REISSUREPPU

22/06/2013

reppuminttu 007 reppuminttu 025

Piti jo Espanjan-matkan aikaan esitellä tämä mahtava reppu. Saksan vuoristojääkäreiden repusta valmisettu musta kopio toimii hyvin ihan tällaisen peruspulliasienkin matkareppuna. Voitte vain kuvitella että olimme varmasti näky lentokentällä, minulla oli tämä reppu pakattuna äärimilleen, edessä kantorepussa Elvis, toisessa kädessä Kaapo ja toisessa Kaapon reppu. Tuleekin ihan hiki ajatellessa sitä!

Juhannusmatkalle ei onneksi tarvinnut pakata puolta omaisuutta mukaan. Mutta jos olisi, niin tähän Varustelekasta saamaani reppuun se olisi mahtunut. Reppu on siis tosiaan suuniteltu armejaoloihin, siinä on erilaisia toimintoja joita voi hyödyntää myös kaupunkiolosuhteissa – makuualustalle takoitettuun lokeroon mahtuu täydellisesti läppäri, kirveelle ja suksille takoitettuihin taskuihin sopii hyvin vaihtokengät.

Hyväksi reissurepuksi tästä tekee myös kunnolliset pehmusteet sekä vyötäröhihna. Ja värillähän ei ole niin väliä, kunhan se on musta. Säätö -ja kiinnityshihnat ovat myös hyvin säädettävissä erilaisiin tilavuustarpeiisiin. Oiken kelpo reppu, sanoisin! Mitäs te tykkäätte?


6 Responses to “REISSUREPPU”

  1. eija sanoo:

    Aivan mahtavia takki ja reppu. Ja vielä kaunis olet itse!! Ja sun lapset on SULOISIA !!

  2. Ton kokoinen reppu ois kyllä tosi hyvä! Mulla on liian pieni ja liian iso reppu moniin tilanteisiin. Nyt lähtee Haltin reppu mukaan reissuun, se on pidemmille matkoille sopiva mut toi ois hyvä päiväreppu! PAKKOSAADAPAKKOSAADA!

  3. Taikinanaama sanoo:

    Näytät tosi söpöltä! Minne olit matkalla, eli mitä teitte juhannuksena?

Kommentoi