VIIMEISIÄ KEVÄTPÄIVIÄ

21/04/2013

polarn o. pyret välikausipolarn o pyret windfleecepolarn o pyret denimpolarn o pyret

Ihanat aurinkoiset kevätpäivät tulivat vihdoin takaisin. Sade sulatti lumet ja olemme pääseet pyöräilemään sekä skeittamaan. Pokien välikausivaatteet eivät ole pääseet kovaan kulutukseen tämän kevään aikana, ne kaivettiin esiin vasta muutama viikko sitten. Ja huomenna voimme ne toivottavasti hyvästellä ja ottaa käyttöön seuraavan kerran vasta syksyllä.

Olettekohan jo kyllästyneet hehkutukseeni Popin kuorivaatteista? Noh, on pakko hehkuttaa vielä vähän. Ne ovat niiiiiiin hyviä. Pitävät hienosti vettä, kuravaatteita ei vedenpitävyyden takia ainakaan näiden lisäksi tarvitse. Mutta mikä mielestäni on kaikista parasta, näiden kulutuskestävyys on ihan huippuluokkaa. Elvis on nyt neljäs lapsi joka käyttää tuota samaa välikausi settiä (takki ei kuvassa). Takki, housut ja windfleece ovat siis kestäneet neljällä hiljattain kävelemään oppineella taaperolla aika monta kautta, hiekkalaatikolla, lätäkössä ja likumäeessä remuamista. Ja edelleen toimii hyvin, ei reikiä, ei kulumaa, ihan mahtavaa!

Kaapon housut ovat nekin käytettyinä ostetut, mutta olivat ihan uudenveroiset. Fleece on viime syksyltä ja takki on tämän kevään uutuus (saatu). Tuossa takissa yhdistyy kaksi lemppariasiaani popin ulkovaatteista, tumma denim-väri sekä multivärivetoketjut. Enkä taida olla ainut, nämä takit on tietääkseni aika hyvin menneet kaupaksi.

Tretornin goretexlenkkarit ovat nekin tänä(kin) keväänä lunastaneet odotukset. Uskomatonta, mutta totta, ne todella pitävät vettä vaikka lapsi hyppäisi nilkan syvyiseen vesilammikkoon! Harmi ettei niitä valmisteta pienemmille lapsille.

Ja vielä yksi juttu noista ulkovaateista, etenkin keväisin kun aurinko välillä lämmittää ja hetken päästä on taas kylmempi (eikä muutenkaan ole ikinä varma kuinka paljon vaatetta lapselle pitäisi pukea), on tuollainen housut-takki-windfleece setti todella toimiva. Takkia, housua yms saa tarvittaessa helposti riisuttua / lisättyä ja silti lapsella on päällä kokoajan jotain tuulenpitävää.

Me nautimme vielä päivän Alppilan kauniista keväästä ja sitten painumme kesän viettoon Espanjan aurinkorannikolle!


13 Responses to “VIIMEISIÄ KEVÄTPÄIVIÄ”

 1. pitäkää hauskaa!! ps. pitäskö meidän opetella laittaan yhteishetkien kuvia johku pilveen, et sais poimia linkin kautta? nimim. en kuvannu paljo mitään taaskaan…

  • Pidetään, kiitos! Ja kiitti vielä kivasti päivästä!! <3
   Mä otin kuvia, saan jossainvaiheessa huomenna lainakoneen Lähikselä, voin sitten koittaa vaikka tota Karoliinan vinkkaamaa juttua (jos osaan!)

 2. Karoliina sanoo:

  Elsa:
  Oisko Flickrissä salasanasuojattu kansio tai sitten esimerkiksi Dropbox vaihtoehtoja? 🙂 Käytämme miehen ja partiotuttujen kanssa kuvien jakamiseen paljon Dp:tä. Mainio sovellus!

 3. Minsku sanoo:

  Siis pitääkö noi Popin vaatteet OIKEESTI niin hyvin vettä ettei mene läpi jos lapsi esim.istuu kuralätäkköön??Vihaan kurahousujen pukemista ja olisin valmis hankkiin kalliitkin vaatteet syksylle jos vedenpitävyys olis oikeesti taattu.

  • Pitää OIKEESTI! On testattu niin lätäkössä, kaatosateessa sekä suihkun alla! 🙂 Mulla on myös itselläni popin takki ja se on ihan mahtava sadesäällä – pitää vettä eikä hiosta kuten sadetakki.

 4. Kaisa sanoo:

  Oi, kun he ovat taas mahtavan söpöjä! Vaikka itselläni on melko eri tyyli lastenvaatteissa, näyttää noi vaatteet teidän pojilla kertakaikkisen ihanilta. Iloisen onnellista lomaa teidän poppoolle!!

 5. titti sanoo:

  Meillä myös Reimat on pitänyt niin hyvin vettä ettei omisteta kuriksia 🙂 tosin nyt on iskenyt ihan hillitön po.p kuume ja pakko saada se punainen takki 😀

  Onko toi teidän takki 104 vai 110? Oli mun mielestä vähän naftia mitoitusta ja mietin kumman koon ostaisin 🙂

 6. MeiränMaja sanoo:

  Hei,
  Jostain ihmeen syystä sun muutkin bellablogit päivittyy tällä hetkellä sun blogin kautta bloggerin lukijalistalle. Oli siis pakko väliaikaisesti evakoitua lukijoiden joukosta.
  Kyseessähän varmaan(toivottavasti) on vaan joku häiriö?

  • Hei!
   Apua, joku ihme juttu! Sain juuri myös tiedon että postauksiani on päivittynyt muiden fb sivuille ja toisin päin! Asiaa korjataan parhaillaan (ja ihmetellään), toivottavasti saadaan pian kuntoon. Älä nyt kokonaan mua jätä kuitenkaan 😀 !

 7. Hanna sanoo:

  Kuorivaatteet on ihan parhaat 😉 ja Minttu nyt tajusin, että muutama viikko sitten meidän pojat törmäs kirjaimellisesti toisiinsa neuvolassa 😉 ruohonleikkaaja oli poikani 🙂
  Kivaa aurinkoista viikkoa!

  -Hanna

 8. Katja sanoo:

  Mä oikein satsasin (kauhistuttu POPin hinnat, mutta ajattelin, että kestää sitten sukulaisen lapsellakin oman jälkeen) ja ostin tyttärelleni windfleecen, jonka saa neppareilla tuohon kuoritakkiin ja ihanan herkullisen väriset vaatteet. Meinasin linkittää kuvan tähän, mutta ei sitä nettikaupassa enää ollutkaan. Mutta windfleece siis on pinkki ja takki fuksia/pinkki.
  Ostin tapani mukaan kasvun varaa (98 cm) ja tällä kertaa hieman liikaa, muta meneepä vielä ensi keväänä ja kesänä sitten. Minun mielestä Polarn o Pyretillä on melko isot koot, koska lapseni on 2 ja puoli vuotias ja hänelle menee yhä koko 86 cm takeista ja muista vaatteista 92 cm.

 9. Sipe sanoo:

  Hei pakko kommentoida tohon Tretorn-asiaan et meillä on 24-kokoiset Tretornin Goretex-tennarit tarroilla (ostettu Tukholmasta) ja muistaakseni silloin oli hyllyssä ainakin koosta 22 ylöspäin… eli melko pieniä kokoja löytyy kyllä!

 10. Joanne sanoo:

  Mä olen ihan ymmälläni tästä joka suunnasta tulevasta popin kuorivaatteiden kestävyydestä. Meillä viisi vuotiailla kaksosilla ollut kuorihousut nyt muutaman viikon ajan satunnaisessa käytössä ja kummankin pojan housuissa on jo reijät polvissa! Huomenna marssin myymälään…

Kommentoi