AUSSIE BLOG AWARDS 13

21/03/2013

readers choise pohja

Joko olette huomanneet parhaillaan käynnissä olevan Aussie Blog Awrdsin joka yhteistyössä Trendin ja Lilyn kanssa etsii suomen parhaimpia blogeja? Ehdolla on on paljon muotia ja kauneusblogeja, monet itselleni ennestään tuntemattomia, mutta jokainen varmasti toinen toistaan koukuttavampia. Joukosta löytyy kuitenkin myös muutama tuttukin. Kuten vaikka ihana ja aurinkoinen Magicpoksin Maj (jota muuten äänestin, äänestä säkin!), aurinkoinen 356 Days with Ida sekä pari pidemmän aikaa seuraamani blogia kuten vaikka Muutama Hetki.

Raati valitsee voittajat useammasta kategoriasta, mutta Reades Choice osiossa pääsevät lukijat vaikkuttamaan. Äänestämällä suosikkiaan osallistuu samalla paliktojen arvontoihin, kuten vaikka matkalahjakorttiin. Osan omista suosikeistani jo paljastin, olisi mukava kuulla myös teidän lempparit!

– Ja sitten toista asiaa! Vakkarilukijani varmaan muistavat taannoisen postaukseni Viljamin Pandoista. Ensi viikon perjantaihin, eli 29.3 saakka, saavat vain ja ainoastaan tämän blogin lukijat Viljamin puodista tilaaminsa yli 20 euron tilauksiin mukaan pienen (ja tosi ihanan) yllätyslahjan! Enpäs kerro mitä ne ovat, mutta sen verran rehellisesti paljastan, että jos tilaaminen on käynyt mielessä nyt on sen aika. Koodilla MamiGoGo saat siis tilauksesta ja sen summasta (min 20 eur) riippuen pakettiin mukaan jotain kivaa! Muista syöttää koodi MamiGoGo tilauslomakkeen Lisätiedot-kohtaan!


Kommentoi