NOSH ORGANICS KUTSUILLA

10/05/2013

nosh organicnosh organic bionadenosh organicnosh organicnosh organicnosh organic

Muutama päivä ennen reissuun lähtöämme käväisin Elsan järjestämillä Nosh Organics vaatekutsuilla. Meitä oli paikalla niin bloggareita kuin oi mutsi mutsi-blogin lukijoitakin, aika hauskaa! Nosh ei ollut minulle entuudestaan tuttu oikeastaan kuin vain nimeltä, joten oli oikein mukava kuulla siitä vähän enemmän.
Nosh on siis suomalaista suunnittelua ja sen luomupuuvillaiset vaatteet valmistetan Portugalissa, joka on hyvin tunnettu laadukkasta luomupuuvillastaan. Ekologisia vaatteista tekeee luomumateriaalien ja valmistustavan lisäksi vaatteiden pitkäikäisyys joka näkyy suunnittelussa.

Vaatteet olivat hyvän tuntusia, kivan näköisiä ja värikäitä. Muutamaa perus raitavaattetta lukuunottamma kuitenkin hitusen liian retroja omaan henkilökohtaiseen makuuni. Tykästyin silti muutamaan vaatekappaleeseen täysin. Malliston muutaassa vaatteessa on muuten käytetty PaaPiin kuoseja, ihania! Noshia saa ostaa myös ihan kankaana, jolloin näppäräsorminen voi surauttaa niistä vaikka mitä.

Mekin saimme pakan Noshin apinakangasta josta ompelimme kutsujen päätteeksi pipoja. Hauska ohjelmanumero! Onneksi paikalla oli ompelutaitoisia, taisi nimittäin olla eka kerta saumurin kyydissä sekä pipoa tehdessä.

Nämä taisivat olla neljännet eri lastenvaatemerkin kutsut joille olen osallistunut. Ajatus kotikutsuista tuntuu varmasti monesta tyhmältä ja jotenkin liian mammamaiselta, niin minustakin. Silti joka kerta on ollut todella kivaa. On kiva tavata niin ihmisiä sekä tutustua vaatteisiin, kuulla niiden suunnittelusta, filosofiasta kuin tuotannostakin, vaikka juuri sen merkin vaatteet eivät olisikaan se oma juttu.


2 Responses to “NOSH ORGANICS KUTSUILLA”

  1. Annimari sanoo:

    Minäkin juuri vasta ”löysin” Noshin! Ihastuin kertaheitolla, kun näin vaatteita livenä Pieni ihminen kaupassa Helsingin Arabian kauppakeskuksessa! Ihan mielettömiä! Pitää kyllä alkaa niitä ostelemaan, heti kun palaan töihin ja on taas rahaa 🙂

Kommentoi