BUGABOO BUFFALO

13/02/2013

Vannoutuneena Bugaboo-ihmisenä/fanina/käyttäjänä/sanansaattajana on pakko kirjoittaa näistä Bugaboon uutuuskärryistä, eli Buffaloista. Käsitykseni mukaan Buffalot tulevat pikkuhiljaa Cameleoneiden tilalle, kun niiden valmistus lopetetaan.

Jos joku ei vielä tiennyt, niin meiltä löytyy sekä cameleonit sekä donkeyt. Ja nämä buffalot ovat siis niiden risteytys. Joku muukin on siis näemmä ajatellut samaa, että jos cameleonin ja donkeyn parhaan ominaisuudet laitettaisiin samaan pakettiin, saataisiin aikaan aivan täydelliset kärryt. Ja niin tässä näyttää nyt käyneen!

Hyvää rattaissa on suuret kääntyyvät etupyörät, iso ja avonainen tavarakorti, pieni ja näppärä koko, istuinosan kääntäminen joko kasvot tai selkä – menosuuntaan sekä kolmeen eri asentoon, kääntyvä kantokahva ja kokonaisena kasaaminen. Täysin uusi juttu on pidempi aurinkosuoja, joka sekin näyttää tosi toimivalta. Lisäksi näissä on bugaboon tuttu ominaisuus, rungon kahden pyörän varaan laittaminen, jolloin rattaita voi vetää kevyemmin perässä vaikka hiekkarannalla. Kantokahva kestää 9 kilon painon ja istuinosa 23 kiloisen lapsen (aiemmin taisi olla 17 kg). Istuinosakin on pidempi kuin ennen, joten siihen mahtuu mukavasti jopa 4(-5) vuotiaana.

Miinukseksi laskisin sen ettei työntöaisa ole käännettävä heittoasia, kuten cameleonoissa. Toisaalta tätä omisnaisuutta tulee käytettyä melko vähän, ja ilman sitä aisa on kestävämpi. Toinen juttu on ilmakumipyörät. En edelleenkän ole tottunut siihen että renkaita täytyy välillä täyttää ja että ne saattavat puhjeta. Kolmas miinus on se, etten keksi minkäänlaista tekosyytä miksi meidän pitäisi saada nämä!!!

Buffalot on siis suunniteltu ihan kaikenlaiseen menoon ja maastoon, toisin kun cameleonit ovat enemmän kaupunkijuttu. Bugaboon sivuilla olevasta videosta käy ilmi että kärryillä pitäisi päästä kulkemaan niin maassa, meressä kuin ilmassakin, autiomaassa, napajäätiköllä, suolla kuin puhvelilauman keskelläkin… Myyntiin buffalot tulevat 15.3, hintaa ei ole vielä ilmoitettu.

Ja psssst. Eräältä Ruotsalaiselta lastentarvikemerkiltä on tulossa myös ihan uudet rattaat kevätmarkkinoille, kerron niistä piakkoin!


11 Responses to “BUGABOO BUFFALO”

 1. Avatar Kung Fu Panda sanoo:

  Buffalot vaikuttavat kyllä kaikin puolin täydellisiltä rattailta.. Jos tuplarattaat eivät olisi meille välttämättömät, menisivät Donkeyt vaihtoon ja Buffalot tulisivat tilalle. No, olen onnekas kun on kaksi pientä kuskattavaa, joten tyydyn ilomielin Donkeyhin (jotka nekin on siis loistavat rattaat :)

 2. Avatar RouvaRaita sanoo:

  Ääks! Ai joltakin merkiltä jonka nimi alkaa E:llä? Päästä meidät tuskistamme! Olisipa joku ihana uutuus joka sopisi myös meidän taaperollemme..

 3. Avatar Lotta sanoo:

  Oi! Mun piti niin tyytyä esikoisen vanhoihin rattaisiin tulevan vauvan kanssa, mutta tämän uutisen jälkeen oli pakko soittaa Vaunu-aittaan ja kysyä lisätietoja Buffalosta :) Tässä on vaan yksi mutta, sillä laskettu aika on jo maaliskuussa ja epäilen kovasi että Buffalot eivät ehdi Suomeen vielä maaliskuun puolella…Toivotaan parasta!

 4. Avatar Mila sanoo:

  Oi, noi speksit kuulostaa nii-iin hyvältä! :)

  Kesällä onnistuin Camelonit ja Donkeyt ohittamaan, mutta sorrunko nyt noihin… tuplia ei tarvita, joten Vibet myyntiin ja myös Bee+ voisi ehkä myydä. Oiskohan noi ne meidän perheen vihoviimeiset rattaat…? Keskimmäistäkin voisi kuskata tarvittaessa. Nyt alkoi rataskuume polttelemaan! Voi olla, että se laantuu pian, jos hinta tosi suolainen…

  Ihanilta ja ennen kaikkea käytännöllisiltä (ne cameleoneissa vaivanneet asiat parannettu: painoraja, tavarakori, pienet renkaat, istuimen koko talvivarusteissa… meillä aika pitkät lapset) vaikuttavat Buffalot! :)

 5. Avatar Taikinanaama sanoo:

  Noi on superihanat.

 6. Avatar illil sanoo:

  Oioi! Nyt on pakko sanoa, että jes! Nyt tiedän mitä teen, jos/KUN jonain päivänä toinen meidän donkeykyytiläisistä ei enää halua istua kyydissä ja tuplaosuus on ihan turha! ihan superia<3

 7. Avatar Tulppaani 79 sanoo:

  Nämä vaikuttavat kovin mielenkiintoisilta. Meillä rattaiden tarve pahimmillaan, joten kiitos tästä vinkistä.

 8. Avatar Tessa sanoo:

  Mä oon tylsä ja mua ei iske mitkään uutuusvaunut;D ONNEKSI mulla ei ole pakkomiellettä uusiin vaunuihin toisin kuin vaatteisiin. Meillä on Brio Sing yksittäinmentävinä laudan kera ja kahdenistuttavina Baby Jogger City Selectit ja tyytyväinen olen:) Onhan nuo kivan näköset!

 9. Avatar Pia sanoo:

  Vaunuaitan sivuilta: ”Bugaboo Buffalossa on kaikki toiminnot joita saatat tarvita, sekä enemmän. Vaahtokumitäytteiset, puhkeamattomat pyörät kantaa tutkimusretken mihin vain ja kääntyvän etukaaren ansiosta lapsen nostaminen rattaista sujuu vaivattomasti.” Eli ei pumppaamista! Täydelliset ovat!!!

 10. Avatar Julia sanoo:

  Jee löytyi arvosteluja. Kiitos näistä – asia on juuri nyt itselle ajankohtainen. Pähkin buffaloiden ja cameleon 3 välillä, mistä ostit omat rattaasi? selailin netistä ja josko ulkomailta saisi tilattua snadisti halvemmalla…

 11. Avatar Hanna sanoo:

  Tilasin juuri Hollannista Babyhuys -liikkeestä Buffalot. Blogissani sitten kommentteja tilauksen onnistumisesta ja sitten myöhemmin käyttökokemuksia. :)
  http://www.lehtikuningas.fi/blogi/hanna-paavilainen/2014/5/16/kilpavarusteet

Kommentoi