PALUU KAUPUNKIIN

24/06/2013

kaupunkiin97kaupunkiin79kaupunkiin50kaupunkiin01
kaupunkiin667

Yllä tyylinäytteitä viime päiviltä. Täällä sitä taas ollaan, ikkunasta kuuluu ratikkakiskojen kolinaa, linnanmäeltä kantautuu hilpeää kilujumista, lokit kirkuvat ja hektinen meno tarttui hetkessä kotimatkalla.

Niin ihanaa kuin rauhallisessa saaristossa, lähes mökkitunnelmissa olikin, on ihana myös palata kotiin. Se lähtemisen tuska vain tuntuu olevan kerta kerralta pahempi. Mökkifiilikseen pääsee helposti – senkun vaihtaa päälle virttyneen villapaidan ja hengittää kerran syvään raikasta ilmaa. Mutta kun tulee aika lähteä ihmisten ilmoille on se paljon hankalampaa. Viidessä päivässä tukka on takkuntuunut merituulessa, metsässä, saunomisen ja rannalla loikoilun jälkeen ihan uusiin ulottuviiksiin. Ulkonaolo näkyy naamasta eikä multaisesta vaatekastasta löydy mitään järkevää päälle puettavaa.

Olen jo jonkin aikaa haaveillut jonkilaisesta omakotitalo-asumisesta. Talon pitäisi olla joku ihana mummonmökki keskellä metsää tai saaressa – mutta kuitenkin 20 minuutin ratikkamatkan päästä keskustasta. Tällaiseen ei ehkä ihan lähitulevaisuudessa ole rahkeita, mutta jos olisi niin varmaan erakoituisin sinne. Toisaalta, ehkä mökkeily tuntuu aina niin ihanalta kun sitä ei tule tehtyä joka päivä. Välillä on myös kiva pukea päälle jotain siistiä, laittaa hiuksia ja meikata, juosta aamulatte kädessä kiireellä ratikkaan – seuraava kun tulee vasta kuuden minuutin päästä.


6 Responses to “PALUU KAUPUNKIIN”

 1. Hei eihän tuossa mökkityylissä ole mitään valittamista.
  Leggingsit ja sandaalit voisin omia itselleni vaikka heti (olettaen ettei kerran melkein irronnut etuvarpaani estäisi varvassandaalien käyttämistä :D).

  Minulla mökkikuume on aika kova, mutta onneksi palaamme (juhannusreissun eilen päätyttyä) miehen perheen mökille taas perjantaina. Täällä asunnossa on nimittäin KUUMAA – ja sotkuista. ;)

  (http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/lotkosti-mokilla/)

 2. mrsaaaa sanoo:

  Hei täällä huutelee yksi uudehko lukijasi :) kahlasin koko blogisi juhannuksen aikana, kun kipeänä vietin pitkää viikonloppua sängyssä. Aivan todella viihdyttävä blogi, ihastuttava bloginpitäjä sekä aivan valloittavat poitsut! :)

 3. Ihanat housut ja sandaalit! Mistä sandaalit on ostettu?
  Ensi kertaa vierailulla ja niin sama maku, että tule varmasti vakkarilukijaksi :)

  • Moi!!! Ihanaa, tervetuloa!! :–))
   Noi sandaalit taitaa olla mun mummon, jotkut satavuotta vanhat – lainasin vaan siltä.. :-D Mutta ihanat kyllä ovat!

Kommentoi