METSÄSTYS ON PÄÄTTYNYT

29/01/2013

Joku ehkä muistaa kun vähän aikaa sitten vuohkasin Mini Rodinin safari picosta (täällä). Etsin sitä kuumeisesti Elviksen vihreän picon kaveriksi ja lopulta sen sitten löysinkin. Samassa postauksessa kirjoittelin Rodinin kevät uutuuksista, keltaisesta ja eläinkuviollisesta takista. Tykkäsin siitä keltaisesta, mutta olin sitä mieltä ettei se kävisi meille.

Näin eilen kuitenkin värimallin, sinappipurkin, keltaisen takin väristä – ja jotain naksahti päässä. Pistin safaritakin myyntiin ja ennen kun huomasin olin tilannut babyshopista keltaisen takin. Sanoihan kaipaavani väriä ja sitä on nyt totisesti tulossa!

Mini Rodinin Bon Voyage -mallisto tuli eilen illalla Babyshoppiin sekä Oii -nettikauppoihin, tänään klo 13 on suomalaisissa nettikaupoissa ollut hulinaa kun vaatteisiin hurahtaneet mammat (minä mukaanlukien) ovat niitä heti ilmestymishetkellä tilailleet. Tuo keltainen takki näyttikin olevan loppu jo monesta paikasta.

Toivottavasti takki on tosiaan luonnossa vähän syvemmän värinen ja muutenkin täydellinen. Tämä takkirumba nimittäin riittäisi nyt tältä keväältä

Sis. mainoslinkin


38 Responses to “METSÄSTYS ON PÄÄTTYNYT”

 1. Jennis sanoo:

  Onpa muuten hauskat noi pipot tupsujen kanssa, loistava idea!

 2. mimmu sanoo:

  No ei ihme että tuo keltainen takki on koossa 104/110 jo loppu joka paikasta kun jotkut ovat saaneet myydä jo etukäteen ;) Tänään kai oli virallinen julkaisupäivä. Myöhästyin, mutta minkäs teet :) Ihanat nuo on, molemmat Picot.

 3. Jenny sanoo:

  Hih! Tunnustan myös tänään päivystäneeni koneella takkeja ja sainkin yhden tilattua, mutta toista en ehtinyt saada! Kunnes yksi ihana kauppa, johon takit on vasta matkalla lupasi sen mulle varata! :) Pitää varmaan pistää jotkut takit viimevuodelta myyntiin! :)

  • Eikä! Onneksi löytyi tuollainen kauppa! Mä olen vähän huolissani kun en ole saanut tilauksesta vahvistusta, ehkä kirjoitin väärän spostiosoitteen… Toivottavasti, mutten alkaa taas epätoivoinen takin metsästys :D !

 4. Anna sanoo:

  Mistä hankit converset pienelle? Äiti ehkä haluaisi vuoden ikäiselle kevääksi uudet sellaiset ;)

  • Meidän poikien kaikki converset taitaa olla jenkeistä tuotuja. Ne ovat siellä halpoja, mutta postitse ei kannata tullimaksujen takia tilata. Esim tuolta babyshopistä saa! Ne on yllä ihanat ja molemmilla pojilla toimineet jopa ensiaskelkenkinä :)

 5. Mama D sanoo:

  Monia suomalaisia aitiblogeja seuraavana huomaan, etta lastenvaatteisiin on monella tosi hurahdus kertakaikkisesti. En tieda, onko se vain suomalainen ilmio (siihen en ole taalla ehka niinkaan tormannyt), Sulonen takki tuo keltainen.

  • Jännä kuulla! Itse seuraan lähinnä suomalaisia, mutta kyllä ruotsalaisia ja englantilaisiakin tulee välillä kurkittua ja ihan yhtä täynnä vaatetta, muotia ja tavaraa tuntuvat olemaan nekin :) Ja sehän on aika neutraalia aihe josta on helppo blogata.

 6. Janika sanoo:

  Heips! Onko tietoa, vastaako noi miten hyvin kokoa?

  • Aika hyvin joo, mutta verrattuna vaikka rodinin sisävaatteisiin niin ovat hieman reilumpia. Kaapolla oli tavlella käytössä 104/110 haalari ja elviksellä 86, käyttävät tällä hetkellä näitä kokoja. Niin noista picoista vastaavat koot ovat vielä ihan hyviä ja kasvuvaraakin löytyy. Eli kovin suurta ei kannata ottaa, voi olla liian valtava!

 7. Janika sanoo:

  Noi takit siis :)

 8. viru sanoo:

  Samaa tulin sanomaan, että tällainen ihan hullu lasten vaatteiden ostelu tuntuu olevan hyvin suomalainen ilmiö. Ei täälläkään tollasta säpinää käy nettikaupoissa (tai muuallakaan) kun joku takki tulee myyntiin. Kiva kun sitten joka toisella pojalla sama takki keväällä ;)

  • Aih, mielenkiintoinen näkökulma! En itse ole ajatellut että vain suomalaiset ostaisivat lasten vaatteita, etenkään hulluina! Luulen että verrattuna vaikka ruotsiin ilmiö on hillitympi. Näitä takkeja on tullut Suomalaisille jälleenmyyjille n. 5-20 kpl / kauppa, joten ihan keltainen tulee tuskin katukuvakaan keväällä olemaan ;-)

 9. Elisa Riikonen sanoo:

  Sun blogis on aivan ihana! Ja pojat etenki, Elviksellä mahtavat hiukset! Minkä kokoisia pojat on? Ei kyllä liity mitenkään kyseiseen postaukseen, mutta mua aina kiinnostaa minkä kokoisia muiden lapset ovat :D kuumeisesti odottelen oman tyttöni 1v neuvolaa, nyt 10,5 kk :)

  • Voi kiitos!!!<3!! :))) Pojat on kyllä ihanat :)
   Elvis oli 14 kuisena 78cm ja 11 kg, Kaapo on nyt kohta 3,5v reilun metrin, veikkaisin ehkä noin 105cm ja 17 kg :)

 10. Kerttu sanoo:

  Ei hitsi, kirjoittelin tästä takista blogissani täällä http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/01/pikkuneidin-kevatgarderobi.html, eikä minulla ollut ajatustakaan siitä, että se olisi tällainen hitti! No, nyt sitä ollan rannalla ruikuttamassa :D

  • Hitsit! Luin juuri että Jerika nimiseen kauppaan olisi vielä keltaisia tulossa. Ja sitten helmikuun toisessa erässä on tulossa takkeja lisää. Niin ja MR omassa kaupassa oli ainakin äsken. Toi babyshop on hyvä, kun siellä joku erikoinen kurssimuunnin jonka takia hinnat halvemmat kuin muualla ;)

 11. Ripu sanoo:

  Pico, pico, tico, tico! :D Aivan ihanaa hullutteluahan tämä on! Meille on tulossa myös Pico, mutta sydämeni veikin tuo Jaguar! Rrrrrauh! En tosin alun alkaen ollut keltaista hankkimassakaan, ja ajattelin, että onneksi ei tarvitse takkia kyttäillä.. Oh well.. little did I know. :)

  Hei kun meidän yksivuotiaat ovat lähes päivälleen samanikäisiä, niin otitko takin vielä 80/86 cm? Eikun kummallekos lapselle se tuo keltainen teille tulee? Minä näet arvelin, että isompi kokohan se on tilattava, kun kuitenkin takki tulee käyttöön vasta jokusen kuukauden päästä. Vai onkohan se 92/98 cm ihan valtava?

  • No on aika greisiä!!! :D Etenkin kun oon säätänyt tämän takki (picopicopico) asian kanssa vaikka kuinka. noooh :-D

   Elvikselle on siis toi vihreä ja se kokoa 80/86, näin just kuvia jossa 90 senttisellä toi keltainen 92/98 ja on ihan säkki päällä vielä. Jännittää onko toi 104 liian iso Kaapolle, kun kuulemma toi 92/98 on sopiva vielä 3 veelle. Eli ota pienempi! :)

   • Ripu sanoo:

    Kiitos ja voi ei! Meillä on MR:n sisävaatteissa 80/86 ja ne on jo niin sopivia, ettei yhtään kasvunvaraa ole. Minä ajattelin, että se takki menisi sitten syksynkin puolella. Nimittäin viime syksyinen 80 cm Mini A Ture on aivan liian pieni, sen takia onkin IHAN PAKKO ostaa nyt tuo Pico-Tico. :D Helkkari. Pitänee siis vielä mittailla ja tuumailla. Pituudessa niiden kahden koon välillä on muuten 3 cm. Onko se sitten liikaa? AAAARGH! Hulluksihan tässä pitää vielä tulla yhden takin takia. ;D

    • Oletko jo tilannut takin? Tässä postauksessa http://mamigogo.bellablogit.fi/2013/01/05/takkia-ma-metsastan/ Elviksellä siis toi koko 80/86 ja käyttää myös rodinilta samaa kokoa siävaatteissa, samoin jostain jo kokoa 92. Kevään ja kesän toi varmasti menee, mutta sitten taas syksyllä voi olla jo pieni. Mutta siihen onkin kuitenkin vielä aika kauan aikaa. Sitten voi ostaa alesta isomman ;-D ? Tai syysmallistosta :D:DD VAIKEETA!

     • Ripu sanoo:

      Kiitos! Siis tuohan on Elvikselle ihan täydellinen, hihoissa ei taida olla yhtään kasvunvaraa? Toisaalta ei ne kädet onneksi veny ihan kamalasti.

      Silti mietin, että kyllä saisi takki mahtua vielä syksylläkin. Mun on ehkä hiippailtava kokeilemaan tuota takkia. Niin se on tehtävä. En ole vielä tilannut siis.

      Milloinkahan se patch II tulee, kun siellä olis ne ihkut flamingot ja muut ameebat vai-mitä-ne-merenelävät-oli, niin saisi samaan pakuttiin… :D

      Kiitos Minttu, kun yrität vääntää minulle rautalangasta, enkä siltikään suostu uskomaan. Vielä. :D

     • Se on kyllä oikein hyvä jo nyt, mutta on siinä mielestäni ihan hyvin kasvuvaraakin, toisaalta toi takin malli varmaan kuuluukin olla vähän baggy. Hihoista toi varmasti käy ekana pieneksi, niin kuin kaikki muutkin noiden vatteet.

      Kakkoserä tulee vielä helmikuun aikana, varmaan loppukuusta. Flamngoa meillekkin :D !

      Ja ei mitään! En tiedä, jos pääset jonnekkin sovittamaan? Jos niitä nyt missään liikkeissäkään jäljellä on.

 12. Tessa sanoo:

  Sisulle tilattu keltainen myös, toivottavasti se koko on jotain sinne päin kuin safaritakki, muuten ollaan lirissä;/ Otin siis koon 116/122 ja safaritakki oli ihan täydellinen siinä koossa Sisulle. Mä oon huomannu, että meijän lapsilla on ihan super pitkät kädet ja Sisulle muuten menisi pienempää kokoa monissa, mutta hihat jää lyhkäsiksi:D

  • Tessa sanoo:

   Siis voi ei oikeesti jos se takki on iso:OO voitko heti laittaa jotain vertauskuvaa safari/keltainen, että onko koot yhtään samaan päin? PANIIKKI. Mä nään takin livenä vasta joskus ensi viikon lopulla..

 13. Mila sanoo:

  Hei, vilkaisin noita picojen mittoja kuplasta ja noiden perusteella keväiset pico-takit ovat naftimpia kuin syksyn mustat (meillä niitä kahdessa koossa). Toivottavasti ei tule monelle yllätyksiä kokojen kanssa!

  Sorruinpa minäkin keltaiseen… :)

  Ihana blogi sinulla!

  • Noissa takeissa on erona se kun kevään takeissa ei ole vuorta, kuten mustassa niin ovat vähän ”tilavampia”. Noh, ihan pieleen ei voi mennä jos koon edes vähän sinne päin ottaa, takki kun on muuten niin ihana :)

   Ja kiitos!!

 14. RR sanoo:

  Ei liittyen mitenkään postaukseen, mutta piti tulla ihan kertomaan että oon kattonu aamusin Leila leipoo ohjelmaa neloselta ja ootte ihan samannäkösiä:) Varmaan nuo ruskeet silmät…:)

 15. martta sanoo:

  Musta tosi ihania ja rohkeita kuoseja tuossa
  Mini Rodinin uudessa mallistossa ja
  ihanan värikästä kevääseen tulossa!:)
  Pico on kyllä ihana kaikissa väreissä, mutta
  keväällä kuuluu olla just, tollasta värikästä
  ja ihanat noi kolmio-leggingsit:)
  Ja oikein mukavaa keskiviikkoa!

 16. Jaana sanoo:

  Mä (…lapsi) siis niin jäin ilman Picoa. MR omassa shopissa oli vielä isompia kokoja kuten kaikissa muissakin mitä selasin vaan juuri meidän koko loppu. Tää on niin pakko saada, milloin lie tulee uusi erä ja minne näitä vielä on tulossa? Appuu, on niin ihana takki että ilman ei tuu kesää :D

 17. […] täällä meillä ei kummempaa. Elvis on edelleen kuumeessa ja postista tipahti tänään jotain keltaista… Blogin facebook sivulla siitä […]

 18. Tytti sanoo:

  Ihana keltainen pico :)! Aika monella ilmeisesti napsahti ton keltaisen picon kohdalla, itse kukin sitä metsästänyt :D

Kommentoi