MEILTÄ TÄNÄÄN

29/12/2012

Suklaa loppui, arki alkoi.
Tuntuupa hyvältä asustaa taas puhtaassa kodissa. Viikontakainen vatsatauti ja joulureissut näkyivät kotona tavararöykkiöinä, likaisina astioina ja pölypalleroina. Täällä oli ihan kauhea sekamelska. Eilen vielä pystyin sulkemaan silmäni kaaokselta ja hengailla suklaarasian äärellä yöpaidassa. Tänään kuitenkin oli aika ottaa itseä niskasta kiinni ja ruveta hommiin. Ihana auringonpaiste ja kotiin tulviva valo antoivat lisäpotkua siivousurakkaan. Sain myös vanhemman lapseni takaisin mummolareissulta ja kohta lähden ystävien kanssa elokuviin. Hyvä päivä, vaikka suklaa olisi vielä maistunutkin.


24 Responses to “MEILTÄ TÄNÄÄN”

 1. Annukka sanoo:

  Mistä tuo teidän säilytysjärjestelmä on peräisin? Nice!

  • Kiitos! Se on ikean Bestå sarjasta koottu. Näyttäisi varmaan kivemmlta jos laatikot ja kaapit olisivat linjassa ja ilman noita kauheita rakoja 😀 Ehkä me joskus saadaan aikaiseksi säätää ne ja lapset lopettaisi niissä roikkumisen.. 🙂

 2. oi, miten siistille näyttääkin!!! mulla tulee käsittämättömiä ahdistuskohtauksia aina darrapäivinä tai juhlapyhien jälkeen…pitää palauttaa arki normaaliin ruotuun ja samalla pyytää itseltään anteeksi sitä että on rillutellut 😀 pimeetä :DDD

 3. Niin ja otin joulukoristeetkin pois!

 4. Krista sanoo:

  Voi kuinka ihanan valoisa koti teillä on! 🙂 Meillä vallitsee edelleen kauhea pimeys aamusta iltaan :/

  • Voi Kiitos! Valoa onneksi piisaa aina kuin vain ulkona on kirkasta. Ennen meillä oli vielä valoisampaa, mutta reilu vuosi sitten rakentui meille vastapäätä uusi talo..

 5. Mun pitäis kans raivata röykkiöt. Suklaa ei lopu vielä hetkeen, vaikka parhaani olen yrittänyt tehdäkin. Öyh! Yritin vihjailla jo joulun pois purkamistakin, mutta mies haluaa vielä hetken fiilistellä.

 6. Anonymous sanoo:

  Mistä tuo maatuskaliina on? Mulle kans <3

 7. INKA sanoo:

  Ihana koti. Voi että kun saisin mahdollisuuden aloittaa meillä sisustuksen uusiksi, kaipaisi moni paikka kipeästi päivitystä. Mies vaan ottaisi varmaan avioeron jos ehdottaisin remppausta…:D Asiasta nakkiin, mikä on tuo ihanainen syöttötuoli? 🙂

  • Heh! Meilläkin on ollut jonkin aikaa samanmoista ”kaikki uusiksi”-pjojektia. Mies (eikä anoppi) oikein tykkää, mutta tähän asti kuitenkin kaikki muutokset ovat saanet hyväksynnän. Paljon olisi vielä tehtävää. Pikkuhiljaa 😉
   Ja syöttötuoli on Artekin 🙂

 8. Mama D sanoo:

  Mulla odottaa sikin sokin olevat lelut jarjestelemista. Joulukoristeet pois tiistaina (mina nukun yovuoron jaljilta ja jatan sen homman poijille. Eli hengailu jatkuu taalla suklaarasian aarella viela pari paivaa. Tuo teidan matto on kylla aivan ihana.

 9. Marluska sanoo:

  Meilläkin aloiteltiin siivousurakkaa ja joulu myös ppikkuhiljaa korjataan pois alta.. Suklaata tosin hain kaupasta lisää 🙂

 10. Noel sanoo:

  Ompa kivan ja valosan näköstä <3 Ei uskois et on talvi!

 11. Anonymous sanoo:

  Ihana tuo Pinocchio nukke, mulla on ollut samanlainen <3 🙂

  Mari S

 12. Mari K sanoo:

  Nuoriso kommentoi täällä että kuvassa on samanlainen Maksakone kuin meillä. Serkun tytöllä meni maksaminen ja kassakone hauskasti sekaisin ja ne yhdistyi, samaa sanaa ollaan meilläkin käytetty kun se oli niin hassu. 🙂 Pitäisi jaksaa itsekin ottaa joulukoristeet irti, mutku ei vaan jaksa. No, kohta on loppiainen. Meillä on muutto kohta edessä ja ilman joulukoristeita kämppä tulee olemaan tosi karu koska en jaksa laittaa vanhoja joulukoristeiden tieltä otettuja koristeita takaisin… No, uusi koti on sitten ihanampi. 🙂

Kommentoi