MUUTTO

14/04/2013

minttumuutto1 minttumuutto2 minttumuutto3 minttumuutto4 minttumuutto5 minttumuutto6

Kohta se alkaa, muutto. Muutto jota on odotettu ja toisaalta taas ei. Tuntuu todella raskaalta lähteä rakkaasta kodista johon molemmat lapset ovat syntyneet. Samalla lähdemme myös yhteisöstä jossa lähes jokainen on enemmän tai vähemmän tuttu, jopa ystävä. Täällä on ollut turvallista asua. Naapureilta on saanut aina tarvittaessa apua, lapset on uskallettu jäättää rattaissa rappuun nukkumaan, ei ole tarvinnut miettiä kähveltääkö joku pyykit kuivaushuoneesta tai murtautuuko joku kellarikomeroon. Tuntuu vähän pelottavalta muuttaa taloon josta ei tunne ketään. Yksi ensimmäisiä ajatuksiani oli että ulko-oveen täytyy asentaa turvaketju.

Hyvin tunteikasta muutosta kuitenkin tekee se, että uusi kotimme on vain kolmelle. Perheemme ei ole enään entisensä ja tänään se viimein realisoituu. Kirjoitan tästä ehkä myöhemmin lisää. Onneksi me olemme edelleen aika tiivis ja hyvä porukka vaikka tiemme nyt erkanevatkin. Nyt vähän kahvia ja sitten kantopuuhiin.


90 Responses to “MUUTTO”

  1. Bianca** sanoo:

    Tsemppiä muuttoon ja kaikkeen siihen liittyvään! <3 Bianca**

  2. Jennijee sanoo:

    Voimia muuttoon ja muutoksiin!

  3. Merikuu sanoo:

    Tsemiä koko sydämestäni!!
    Muista, että aina kaikki ei ole huono juttu vaan toisinaan hyvääkin <3

    P.S. ihana maatuska kokoelma

  4. Paula sanoo:

    Voi, hurjasti voimia äidille ja pojille uuteen elämään! <3 t. raskaushormoonihuuruissa pari kyyneltäkin teidän vuoksenne vieräyttänyt lukija

  5. Jonna sanoo:

    Tsemppiä! Täällä tehtiin vastaavanlainen muutto reilu vuosi sitten. Tiivis porukka ollaan silti edelleen ja hommat rulaa nyt paremmin kun hyvin, alkuvaikeuksien jälkeen.

  6. Voi Minttu! <3 Muistot eivät onneksi elä seinissä, ne on sydämessä. Ja tästä alkaa uusi elämä, elämän kesä!

  7. Kirsi sanoo:

    Tsemppiä hurjasti jatkoon!!

  8. annimari sanoo:

    Voi eii, kolmelle 🙁 – zemppiä paljon muuttuneeseen elämäntilanteeseen ja voimia muuttoon sekä tavaroiden järjestelyihin 🙂

  9. ONIA sanoo:

    Voi, enpä ollut aavistanut että muuton takana on (teilläkin) tällainen muutos. Tätä on näköjään liikkeellä… Harmittaa teidän puolesta kyllä tosi paljon. Toivotan hurjasti voimia kaikkeen, uuteen arkeen ja erilaisiin tunteisiin.


    • Kiitos! Olen kyynelehtien lukenut viime kuukausina juttujasi, ja ajatellut että kaikki voisi olla minun kirjoittamaa. Siitä on ollut apua, tietää että joku muukin on samassa tilanteessa ja ajattelee samoin!

  10. Sara sanoo:

    Hurjasti tsemppiä Minttu. Ja haleja!

  11. Hanna-Riikka sanoo:

    Mun mielestä parempi kuin turvaketju, on semmonen pyöreä metalli siihen oven kääntönupin (mikä ihme sen nimi oikeesti on?) ympärille. Se estää postiluukun kautta millään vehkeillä oven avauksen, ja toimii siis myös silloin, kun ei ole kotona, kun turvaketjua ei saisi päälle. Maksaa joku 30e asentaa 🙂 Meillä semmonen oli onneks jo, kun muutettiin tähän asuntoon.

  12. Emilien sanoo:

    Tsemppiä muuttoon ja uudenlaiseen arkeen kolmen kesken!

  13. Annarilla sanoo:

    Tsemppiä muuttoon ja uudenlaiselle ololle kolmen koplana 🙂

  14. Sini sanoo:

    Tsempit muuttoon ja uudenlaiseen arkeen! Kyllä sä pärjäät ja kaikki järjestyy ♥

  15. Mimmu sanoo:

    Tsemmpiä muuttoon ja uuteen elämäntilanteeseen!

  16. kukkis sanoo:

    Tsemppiä muuttoon ja kaikkea hyvää teille!!

  17. Laura sanoo:

    Tsemppiä, voimia ja rohkeutta isoihin elämänmuutoksiin. Uskon, että ydinperheen koon ”pieneneminen” on vähintäänkin yhtä valtava muutos kuin perheenlisäyskin. Kaikkea hyvää teille, kyllä elämällä onneksi on tapana kantaa eteenpäin. <3

  18. ulmai sanoo:

    Tsemppiä muuttoon ja muutoksiin sopeutumiseen ja voimia uuteen alkuun <3 🙂

  19. eikä! 🙁 Olen pahoillani puolestanne, ja samalla toivon että aurinko alkaisi nyt paistamaan enemmän suuntaanne. Tätä näyttäisi nyt olevan vähän liikaakin liikkeellä juuri mun suosikkiblogeissa 🙁

  20. Marika sanoo:

    Voimia suureen muutokseen Minttu!

  21. Laura sanoo:

    Kovasti tsemppiä ja aurinkoisia päiviä uuteen kotiin ja elämäntilanteeseen!

  22. Voi kurjuus. En osannut odottaa, että muuttoon liittyyikin tällainen ikävä asia. 🙁 Harmillista.

  23. heidi sanoo:

    Oivoi. Mutta pakko vaan uskoa että elämä kantaa myös näiden muutosten yli. Kunhan vaan välit vanhemmilla pysyvät kunnossa, se on lasten kannalta tärkeää. Kovasti tsemppiä uudenlaiseen arkeen!!

  24. Kati sanoo:

    Voihan 🙁 Tsemppiä muuttoon ja uuteen elämäntilanteeseen.

  25. Hekku sanoo:

    Voi miten ikävä kuulla, että olette noin isojen muutosten edessä 🙁 Toivottavasti uudesta asunnosta tulee nopeasti teidän kolmen Oma Koti, jonne on ilo aina palata. Paljon tsemppiä ja voimia!

  26. Anzu sanoo:

    Mä ihan säpsähdin kun luin.. en osannut kans yhtään ajatella että kolmistaan olette muuttamassa mutta kaikkea hyvää toivon teille ja iloa elämään 😉 omaan kotiin on aina niin paljon tunteita jos asunut kauan samassa kodissa itselläni vieläkin tunteita vanhaan kodin alueeseen ikävä vaikka jo 8 vuotta asuttu eri kodissa 🙂 nyt vain pitäisi saada uusi koti isompaan taas..

  27. Kaisa sanoo:

    Toivotan teille voimia muutokseen, onnea uudenlaisen elämän rakentamiseen, ilon- ja valonpilkahduksia hetkiinne.. niitä riittää poikien kanssa varmasti.

  28. Eve sanoo:

    Kovasti tsemppiä! <3 Kyllä kaikki järjestyy!

    Mekin muutimme vuosi sitten pojan kanssa kaksin asumaan, iso oli muutos mutta kaikki on meillä hyvin.

  29. Halaus ja tsempit. Asiat menee eteenpäin ja nyt vaan kohti uusia tuulia. Tänä päivänä yhdessä ei enää olla hiekkalaatikolta hautaan ja jos kahden ihmisen ei ole hyvä olla yhdessä, on parempi lähteä eri teille.
    Pääasia on että lapsille riittää rakkautta.
    Muutossa on se positiivista, että löytyy ne bermudan kolmiot, jotka ovat vuosien varrella syönyt kaikki parittomat sukat ja uudessa kodissa on mahdollista saada uusia tuttuja ja ystäviä. Kohta alkaa puistokausi ja tutustutte tuota pikaa alueella oleviin lapsiperheisiin. Hyvin kaikki menee, mä lupaan !

    • Sohviperuna sanoo:

      Täysin samaa mieltä Lanttuleikkurin kanssa! Voimia teidän söpölle perheelle! <3


    • Onneksi uusi koti ei ole kuin muutaman sadan metrin päästä vanhasta, joten tutut kaverit, puistot ja muut säilyvät ennallaan.

  30. Janina sanoo:

    Paljon tsemppiä muuttoon ja uuteen elämään! Luopuminen tuo aina uusia mahdollisuuksia. <3

  31. Maija sanoo:

    <3

  32. Henriikka sanoo:

    Voimia muuttoon ja uuten elämäntilanteeseen!

  33. Jaana sanoo:

    Voimia kanssa Minttu täältä. Vanhan loppu on aina uuden alku, ja varmasti hyvä sellainen teille. <3

  34. Katri sanoo:

    Voimia muuttoon ja muutoksiin!!

  35. Hanna sanoo:

    Isoja muutoksia, jaksamista ja paljon voimia niihin. Kevät on uuden aikaa, toivottavasti tuo mukanaan paljon positiivisia asioitakin teille.

  36. Jenni sanoo:

    Voi miten surullinen uutinen. Voimia sinulle ja pojille ja tsemppiä uuteen alkuun.

  37. Katja sanoo:

    Voimia muuttoon ja elämänmuutokseen. Harmi kun muutatte meidän pihapiiristä pois, mutta ainahan voitte vierailla vanhalla kotipihalla ja vaikka Brahen puistossa saatetaan tavata. Kovasti tsemppiä Minttu, kesää kohti ja hymyä huuleen 🙂

  38. Marika sanoo:

    <3 paljon voimia!

  39. Tiinakaisa sanoo:

    <3
    Tsemppiä
    <3

  40. S sanoo:

    Onpa hienoa ja hatun noston arvoista lukea kuinka reippaasti ja elämään luottaen suhtaudut asiaan! Jotkut jäävät rypemään ja surkuttelemaan. Toki on luonnollista surra mutta yli on mentävä tai ainakin läpi 😉 Tsemppiä!!!! Ihanat pojat sulla <3

  41. Vuokko sanoo:

    🙁 Paljon voimia Minttu!!!! <3

  42. Meri sanoo:

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  43. JohannaK sanoo:

    Voi tsemppiä Minttu <3 <3 Mistä muuten noi ekan kuvan lipastot on hommattu? Olis just sopivia meille työhuoneeseen 🙂
    Hali, hali, hali <3

  44. Nanna S sanoo:

    Kommentoin aivan liian harvoin, mutta nyt haluan toivottaa teille aurinkoista kevättä ja kaikkea hyvää. Piti pyyhkäistä silmäkulmaa tätä lukiessa.

  45. Taina sanoo:

    No voe, sellainen muutto sitten se. En nyt ihan tällaista toivonut täältä lukevani, toivon teille kaikkea hyvää ja voimia sulle nyt erityisesti!

  46. plipp sanoo:

    Erittäin kaunis koti! Tsemppiä muutokseen! terkuin uusi lukija,joka on tiennyt blogistasi jo kauan,mutta tyhmänä alkoi vasta nyt lukemaan sitä!! 🙂

Kommentoi