HÄTÄMEIKKI

20/02/2013

Lähdimme toissaviikonloppuna Lappeenrantaan viettämään mieheni mummon 90-vuotistispäivää. Ennen ravintolaillallista, minulla oli reilu tunti käydä tutkimassa Itäsuomen parhaan shoppailukaupungin alennusmyyntejä. Ajattelin meikata valmiiksi ennen lähtöä, jotta hotellille palatessa vosin vain vaihtaa vaatteet ennen pöytävarauksen alkua. Mutta kas kummaa, meikkipussia ei löytynytkään mistään! Se oli jäänyt kotiin.

Ajattelin että pyörähdän silti muutamassa vaatekaupassa, ja nappasin lopuksi jostain lähi-Anttilasta muutaman perusmeikin mukaan. Alerekkejä selatessa sekä sovituskopeissa ähistessä, aika menikin yllättävän nopeasti. Kaupunkia juurikaan yhtään tuntematta ei sen anttilan löytäminen ollutkaan niin helppoa kuin luulin. Monet liikkeet sulkivat ovensa lauantaina jo neljältä, joten vaikka sattumalta löysinkin Kicksin ei se enään ollut auki. Viimeisimpänä vaihtoehtona ryntäsin h&m:ään, olihan toki kätevää ostaa samalla meikkien lisäksi myös sukkia ja uudet legginssit.

Ripsientaivutin, puuteri -ja huiska, ripsiväri sekä eyeliner. Niillä oli pärjättävä. Kiireen vilkkaa hotelliin juhlailtaan valmistautumaan. Mutta…

Ripsiväri oli sinistä!! Voi helvetti – pääsi suusta. Sen jälkeen jo nauratti, eihän siinä voinut muuta kun vetää siniset ripsarit naamaan ja lähteä, sanotaanko että osittain melko konsertatiiviseen joukkoon, illallistamaan. Olisipahan se pitänyt arvata jo paketin väristä, mutta kun ei siellä ollut muitakaan. Onneksi sentään herkkä ihoni ei saanut mitään reaktiota meikeistä.

Tältä näyttää kolmessa minutissa naamaan sutaistu hätämeikki. Onneksi olin laittanut sentään aamulla tummiin silminalusiin valokynää, siitä taisi olla vielä muutama hitunen jäljellä. Käsilaukun pohjalta löytyi huulipuna. Sekin joskus aikoinaan hätäpäissään Gina Tricotista ostettu.

Ja pakko sanoa että halpa hinta ja halpa laatu. Ripsientaivutin ja huiska kyllä jäävät käyttöön, mutta esimerkiksi tuo eyeliner oli niin kuivakka ja vähäpigmenttinen, ettei sillä saa siistiä jälkeä oikein millään.


22 Responses to “HÄTÄMEIKKI”

  1. Marianne sanoo:

    Nyt oli ihan pakko nauraa ääneen;D Voi sinua, itseltäni olisi päässyt itku.

  2. Piia sanoo:

    Ihanan parasta Minttu! Mutta olet niin kaunis että vähäinen meikki riittää 🙂

  3. Tessa sanoo:

    Voi ei:D Mutta sä olet niin kaunis, ettei sininen ripsiväri paljon huonommalta näytä:)!!

  4. Lähiömutsi sanoo:

    Ooo, kaunis! Musta sininen ripsari on on kiva piristys. Sellanen jännä poikkeus, jota sivusta katsoja ei ehkä edes heti huomaa, vaikka tajuaisikin, että nyt on jotain uutta säihkettä silmissä.

    Mä kirjoitin muutama vuosi sitten erääseen naistenlehteen jutun, jonka tekemisen ohessa testailin muutaman kuukauden ajan erilaisia ripsareita. Yksi niistä oli sininen. Ja se oli se ainut, jota ihmiset kommentoivat, hyvällä siis. Ja se oli myös ainut, joka itselleni jäi testimaskaroista käyttöön.

    • Totta ei sitä kyllä välttämättä tajua, mutta aika tökeröltä näytti vaaleissa ripsissä. Yritin tunkea tuota eyelineria ripsien juuriin myös 😀

  5. JohannaK sanoo:

    Voi vau! Ihana sä ja ihana meikki! <3

  6. Sininen ripsari näyttää tosi kivalta sun ruskeiden silmien kanssa.
    Nyt on pakko olla vähän kateellinen myös sun hyvästä ihosta. Olen huomannut, että omani on tänä talvena mennyt todella rapakuntoon enkä tiedä mitä tehdä. Ennen oli niin kuulas ja tasainen, nyt vain näppyinen ja ryppyinen. :S

  7. annimari sanoo:

    Joo todellakin tosi hienosti sopii sininen ripsiväri ruskeisiin silmiin, tahtoo kanssa.. No vaikka ekaksi ne ruskeet silmät 😀

  8. Sari sanoo:

    Sä oot ihana 😀 Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuukin mutta superhyvin vedit tilanteen haltuun 🙂

  9. JenniT sanoo:

    Nainen, sä olet niin kaunis ettet edes tarvitse meikkiä! Ja hyvin näyttää sopivan tuo sininenkin ripsari!

  10. Merikuu sanoo:

    No mut hei, sulle sopii sininen ripsari! Ei näytä huonolta ollenkaan 🙂

  11. Merikuu sanoo:

    Ainiin! Kurkkaa mun blogiin, siellä on Naisen iholla postaus 🙂

Kommentoi