LASTEN UUDET VAATTEET

9/01/2013

Kerroinkin jo aikaa sitten olleeni tutustumassa ebben vaatteisiin sekä tulevaan mallistoon. Sain myöhemmin myös testiin ebben vaatteita. Valitsin Kaapolle farkut ja Elvikselle somat lappuhaalarit. Yläosien kanssa oli vaikeuksia, ihastuin kovasti sinisiin paitoihin jossa oli sinapin värisiä raitoja, mutta niin oli moni muukin, eikä kokoja enään löytynyt. En myöskään osannut varautua siihen, että vaatteet todella olivat pientä mitoitusta. Eivätkä edes yhtä kokoa suuremmat olleet tarpeeksi reiluja. Paidat lähtivät vaihtoon ja tilalle tulivat nämä kuvissa näkyvät harmaat, aina myynnissä olevan, perusmalliston paidat.

Paidat ovat vähän paksumpaa ja karheampaa kangasta kuin kausimallistojen trikoiset vaatteet. Oikein ihanat silti ja niissäkin edessä tuttu tasku. Todella pientä mitoitusta nämäkin. Kaapolla on päällään 110cm paita (käyttää kokoa 104) ja Elviksellä 100cm (käyttää kokoa 80/86). E:n hihoja on vain kääräisty, helma on ihan sopivan mittainen! Farkut taas vastaavat mielestäni hyvin kokomerkintää. Ihastuin eritysesti noihin lappuhaalareihin, vaikka muuten en sellaisia ole yleinsä lapsilla käyttänyt. Ne muistuttavat omasta lapsuudesta tuttuja oshKosh-haalareita. Kuka muistaa?

Ebben tuleva kevätmallisto on todella raikas ja ehottomasti tutustumisen arvoinen. Perusmalliston vatteitta voi tilata mm Riikan ebbekaupasta.

En ole saanut yhteyttä edellisen ebbe arvonnan voittajaan, joten arvoin nyt uudestaan ja onni suosi tällä kertaa Saijaa (nim.saijajohanna81)! Onnea!


6 Responses to “LASTEN UUDET VAATTEET”

  1. Jessica sanoo:

    Mulla oli myös Osh Koshit ja nyt pojalle ostettiin omat vastaavat odottamaan pienellä kasvuvaralla 😀

  2. Juuri shoppailin Popin outletissa ja ajattelin, että jostain pitäisi löytää pari peruspitkähihaista teepparia. Siinä Eskil-paidassa on ihan ylisöppänä pieni tasku. <3 Ehkäpä harmaa ja musta…

  3. Voi nuo lappuhaalarit haluan meille!

Kommentoi