KESÄKIVAA TIGERISTÄ

7/07/2013

tiger2 tiger3 tiger4 tiger6 tiger7 tiger8 tiger9 tiger10 tiger11

Ah, Tiger – tuo lemppari krääsäkauppani josta löytyy aina jotain kivaa kotiin. Nyt sieltä löytyy paljon kivaa myös lapsille ja ulkoleikkeihin. Tigerissä käydessä väkisin tarttuu aina jotain mukaan, suurinosa hinnoista kun pyörii muutaman euron paikkeilla.

Saimme kivan kesätehvehdyksen muutama viikko sitten, kun Tiger lähetti pojille sangollisen ulkoleluja. Perinteisiä hiekkaleluja, palloja, verkkomailat, kastelukannut, frisbeen, katuliituja ja ötökkäpurkkeja. Voitte vain kuvitella miten innoissaan pojat olivat (ja äitikin).

Lelut tuovat iloa myös muille pihan lapsille, sillä ainakin täällä meillä päin on tapana viedä pihoille ja puistoihin kaikille yhteisiä leluja ja jättää ne sinne.

Mitkä ovat teidän lempi pihapelit tai leikit? Itse innostun ainakin mölkystä ja sulkapallosta, uutena suosikkina on myös temppuradan tekeminen katuliiduilla.


4 Responses to “KESÄKIVAA TIGERISTÄ”

  1. Ihanakesä sanoo:

    Heippa! Kivoja kesäisiä kuvia. Meillä hiekkalaatikko on tällä hetkellä pop ja tietenkin kaikki hiekkalelut! Onko tuo pesusoikkokin Tigerista? Sellainen olisi meillä hakusessa 🙂

  2. Lasten suosikit: vesileikit, majaleikit, mössöt, marjastus ja nudismi. Vanhemmilla oikeestaan aika samat + istuminen.

Kommentoi