HYVITYSTÄ OSTOKSISTA

25/07/2013

ostohyvitys5067ostohyvitys5059

Blogissani järjestetiin hiljattain kysely, jossa tutkittiin kuinka moni shoppailee netissä. Tulokset yllättivät itsenikin, sillä 99,9% vastanneista kertoi tekevänsä ostoksia nettikaupoista vähintään kerran kuukaudessa. Vastaajat keroivat ostavansa netistä vaatteita, sisutustavaroita, kosmetiikkaa sekä tekevän ruokaostoksia. Lisäksi netin kautta ostetaan lentoja, hotelliyöitä, leffalippuja, lastenhoito -ja siivuospalveluita, vakuutuksia ja aika paljon muutakin. Itse ostin muutama kuukausi takaperin netistä sähköä!

Haluankin vinkata teille Ostohyvitys.fi sivustosta. Sivuston idea on yksinkertainen, mutta nerokas. Tekemällä ostoksia sivun kautta keräät itsellesi bonusta – kuten vaikka bonuskortin kanssa ruokakaupassa.

Ostohyvityksen käyttö on ilmaista ja helppoa. Omille sivuille voi rekisteröityä ja kirjautua sähköpostilla tai oman Facebook tilin kautta. Nettiostoksia tehdessä haluttuun verkkokauppaan klikataan ostohyvityksen kautta jota kautta ostoksen kirjautuvat tilille.  Ostohyvitykseen kuuluu yli 400 erilaista nettikauppaa, kuten Nelly, CDON, Stadium, Zalando, Lekmer, Ellos, Finnish Design Shop, Reima ja paljon paljon muita. Ostohyvitystä voi saada joko prosenttiosuuden ostoksien summasta tai kiinteän euromäärän, riippuen kaupan diilistä. Prosenttiosuus lasketaan ostamien tuotteiden hinnasta. Esimerkiksi 100 euron ostoksesta, josta saa 7 % ostohyvityksen, kertyy 7euroa jne.

Palvelun kautta voi siis kerätä bonuksia verkko-ostoksista ja bonukset maksetaan suoraan käteisenä omalle pankkitilille. Nyt kesän ajan kivana bonuksena saavat kaikki rekisteröityneet käyttäjän ensimmäisestä bonusostostaan (niitä on myös ilmaisia!) koodin jolla saa Ärrältä ilmaisen Magnum jäätelön.

Onko ostohyvitys jo osalle teistä tuttu? Tästähän oli puhetta blogissa ekan kerran jo vähän ennen joulua, ja tiedän että silloin osa teistä Ostohyvitykseen liittyi. Olisi tosi kiva kuulla kokemuksianne ja muita ajatuksia tästä!

Postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa.


2 Responses to “HYVITYSTÄ OSTOKSISTA”

  1. Tämä oli mulle ihan uusi juttu ja kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta! 🙂 Pari vuotta sitten tuttu yritti houkutella vastaavaan, mutta sen sivuston idea oli tuttu verkostomarkkinoinnista eli siinä piti kerätä ystäviä liittymään ja cashbackin suuruus riippui myös muiden ostoista.

  2. Siobha sanoo:

    Varmasti ihan kätevä sivusto, kunhan malttaa mielensä ja tekee vain ne hankinnat, joita tekisi muutenkin. Tulee vaan mietittyä, että näillähän käytännössä houkutellaan ihmisiä ostamaan enemmän ja uutta. Aina kun kyseessä on jokin hyvitys-juttu, se perustuu siihen, että silloin ihmiset ostavat myös enemmän, mitä alunperin ajattelivat, koska saavat siitä hyvitystä.

    Olisi mielenkiintoista nähdä tällainen sivusto perustettavan kierrätetylle ja ekologisemmalle tavaralle. Tosin ylenpalttinen minkä tahansa tavaran hankkiminen on kyllä kovin perusteetonta nykymaailmassa.

Kommentoi