MEIDÄN STRINGIT

1/02/2013

Viime kesänä tilasimme työpydäksi Sting hyllyn Room21 nettikaupasta. Eli kaksi korkeaa sivupanelia, kolme hyllyä sekä pöytätason. Olen tykännyt tuosta systeemistä paljon, vaikka yksi juttu siitä puuttuu. Nimittäin liukuovellinen kaappi.

Olen siis melko pitkään jo haaveillut siitä kaapista, mutta harmikseni se tulisi maksamaan melkein saman kun tuo hyllykkö. Säästää en oikein osaa, eikä jostain syystä tilillä ole makoillut 300 euroa ihan tyhjänpanttina.

Finnish Design Shopissa on String järjestelmä alennuksessa -15% vielä 3.3 saakka. Kovasti olen käynyt sivuilla kaappia katselemassa. Eilen tuli sähköpostiin vielä -10% alekoodi, joka käy aletuotteisiin, mutta valitettavasti ei kampanjatuotteisiin. Eli Stringeihin.

Sanokaa nyt, pystyisittekö te elämään tällaisen kaappihalun kanssa vai olisiko nyt aika tarttua tilaisuuteen ja alennukseen? Niin ja muuten tuon -10% saatte nettikaupasta koodilla ETU2013, ja se on voimassa vielä tämän viikonlopun.

Muuten täällä meillä ei kummempaa. Elvis on edelleen kuumeessa ja postista tipahti tänään jotain keltaista… Blogin facebook sivulla siitä enemmän.

SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ!


21 Responses to “MEIDÄN STRINGIT”

 1. elina sanoo:

  ihania noi maatuskat hyllyn päällä 🙂

 2. Kristina sanoo:

  String-hylly on ihana klassikko!! Ja tuo teidän kokonaisuus on oikein söpö. Kyselin noin vuosi sitten käytettyä hyllyä eräästä suuresta käytettyjen huonekalujen myymälästä. Olivat silloin juuri myyneet ihan pilkkahinnalla kaikki varastossa olleet String pocket-hyllyt! Ihmettelivät itsekin ostoryntäystä. Syy: hyllyjä alkoi näkyä sisustuslehdissä, erityisesti lastenhuonekuvauksissa, ja kysyntä kasvoi heti räjähdysmäisesti. Se tavallinen tarina…ja ah…myöhästyin taas. Mutta sieltähän minäkin ne bongasin, sisustuslehdistä ;-). Huuto-netissä näkyy liikkuvan joskus myös, mutta hinnat on varmaan suosion myötä melkein samat kuin kaupoissa?

  • Niin on 🙂 ! Tuon rnräyksen jälkeen ei ole paljoa näkynyt myöskään huutiksessa hyllyjä, ei ainakaan edullisesti. Näinhän se juuri aina menee 🙂

 3. Laura sanoo:

  Tuo tuoli on hieno. Pitäis käydä meillekin jostain kaivamassa vanha puinen ihanuus.

 4. Pauliina sanoo:

  Hei!

  Artekissa on -15 % tarjous String Shelving System ajalla 25.1.-3.3. Sama alennushan tuo on (luulisi, että lähtöhinnat samat), mutta tuo Artekin ale on tuonne 3.3. asti, joten saattaisi olla mahdollista säästää kuukauden aikana hiukan ensin. 🙂

  Ihana systeemihän tuo String on, aivan loistava. Kaappi on kyllä kallis, mutta jos sille on selkeä tarve, niin kannattaa ale(t) hyödyntää.

  En tarkistanut, sisältyykö tuohon String Shelving System:iin tarkoittamasi kaappi, olettaisin niin, ainakin Artekin lähettämän kanta-asiakassähköpostin kuvan perusteella niin tulkitsin. Kannattaa sekin tarkistaa, jos päädyt kuukauden verran odottelemaan. Artekilta tulee myös kivoja tarjouksia välillä, kun on liittynyt heidän postituslistalleen. En tarkoita mainostaa, itse vaan kyylään kaikki mahdolliset alet, koska halutut kodin hankinnat eivät useinkaan ole halpoja.

  Kiva blogi sinulla. 🙂

  • Kiitos vinkistä! Tuo FDS tarjous on myös voimassa saman ajan, 3.3 saakka. Ja totta, olisihan tässä kuukausi aikaa pistää vähän sukan varteen. Tekisi niiin hirveästi mieli nyt tilata toi. Mutta paljon on kaikkea muutakin hankintaa yms. Onneksi on vielä aikaa miettiä 🙂

 5. Elisa sanoo:

  Hei kipaiseppa Artekin aittaan hermanniin. Mä löysin sieltä kaapin kivalla alella joskus syksyllä. Aina silloin tällöin siellä näkyy noita stringin osia. Ihania ja ah niin ajattomia. :).

 6. Minishow sanoo:

  Osta itselle hyvä äiti -lahjana! Sen on ansainnut aina 😀

 7. Tanja sanoo:

  Hyllyt on kyllä hyvän näköset, mutta tuo poika se vasta ihana on!! Pikaista paranemista!

 8. Jenni sanoo:

  Viihtyisä työpiste teillä ja ihana etenkin tuo pieni käkkärpää <3 Komppaan muita, joskus pitää ostaa itselle jotain oikein mieleistä – vaikkei se olisi ns. "järkevää". Onneksi kaiken ei tarvitsekaan olla! 🙂

 9. Tiina sanoo:

  Ihana tuo poika tuolla hyllyllä. 😀

 10. Anzu sanoo:

  Toi string hylly on aivan ihana sun blogissa ihastuin tuonhon paljon ja nyt sinun ansiosta se löytyy nyt meiltäkin jo kuukauden ajan 😉 ostin myös room21..

 11. annaM sanoo:

  Moikka, meillä on myös kirjahyllynä sama string 🙂 Olen miettinyt tuon pöytätason hankkimista, mutta ollaan pohdittu et mahtuuko jalat sitten ihan kunnolla sinne alle, jos siinä on tuo hylly? Mikä on sun kokemus? Meillä on muuten se kaappi, ja on kyllä muuten kätevä, mut liukuovien takia kovin paljon sinne ei mahdu tavaraa. Mikä on tietysti ehkä ihan hyväkin… 😉

 12. Kukko sanoo:

  No hei, odotin toisenlaisia stringejä!

 13. […] talvena ostettu hylly sai nyt uuden funktion uudessa kodissa, kun aiemmin työpisteenä toiminut hyllykkö muuttui kirjahyllyksi ja […]

Kommentoi