan liikaa! Olen ihan viime kuukausina täysin hurahtanut yhteen paikalliseen kirppikseen, todella hyvälaatuisia lastenvaatteita kaikenkokoisille, sisä-ja ulkokäyttöön! Lisäksi lapsetkin tykkäävät kirppistellä, lähtevät innoissaan mukaan ja osaavat/jaksavat olla ihmisiksi. Vanhin saa tehdä ostoksia omilla rahoillaan (on eskarissa). Yleensä mukaan tarttuu joku järjetön lelu…

  Tämä Hippula on nyt meille turhan kaukana, mutta ehkä joskus pääsemme tutustumaan reissatessamme valikoimaan sielläkin päin:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

 9. e sanoo:

  Hei tossa yhessä kuvassa on toi violettipalloinen lamppuketju, ni onko se sulla myynnissä (ja saaks kysyy hintaa?) vai oliko jossain muussa pöydässä? Pakko saaha ;)

Kommentoi