ARVOTAAN RAKKAUSPAKKAUS!

8/01/2013

Viime syksynä Lambi keräsi Facebook-tykkääjiltään pieniä, suuria rakkaustarinoita. Nyt tekstit piristävät sydäntalven arkea pehmopaperille painettuina.

Suomalaiset kirjoittivat kampanjan aikana Lambin Facebook-sivulla yli tuhat yhden pehmopaperiarkin mittaista kertomusta, joista Lambin WC- ja talouspapereille päätyy nyt noin 50. Painosmäärältään todennäköisesti vuoden suurin lemmekäs lukemisto on kaupoissa rajoitetun ajan, tammikuun alusta huhtikuulle.

Rakkaustarinapaperit hymyilyttävät arjessa, mutta rullat toimivat myös hääjuhlan hauskana yksityiskohtana tai vaikka leikkimielisenä ystävänpäiväyllätyksenä sekä tuparilahjana. Rullaavissa rakkaustarinoissa puhutaan aidosta elämästä iloineen ja suruineen: teinilemmestä, ensikohtaamisista ja vuosikymmenien yhdessäolosta, mutta myös arjen romantiikasta ja äidinrakkaudesta.

Pehmopaperit ovat arkisia tuotteita, mutta se ei tarkoita, etteikö niitä voisi tehdä pilke silmäkulmassa. Kuluttajat taitavat olla samaa mieltä, aiemmin julkaistut Lambin tarinapaperit ovat olleet suosittuja.

Lambi tahtoo jakaa lukijoiden kesken pehmoisen rakkaustuotepakkauksen sekä liput (2 kpl) Häämessuille Helsinkiin, Turkuun tai Tampereelle.

Arvonta-aika on 11.01.13 saakka! Turun tai Tampereen messuille osallistuvan liput postitetaan rakkauspakkauksen mukana tai Helsingin messuille menevän voittajan liput löytyvät nimellä ovelta. Osallistu arvontaan kommentoimalla alle. Olisi aivan ihana kuulla omia pieniä rakkaustarinoitanne!

Tässä muutamia suosikkejani Lambin kampanjaan osallistuneista tarinoista:

 • Minä vanha huuhkaja, sinä vanha varis. Yhdessä istumme samalla oksalla ja lämmittämme toisiamme.
 • Hyvän parisuhteen salaisuus on, että pussaillaan paljon – elämäni paras neuvo.
 • Onnea on kauppalistan loppuun piirtämäsi sydän.
 • Minä olen niin onnellinen lapsi, sanoi mun lapsi, kun herneenversoja kukkaruukusta napsi.
 • Sinä, minä ja mustikat. Nypimme hirvikärpäsiä toistemme tukasta. Ne eivät halua erota meistä ikinä.

ARVONTA ON SUORITETTU, ONNEA LIINUSKA JA KIITOKSET KAIKILLE OSALLISTUNEILLE! IHANIA KOMMENTTEJA <3 !


74 Responses to “ARVOTAAN RAKKAUSPAKKAUS!”

 1. Karoliina Itkonen sanoo:

  HeNpeetä hömppää 🙂

 2. titti sanoo:

  Aika hauskoja papereita 🙂

 3. Meow sanoo:

  Onpa ihana idea 🙂 Mielellään osallistun tuon rakkaustuotepakkauksen arvontaan. Miekkonenkin siitä varmasti pitäisi. Meillä rakkaus näkyy pieninä tekoina ja huomion osoituksina arjessa <3 Ja tietenkin haleina ja pusuina!

 4. Sanni sanoo:

  Voi kun olisikin jokin hempeä rakkaustarina kerrottavana… 🙂 Mä tutustuin mieheen koulussa, kummallakin päällä hehkeän siniset asennushaalarit. Katoin, että mikäköhän karvaturri toi on ja nyt ollaan yhdessä taivallettu reilu kolme vuotta 🙂

 5. Meiranmaja sanoo:

  Apua! Oonko mä ainut jonka mielestä toi on aika karu idea? Pyyhkiä nyt toisten rakkaustarinalla ahterinsa :/ ps. kommentointi täällä bellablogeissa on ärsyttävää…

  • No siinä viimeistään testataan että kestääkö rakkaus ;-D
   Mikä susta kommentoinnissa on ärsyttävää? Kerran kun syötät tietosi kommentoinnin yhteydessä, tulevat ne siihen automaattisesti jatkossa (samalta koneelta). Minusta se taas on tosi helppoa. Lisäksi samalta koneelta kommentoidessa vain esimmäinen kommentti tarkastetaan ja sen jälkeen ne julkaistaan heti, ilman tarkastusta. Sekin on ainakin itselleni tosi mukava ominaissuus.

 6. jadore sanoo:

  söpöö!<3
  mukana arvonnassa.

 7. Mammamiamia sanoo:

  Kiva arvonta, mukana ollaan!:)
  Papereissa hauskaa ironiaa. Meillä häät tiedossa ensi kesänä:)

 8. Hanna-Riikka sanoo:

  Meijän häissä oli 2011 sitä aiempaa rakkausruno paperia 🙂 Osallistun arvontaan.

 9. Kaisa sanoo:

  Romantiikkaa ei koskaan ole liikaa, löytyypä sitä vaikka vessapaperista! 🙂 Hyvä parisuhde on polttoaine jokaiseen päivään. Meillä myös rakkaani kanssa on hääjuhlat ensi kesänä, vaikka naimisiin menimme jo kuopuksemme ristiäisissä.

 10. pex sanoo:

  itsekin pääsin paperille, harmi vaan etten täysin muista mitä siihen kirjoitin 🙂

 11. Marie sanoo:

  Voi kun ihania, toivottavasti sattuu kivoja vastaan itsellekin. Häistä ei vielä tietoa, mutta saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan 🙂

 12. kasis sanoo:

  mie tykkään, ett ideana vähän hassu, mutta mukavaa vessaluettavaa kieltämättä ja rullavaa rakkautta. Häistä jo kohta 40 vuotta, eikä ole aikomus uusia, messuilla vois silti käydä,jos olis lähempänä..

 13. Noel sanoo:

  Oi kun tuli sopivaan saumaan tää arvonta 🙂 viime aikoina on ollu kovasti häät mielessä vaikkakin me ollaan kokoajan puhuttu ettei kummallakaan oo kiire häitä tanssimaan (mun pitää varmaan pian perustaa joku hääkuumeilu-blogi,,,noei ehkä :D) mut jotenki sitä itellekkin tulee semmonen hääfiilis kun monet ympärillä menee naimisiin ja telkkarista tulee kymmentä eri hääohjelmaa!
  Muttajuu siis mä haluuuuuun kuolaamaan ja ihastelemaan häämessuille eli osallistun arvontaan <3

 14. Misu sanoo:

  Ihana arvonta. <3

 15. Heini sanoo:

  Minä haluaisin rakkauspakkauksen 🙂
  Häähössötykset on huippua! Omia häitä ei ole (luultavasti) tulossa aivan piakkoin, joten vauhtia niihin voisi hakea 🙂

 16. NinaR sanoo:

  Mukaan arvontaan 🙂

 17. Otokka sanoo:

  Mukana, rakkaus löytyy pienistä asioista, on se sitten vaikka planen pööpöpaperia :).
  -Eevis-

 18. Liinuska sanoo:

  Mainio arvonta:) Mulla onki hullu hääkuume menossa vaikka ei olla ees miehen kans vielä kihloihin asti päästy. Moisilla messuilla voisin vähä lämmitellä senki mieltä asian suhteen;)

 19. Hansu sanoo:

  Aina elämään mahtuu romantiikkaa ja mikä parasta niin oudossa hetkessä kuin vessassa käymisessä =) Meidän rakkauden resepti on yksinkertainen: ei saa koskaan pitää toista itsestäänselvyytenä vaan omat tunteensa pitää kertoa sanoin ja teoin. Ja yllätyksellisyyttä elämään!

 20. AMS sanoo:

  Olispa kiva voittaa!
  Mulla tämmönen hassu tarina. Oon tarjoilija ja oon aina sanonut että yhtään meidän asiakkaista en ukokseni huoli, vaan kas kummaa kuinkas kävikään… Tuolla seinän takana semmonen tuhisee nyt jo seitsemättä vuotta 😀 Vetoan siihen että hän ei ollut meidän vakiasiakaskuntaa vaan ulkopaikkakuntalainen muutaman viikon työreissulla.

 21. Ansku sanoo:

  Peukkua arvonnalle, minäkin osallistun. 🙂 Minkäköhänlaisia rakkaustarinoita keksisin. Ehkä sellasen, joka alkoi lyhykäisyydessään niin, että tutustuin netin deittipalstalla mieheen (aina yhtä noloa, hah), tavattiin muutaman viikon ’tuntemisen’ jälkeen, ekoilla treffeillä heitin sen kotiinsa myöhään illalla kun stadissa alkoi treffipaikkaideat loppumaan, muutaman viikon päästä menin yökylään enkä koskaan vienyt yökyläilytavaroita takaisin kotiin. Yksiöt vaihtui kaksioon puolta vuotta myöhemmin. Tuosta ajasta on jo neljä vuotta aikaa. Sormus on olluy hetken sormessa, joten messut voisi olla kiva käydä tsekkaamassa tulevaisuuden varalle.. :3

  Blogisi näyttää kivalta myös täällä Bellan puolella, jee! Ja tää kommenttikenttä on aika magee, mistäs mullekin saatais. :p

 22. Xeve sanoo:

  Ihana arvonta! 🙂

 23. Tuula sanoo:

  Kiva kiva!

 24. Jennahan sanoo:

  Mukana arvonnassa! Itse jo naimisissa mutta aina liput häämessuille kiinnostavat! 🙂

 25. Marika sanoo:

  Ihana arvonta, pitääpä osallistua!
  Minä näin joskus kuudennella luokalla maailman söpöimmän pojan ja silloin päätin, että tuo on kyllä joskus mun! Parin vuoden päästä oltiin yhdessä ja nyt seitsemäntoista vuotta tuon päätöksen jälkeen ollaan edelleen yhdessä ja meillä on maailman ihanin koti ja suloisin pieni poika 🙂 Rakkaus ilmenee parhaiten arkisissa asioissa.

 26. Riikka sanoo:

  Osallistun arvontaan :).

  Miehen kanssa tavattiin 4,5 vuotta sitte yhteisen kaverin bileissä. Hän tuli huoneeseen, jossa oli valot pois päältä, joten siellä ei nähnyt kunnolla. Kun alkoi puhua, niin ihastuin ääneen samantien <3

 27. Jenna sanoo:

  Mukana arvonnassa 🙂

 28. Olen siitä harvinaisuus, että ensirakkauden kanssa ollaan taivallettu jo pitkä tovi, vaikka olenkin vasta 25-vuotias. Pyöreä 10 siis tuli viime vuonna täyteen. 🙂 Välillä pitää sitä rakkautta vähän muistutella. Anna Puun Kolme pientä sanaa, kolahti tänä syksynä kovaa. Tajusin siitä jotain mikä ehkä pelasti koko suhteemme.
  Häät ovat suunnitteilla, mutta se on vähän ikuisuusprojekti. Olisi kuitenkin ihana päästä messuille kun saan tänäkin kesänä toimia kaasona. <3 Oon vähän häähullu. (ja siksi niitä ei omia varmaan koskaan tule kun olen niin vaativa)

 29. Riksu sanoo:

  Tosi metka idea! En tuollaisista papereista ollut kuullutkaan 🙂 Oman rakkaan kanssa ollaan asuttu jo useita vuosia, mutta häitä vasta suunnitellaan joten mahtavaa olis voittaa liput messuille.

 30. Marianne sanoo:

  Hauska idea ja olis mahtavaa voittaa liput messulle 🙂

 31. Emilia sanoo:

  Aikas ihania tarinoita noissa papruissa 🙂

  Olen mieheni tavannut baarissa, koko ilta meni siinä kun itse olin tanssilattialla ja mies baaritiskillä ja flirttailtiin toisillemme. Hitaat kun alkoi torjuin pari tapausta kun pyysi tanssimaan ja toivoin että tämä komistus tiskiltä tulisi hakemaan, onneksi tuli 🙂 8vuotta ollaan yhdessä jo eletty <3

 32. Meri sanoo:

  Kuulostaa ihanalta paketilta joka olisi ilo voittaa 🙂 Rakkaus on tuntematon käsite ja yhteistä taivalta kohta 8 vuotta takana.

 33. Anneli sanoo:

  Rakkaus on paperii

 34. iines sanoo:

  Rakkauspakkaus <3

 35. sirkkuli sanoo:

  Osallistun arvontaan ja näyttääpä olevan oma rustaukseni paperille painettuna ja sinun suosikkeissasi

 36. Miia Kajander sanoo:

  Tutustuin nykyiseen mieheeni laivalla, se oli rakkautta ….no melkein ensisilmäyksellä! 🙂 Nyt olemme menossa ens viikonloppuna laivalle viettämään 5v yhteistä taivaltamme ja muistelemaan menneitä! 🙂 Rakkautta ei voita mikään! <3 Se on ainoa asia mikä merkitsee! <3

 37. Minna sanoo:

  Menin kaksi ja puolivuotta sitten naimisiin miehen kanssa, jonka kanssa olen käynyt samaa kerhoa ja oltiin ala-asteellakin samalla luokalla. =) osallistun arvontaan!

 38. Satu sanoo:

  Olisipa ihanaa voittaa,kesällä häät 🙂

 39. Jaana sanoo:

  OIH mä haluan ihastelemaan häämekkoja ja lukemaan siirappisia rakkaustarinoita, ihanaa eli mukana ollaan arvonnassa ja toivotaan että on on myötä ja liput olisi pian postissa tulossa tänne <3

 40. merja sanoo:

  arvontaaan..

 41. Miimu sanoo:

  Arvonnassa mukana.
  10 vuotta yhteiseloa takana ja välillä hempeilyt unohtuu arjessa. Jospa vessassa käydessä muistuisi muru mieleen 😉

 42. Mama D sanoo:

  En osallistu, koska kukaan ei mulle Englantiin asti rupea lahettamaan hempeaa vessapaperia 🙂 Mutta kommentin jatan silti. Jatinki mun rakkaustarinan kommentiksi edellisessa blogissasi – satumainen tapaaminen kaikin puolin, rankalla rokkimusiikilla hoystettyna!

 43. Sultti sanoo:

  Tahtoopi lippujaaaaaa… 🙂

 44. marika.t sanoo:

  Mukana arvonnassa 🙂

 45. Riika Salminen sanoo:

  Tuotepakkaus kiinnostaa, messut eivät niinkään.

 46. pauliina sanoo:

  osallistun arvontaan 🙂 niinkin romanttisesti ku huoltoasemalla kaljalla alko meidän juttu..

 47. Jossu sanoo:

  Oih, ihanaa tuo rakkauspaperi <3 Meillä rakkautta osoitetaan ihan kotitöillä, esim. viemällä roskiksen toisen pyynnöstä, mutta myös makaamalla sylikkäin sohvalla. Parasta on se, mitä rakkaani teki minulle tänään aamulla kelloni soidessa puoli kuudelta: nappasi kainaloon ja rutisti hellästi ja toivotti hauskaa työpäivää. Parasta <3

 48. irene sanoo:

  Rakkaus kestää

 49. Suvi sanoo:

  Osallistun arvontaan.
  Meidän tarinassa tosin ei taida olla mitään romanttista. Paitsi ehkä se, että häntä jonkin aikaa sivusta seuranneena ajattelin, että tuossa voisi olla mies lasteni isäksi, kun on arvoiltaan niin samanlainen kuin minä. Ja isähän siitä tuli reilu vuosi sitten :)’
  Häät ollaan sovittu vuoden 2014 kesälle.

 50. julia k sanoo:

  ooww rakkauspakkaus <3

 51. katri sanoo:

  mukana ollaan ! 🙂 pakko käydä ostamassa tota paperia

 52. Jenna sanoo:

  Osallistun arvontaan. Taitaapi joka tapauksessa tarttua kaupasta seuraavalla reissulla vessapaperit mukaan. 😀

 53. Nemppa sanoo:

  Mukana ehdottomasti! 🙂 Turun messuille ois kiva päästä 😛 Meillä tulee miehen kanssa ensi viikolla 4 vuotta täyteen ja ihanaa on edelleen 🙂

 54. Lambi sanoo:

  Häät on ihania. Niitä ei koskaan ole liikaa. Rakkautta!

 55. Siru sanoo:

  Aika ihquu! Mä en voi muuta sanoo kuin,että ensi rakkaus ei koskaan kuole..

 56. Anna sanoo:

  Ihana rakkaushömppä arvonta.jos sais miehenki mukaan messuille 😉

 57. Jonna sanoo:

  Mukana! Suuntana messut Turussa, joten toivottavasti onni potkaisee!

 58. Tanja sanoo:

  Herneenversojuttu on tosielämästä 😉 Kiva, kun tykkäsit!

 59. Kati sanoo:

  Heh, hassu idea 🙂 Mukana arvonnassa.

 60. Suvi sanoo:

  Mukaan!
  Me tutustuttiin yläasteella ja nyt takana on pian 6 vuotta yhteistä taivalta, kihlat, muuttoja, koira ja lapsi ovat mahtuneet tähän astiseen menoomme. 🙂

 61. Sanna sanoo:

  Häähullu kuittaa, Minttu!!!

 62. Anskuli sanoo:

  aikas ihania <3 Meillä rakkaus näkyy pieninä sanoina ja tekoina arjessa: Silitystä, pusuja/haleja, voileivän teko toiselle, selän rasvaaminen…

 63. Laura sanoo:

  Naimiaisbileitä suunnitellessa – osallistun!

 64. Tähtianis sanoo:

  Mukana 🙂

  Minun rakkaus roihahti jo kauan ennenkuin tuo avomieheni siitä tiesi. Aina kun kuljetusauto tuli työpaikan pihaan hehkutin että ”nyt tulee se mun elämäni mies taas, ihanaa”… Vuoden päästä tavattiin yökerhossa ja minä olin lähdössä opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, olin jo irtisanonut itseni… No, eihän siinä muu auttanut kun hankkia uusi työpaikka ja tarkistaa ”tapaus”. Vieläkin olemme onnellisesti yhdessä!

 65. Lauranoora sanoo:

  Mukana arvonnassa!

  Meillä on meidän masuasukin laskettuaika 29.1 ja häämessut täällä Tampereella on 2.-3.2 ja sinne haluttaisiin kovasti mennä! Saa nähdä miten käy 🙂

 66. Susss sanoo:

  Rakkaustuotepaketti kiinnostaa (:

 67. Annika sanoo:

  Heippa! Aivan ihana ja ajankohtainen palkinto olisi meikäläiselle.Meidän häitä vietellään kesällä 2014 ja tarkoituksena on myös mennä Turun häämessuille,vielä parempaa olisi jos liput voittaisi tätä kautta 🙂 futaaja90@hotmail.com

 68. Hanna sanoo:

  Vieläkö ehtii osallistua :)? Jos niin mukana ollaan!

 69. matti kivioja sanoo:

  osallistun

Kommentoi