LUMIKENGÄT

7/02/2013

Pojat alkavat olemaan terveitä joten päästiin tänään jo vähän pihallekkin. Nappasin kameran mukaan ja ajattelin samalla kuvata poikien tämän hetkiset talvikengät. Ja tässä ne nyt ovat. Mitäs tykkäätte?

Lunta olikin tullut taas aika lailla! Etenkin pojat nauttivat kun pääsivät pitkästä aikaa kunnolla ulos leikkimään. Elviskin, joka usein kiukuttelee, sillä lumessa liikkuminen on vielä niin hankalaa. Nyt ei edes harmittanut vaikka monta kertaa upposi päätä myöten hankeen.

Mutta siis, noista kengistä. Ne ovat varmaan monelle tutut, niitä on näkynyt tänä talvena ainakin paljon blogeissa. Ne ovat siis Crocsin Gust Bootsit. Crocslite materiaalista valmistetut, kärjistä kumisapasmaiset talvikengät, joissa on topattu varsi ja helppo tarrakiinnitys.

Elvis on käyttänyt nyt reilun kuukauden verran Kaapon muutaman vuoden takaisia kenkiä. Ja Kaapo taas sai hiljattain valita Crocsilta uudet, edellisten kärjistä kuluneiden talvikenkien tilalle. Koska etenkin noista ekoista kengistä on jo vähän enemmän käyttökokemusta, voin sanoa että ovat hyvät. Pienet varpaat ovat pysyneet lämpiminä ja varret ovat pitäneet jalat suurimmaksi osaksi kuivina myös hyvin loskaisilla keleillä. Kenkiä on testattu myös ääriolosuhteissa, ja sen verran voin sanoa että polven syvyisiä lätäköitä ne eivät kyllä ihan täysin kestä. Muuten hyvin. Omalta kannata suuri plussa on myös äärimmäisen simppeli malli, joka on helppo sujauttaa jalkaan ja sulkea tukevalla tarralla.

Kenkien ulkonäkö on taas vähän niin ja näin. Olen nätimpiäkin lasten talvikenkiä nähnyt, mutta eivät nämä missään nimessä mitään rumiakaan ole. Tai no. Noi yksinkertaiset värit menevät, mutta nuo Kaapon itse valitsemat…. Pääasia tietysti että hoitavat hommansa. Ja joka kerta K laittaa innoissaan NOPEAT Salama McQueen kenkänsä jalkaan.

Ja koska kenkäpostaus ilman kuvia kengistä on tuskin hauska (kenenkään muun kuin itseni mielestä), nappasin ulkoilun päätteeksi niistä kuitenkin vielä kuvan.

Gust Boots sekä Gust Boots Lightning McQueen. Molemmat näyttäisivät olevan vielä -30% alennuksessa verkkokaupassa. Sekä tilaamalla uutiskirjeen saa vielä -20% alekoodin.


16 Responses to “LUMIKENGÄT”

  1. musta toi oli tosi hauskaa, ettei niitä kenkiä näkynyt 😀 aattelin ettet näytäkään. Pakko tähän vaan sanoa että sorelsorelsorelsorel kun en ole crocseja testannut talvikenkämuodossa. Ehkä ensi talvena!

    • Ah noniin, olisi siis pitänyt luottaa tunteeseen että hauska juttu. Mutta pelasin nyt varman päälle 😉 Sorelit kiinnostaa muakin, mutta ah kun noi crocsit on tosi kevyet, tuntuu mukavilta ja ihan älyttömän ja yllättävän lämpimät nuokin, ilman mitään sen kummempia villoja.

  2. Tiuku sanoo:

    Voi ei 😀 NOPEAT Salama McQueen -kengät. Meilläkin Salama mäkvii tekee kans kaikesta ja kaikista nopeita. Poika ois halunnut myös nuo samat kengät, mutta houkuttelin sen ottamaan sittenkin vähän erilaiset mustat niinku pikkusiskolla.

    Kenkiä ostaessa myyjä automaattisesti oli etsimässä tytölle kokoja Hello Kitty -kuosisista kengistä.. Yäk. Ei ikinä vaikka kamalempiakin on nähty.

    • Hahaaa, kyllä vaan! Valitetavasti kenkiä ei enään ollut kuin pinkkejä, salamia ja sitten sellaista ihan toista ”pappa” mallia, kun tilaus tehtiin 😀
      Ne hello kittyt on aikas..joo. Mutta entäs ne batmanit! :OOOO !!!

  3. Valeäiti sanoo:

    😀 Mahtava aamun avaus, kiitän! Ja mietin uskaltaisko nämäkin kohta viedä keuhkokuumeineen ulos pomppimaan. Tosin täällä etelässä (huomaa sarkasmi) oli ainakin eilen ihan vetenä suuri osa lumesta…

    • No eipä kestä!! 😀 Joko te kuljette bikineissä siellä etelässä? Hakaniemessäkin oli eilen loskaa.. Eli kyllä se kevät pian meillekkin tänne pohjoiseen koittaa 😉

  4. Minishow sanoo:

    Hih, hauskoja kuvia. Arvasin jo kenkien pohjista, mistä merksitä on kyse, vaikka vielä meidän perheessä ei yhtiäkään crocseja ole. Kiusaus kasvoi kuitenkin liian suureksi ja eilen pistin tilaukseen itelle talvikengät kun oli niin tosi halpoja crocsin sivuilla. Enpä tiedä olisiko jopa nuo samat kuin sinulla jalassa. Millaiset käyttökokemukset niistä on?

    • Joo, siellä on hyvät alennukset nyt ja aika paljon etenkin aikuisten kenkiä jäljellä! Mä olen tykännyt kaikista meidän crocseita tosi paljon, vähän olen itsekkin yllättynyt miten hyviä etenkin noi talvikengät ovat olleet, tosi lämpimät! Hyvä pito yms!:)

  5. Laura sanoo:

    Minulla on nuo samat talvikengät itsellä ja en voi kuin kehua! Niin superkevyet ja hyvät kävellä! Alkutalvesta oli sorelitkin, mutta myin ne pois kun ei tullut enää käytettyä crocsien ostamisen jälkeen… 😉

  6. Mama D sanoo:

    Ihana kun toinen siella naamaan myoten lumessa. Ei oo Crocseja, mutta paljon samantyyliset kengat ja tuo ”kumisaapas” osa on kylla hyva kun pysyy varpaat kuivina.

  7. RouvaRaita sanoo:

    Meillä on myös nuo GustBootsit 1,5v:llä, enkä voi kuin kehua (ovat myös paaaljon nätimmät mielestäni kuin esim. kuomat). Ovat vain aika pientä kokoa! Mitä teidän ovat Elviksellä?

    • Joo totta, on niitä hirveämpiäkin kenkiä kuten vaikka just kuomat (tai gust boots salama mcqueen ;-D). Noi Elviksellä olevat on muistaakseni pienehköä mitoitusta, niissä koko 23/24. Tätä ennen/samaan aikaan käyttänyt Kuomia kokoa 22. Kaapolla taas koko 28/29 ja vastaa varmaan enemmän kokoa 28. Kannattaa tosissaan ottaa huomioon tuolla crocsin sivuilla jokaisen kengän kuvaus. Gust Bootseista sanotaan ”Etsitkö puolikkaita kokoja? Tilaa isompi täysi koko”, eli jos miettii vaikka kahden koon väliltä niin kannattaa ottaa se isompi. 🙂

  8. Taikinanaama sanoo:

    Noi on musta hienot! Kuolasin niitä aleissa, mutta en raaskinut ostaa.

Kommentoi