TAULUJA

2/06/2013

tauluja 1
tauluja 3
tauluja 4

Hyllyt eivät pyöri enään lattioilla, vaan ne on vihdoin saatu seinään. Seuraavaksi olisi taulujen vuoro. Osa julisteista onkin jo valmiina odottamassa vain ripustamista.

Ajattelin pitää olkkarin niin sanotun pohjan simppelinä, sillä tiedän itseni ja rakkauteni väriehin sekä ylimääräiseen krääsään. Nyt täällä on hyvinkin pelkistettyä, mutta muutaman kuukauden päästä se on muisto vain. Mustavalkoinen pohja ehkä hillitsee värikaaosta paremmin.

Kliseisen Keep Calm sekä Oma koti kullan kallis taulut sain valita Walldesign nettikaupasta. Heidän valikoimistaan löytyi paljon mustavalkoisia julisteita, mutta myös paljon muuta kuten kastetauluja. Näiden lisäksi poikien huoneeseen sain värikkäämmän aakkosjulisteen sekä kortteja. Tuo Keep Calm on niin nähty, mutta juuri siksi hauska. Mietin myös josko ottaisinkin julisteen Ceep Calm and update your facebook satatus tai eat chocolate tekstillä. Päädyin kuitenkin tähän perinteiseen ja ajattelinkin ripustaa sen pieneen eteiseemme, jossa se voisi toimia tulevansa syksynä ja talvena ulkovaatepukemishässäkän keskellä.

Karhutaulu on taas ihan suoraan kopioitu idea ystävältäni Miiulta. Näin alkuvuodesta heidän kotonaan Ponkesin kangaskassista tehdyn taulun ja se oli niin siisti, että sellainen oli pakko saada myös itselle. Samaa ideaa jatkoin Tigerin viiksimies-kassin kanssa. Se oli niin hauska ja törkeä että pakkohan sellainen on seinälle ripustaa.

Lisää elämää kaipaan kuteinkin seinille, joten vinkkejä ja linkkejä otan oikein mielelläni vastaan! Kaipasin myös tietoa tuon koivuisen vanerilevyn käsittelemiseksi. Aluksi ajattelin maalata sen pinnan valkoiseksi, mutta nyt olenkin aivan ihastunut tuohon eläväiseen vaaleaan puuhun. Onko vinkkejä millä aineilla tuo puu kannattaisi käsitellä, jotta kaunis vaalea ja mattamainen pinta säilyy? Pöydän ääressä pitäisi siis voida ruokailla lasten kanssa (eli kaataa maitomukeja ja tiputella tomaattipastaa) ilman että levy menee heti pilalle?


10 Responses to “TAULUJA”

 1. Avatar Laura sanoo:

  Ihana toi pöytä!! Mistä levy on hankittu? NIIN KAUNIIN VÄRINEN!!! :) Hienot taulut myöskin.

 2. Mä ihastelin myös tuota pöytää! Mistä tuo on? :—-) Ja meillä on myös kangaskasseista tehtyjä tauluja.

 3. Hyvä idea! Melkein ärsyttää, että miksen itse oo keksinyt tehdä kangaskasseista tauluja…Monesti harmittaa, että miten saisi niitä kivoja printteja paremmin esille.

 4. Avatar miiu sanoo:

  Kyllä näyttääkin ihanalta! :)

 5. Vau! Niin hienoja juttuja tuolla, ja just parhaaseen hintaan. Jos ei lähdettäisi neljän viikon pästä pariksi kuukaudeksi remonttia evakkoon, niin ostaisin seinille jo vaikka ja mitä (ei kantsii jättää mitään odottamaan kun remonttipölyä tulee niin hitosti). Siis meidän keittiöstähän puuttuu ”save water, drink champagne”. Olisi niin hieno! :D

 6. Avatar mustavalkoinenkoti sanoo:

  Hei,

  Mistä nuo ihanat mustat pilkut seinällä on ostettu/tehty/hankittu? :)