VELJEKSET KELTAINEN JA CAMO

15/08/2013

camo2camo1
camo3
camo4
kaapo15.8camo7
camo8

Meillä piti olla pojille kaikki vermeet syksyksi. Seuraavat ulkovaate hankinnat piti tehdä vasta talven pakkasia silmällä pitäen. Mutta kuinkas sitten kävikään. Eräs kaunis päivä, kaikista ennakkopäätökistäni huolimatta, tilasin pojille Rodinin Camoa.

Camo-kuosista olen jo tykännyt pidemmän aikaa ja keväästä saakka haaveillut lapsillekkin jotain. Alkukesästä löysinkin Kaapolle hienon Sakan armeijan takeista tehdyn lasten kokoisen kopion. Se oli ihan pakko-ostos jo senkin takia että itseltäni löytyy myös samanlainen.

Vaikka Mini Rodini on ollut lempimerkki jo pitkään, ajattelin etten nyt tilaisi heiltä mitään. Ja se sellaisesta syystä, että mua vähän ärsyttää kun kaikilla on nykyisin sitä. Ei ehkä oikeasti, mutta sitä näkyy nyt erityisesti blogeissa niin paljon, että siltä ainakin tuntuu. Vitsailinkin kaverille että ostan tästälähin meidän poikien kaikki vaatteet Lindexiltä, niin erotutaan ainakin joukosta. Massahysterian lisäksi Rodinien laatu on valitettavasti huonontunut aika rajustikkin viimeisen parin vuoden aikana. Meillä ainakin uusimpien mallistojen paidat ja leggarit lörpsähtää, tulee helposti reikiä ja värit haalistuvat. Tämän syksyn Picoissa on ollut kuulemma huomattavan paljon nepparivikoja. No mutta, camohaalari kuitenkin kolahti lopulta postiluukusta. Kaapon takki tulee myöhemmin.

Tykkään ja en taas niin paljoa tykkää tuosta camosta. Toisaalta on kiva että se on vähän erilainen ja tunnistettavissa Rodinin kuosiksi. Kiva että sen eteen on tehty suunnittelutyötä. Toisaalta taas en ole ihan varma tuosta värimaailmasta, omaan makuuni vihreä olisi saanut olla tummempi. Myös se, että kuosin on tarkoitus kulua ja vaalentua pesuissa vintage-henkiseksi vähän arveluttaa. Miltähän se lopulta tulee sitten näyttämään? Nimittäin tämän yhden leikkipuisto reissun jälkeen on haalarin polvet se selkästi vaaleammat kuin muu haalari. Erikoista on myös että tuo haalari on ihan ohut, välikauteen sopiva. Kun taas takissa on tikki-vuori jolla päärjää hyvin nolla keleilläkin. Vedenpitäpyys tuntuu olevan hyvä, se oli positiivista huomata.

Vaikka suhtaudunkin vähän kriittisesti niin olen silti ihan tyytyväinen että muutin (jossain mielenhäiriössä) mieleni ja nuo tilasin. Onhan noi aika päheet, vai mitä tykkäätte? Jos tämän syksyn menisi nyt tällaisella maanläheisellä linjalla ja talvella taas repäisisi vähän värien kanssa.

Oletteko jo tilanneet Rodinin syksyn uutuuksia? Mitä olette pitäneet laadusta ja mitä tilasitte?


19 Responses to “VELJEKSET KELTAINEN JA CAMO”

  1. Oona sanoo:

    Aivan uskomattoman cooleja söpöläisiä!

  2. Sara. sanoo:

    Mä olen vähän samoilla linjoilla noista Rodineista. Ei sillä, että meillä olisi niitä edes paljoa ollutkaan, sillä viimeisen parin vuoden kuosit (tiikeriä lukuunottamatta) ei ole oikein miellyttänyt silmää. Pelottavat puput ja pingviinit on mun silmään suorastaan kamalia 😀 toisaalta odotan kyllä jo tämän kauden basic-mallistoa, koska ne leggarit on meidän pojille olleet tosi hyviä. Niitä varmaan tulee tilattua sitten.

    • Mä olen kyllä tykännyt melkein kaikista, harmi kun uusimmissa vaan laatu on heikkoa. Vanhemman malliston vaatteiden hinnat taas kohiavat ihan uskomattomiin summiin, joten niidenkin ostaminen alkaa olla mahdotonta. Rodinin ribbi-leggarit ovat kyllä edelleen lempparileggareita (vaikka ainakin sinisistä haalistuivat värit).

  3. Heini sanoo:

    Mulla ei ole Rodineista mitään kokemusta, me todella mennään pitkälti sillä Lindex-linjalla 🙂 Mut onpa vaan söpöt kuteet!

  4. Ihana toi haalari myös, se Siirin takki oli paksumpi kuin kuvittelin…mutta laatu vaikutti paremmille kuin pico-takeissa. 🙂

    • Eikös olekkin, ja tykkään kokoajan enemmän noista 🙂

      Mä en osaa sanoa onko toi camo-pico paremaa laatua kun vaikka kevään keltainen, ehkä ulkokangas vähän jämäkämpi (onhan siinä enemmän pilareitakin). Mutta jos taas vertaa parin vuoden takaiseen vihreään picoon niin fiilis on jo erilaisempi (siinä ei siis ole vedenpitävyyttä yhtään), mutta taas tän sysyn picoissa on ollut paljon nepparivikoja ja esim babyshop kuulemma veti kaikki picot (mustat ja camot) hetkeksi kokonaan myynnistä.

  5. Joo! Mä juuuuuri kuolasin tota camo-haalaria ensin toisessa blogissa ja tänään vielä hypistelin sitä käsissäni kaupassa, harmi ettei ollut oikeaa kokoa, muuten olis varmasti lähtenyt mukaan! Toi on ihana! 🙂

  6. Juuli sanoo:

    Pojat niin super-suloisina ja komeina, aij että! Onneksi muutit mielesi, tuo camo on kyllä magee :)!

  7. Kyllä mä tykkään tosta camokuosista, sairaan hieno haalari! Tosi pirtsakka toi keltainen pipo myös! Ja muutenkin cool dudes.

  8. Kirjoitit naulan kantaan, blogien takia Mini Rodinista on tullut suoranainen ähky. Meillä on aiemmin ollut merkiltä vaatteita, mutta nyt en ainakaan vielä tilannut mitään; ajattelin katsoa et mihin vaatteisiin ensin kyllästyn ihan blogeja lukemalla, hih! 🙂

  9. Elisa sanoo:

    Ihanat pojat! Tuo vihree pipo on ihan paras. Meillä sellanen löytyy mieheltäni ja tyttäreltäni. Todella hyvän mallinen.

    Mulla on Rodineista ihan sama fiilis. Olen aiemmin tykännyt niistä kovin, ja ne on olleet ennen ihan laadukkaitakin. Nyt se hirveä hypetys niiden ympärillä on laskenut mielenkiintoa. Tuli ähky. Jotenkin sitä itsekin erehtyi luulemaan, että uuden malliston ilmestymispäivänä on pakko tilata nyt äkkii jotain ettei vaan jää ilman. Sit tajusin, että eihän siellä ollut edes mitään, mistä oikeesti pidän.

    Pitäis keksiä joku toinen kiva.

  10. Elli sanoo:

    Ihana haalari. Miten käytännössä tuollaiset pehmeät resorit mahtaa toimia vk-haalarissa…?

  11. Taikinanaama sanoo:

    Kaapo on niin ”se jenkkielokuvan söpöin kundi lapsena”! Ja Elvis on vaan niin söpö!!!!
    Haalari on tappavan ihana, mä vaiheilen vauvalle sen ja popin windfleecen välillä.. Muille (ikävä kyllä) kamat on jo valmiina.

  12. […] nimittäin Kaapon vähän paksumpi Mini Rodinin camo-kuosinen pico-takki käyttöön. Elviksen pico-haalari on ollut käytössä jo pidemmän aikaa, se ei nimittäin ole vuorellinen kuten takki. En yhtään […]

Kommentoi