IHAN TAVALLISTA

21/11/2012

Tänään on ollut erityisen tavallinen päivä. Ja harmaa. Ja sellaisena se varmaan jatkuukin.
Aamulla herätys, aamupalaa, säätöä, puistoon, kotiin, lounas, päikkärit ja äiti koneelle. Tästä ennustaisin päivän jatkuvan tyyliin: pyykkien ripustaminen, lapset herää, välipala, ulos tai leikkimistä kotona, ruoka, pikkukkakkonen, ulos tai leikkimistä kotona, iltapala, kylpy, lapset nukkumaan. Olispa jo kesä.

Eilen postain itsestäni kuvan ilman meikkiä, kiitos muuten kommenteistanne siihen! Unohtui juttussa mainita, että eihän se kovin tavatonta itselleni ole, olla meikittä siis. Kuten ylläolevassa puistokuvassakin näkyy, meikitön ja tukka eilisellä sykeröllä. Aina ei vaan jaksa panostaa.

Muistuttelen tähän samaan syssyyn parista ajankohtaisesta jutusta blogissani:
Me&I arvonta käynnissä vielä tämän viikon loppuun
Marimekko arvonta vielä huomisen sekä
Bedit -15% alekoodi (mamigogo2012) voimassa kuun loppuun. 


7 Responses to “IHAN TAVALLISTA”

  1. Anonymous sanoo:

    Voi,tutulta kuullostaa! Onneksi välillä on kerhoja ja kyläilyjä ja muuta puuhaa. Neljän jälkeen kyllä on jo niin pimeetä, että nyt, kun lunta ei vielä ole maassa, helposti jää vaan sisälle leikkimään iltapäivällä. Sitten on ihanaa, kun pääsee pulkkamäkeen ja lumiukkoja väsäämään!

  2. Anonymous sanoo:

    ihana sinä taas!

  3. Anonymous sanoo:

    millä värillä värjäät hiukset?ne on niin kivat,voisitko tehdä hius postasuksen?

    • Kivat 😀 !? No kiitos 🙂 Hiukset värjään kampaamossa, luottopaikkani on katjamariateam Punavuoressa. Yleinsä ne värjätään Inoalla, värikoodeja en valitettavasti muista. Jotain vanhoja hiusjuttuja löytyy Hiukset-tunnisteen alta. Mutta pidetään mielessä toiveesi 🙂 !

Kommentoi