SE AVOKADOPASTA

27/10/2012

Meinasin otsikoida että blogipasta, mutta onhan tämän pastan maine kiirinyt jo paljon laajemmin.
Kyseessä on siis tietenkin Alexander ja Hanna Gullichsen Safkaa keittokirjan ihanan avokadopasta.

Avokadopastaa on hehkutettu tosi paljon ihan kaikkialla ja tietysti meidänkin oli siis testattava sitä! Pasta oli tosi helppo nopea tehdä, vähän varioin reseptiä mutten mitenkään merkittävästi. Tämä oli niin hyvää että tehtiin sitä viime viikolla jopa kaksi kertaa. Chilistä ja valkosipultista huolimatta pasta maistui lapsillekkin. Se, että koko perhe voi syödä samaa ruokaa on tällä hetkellä meillä suuri kriteeri ruoanlaitossa.

Olettekos jo maistaneet tätä kuuluisaa pastaa? Jos et, niin resepti löytyy mm täältä.

Tänä viikonloppuna messukesuksessa ollaan vietetty Ruoka, Viini & Hyvä Elämä- messuja. Itse olen menossa pyörähtämään siellä huomenna. Etukäteen kiinnostaa kovasti ainakin Berrypickerin ständi. Näistä lasten uusista luomupöperöistä tulossa blogissa lisää juttua myöhemmin.


9 Responses to “SE AVOKADOPASTA”

  1. Heiniboo sanoo:

    hei jes, kiva kun muistutit! Mun on pitänyt tehdä tätä pastaa vaikka kuinka monena päivänä mut aina se on jäänyt. Nyt just mietiskelin että mitäs ruokaa sitä tänään vielä keksisi ja taidankin tehdä tätä 🙂

  2. Meeri sanoo:

    Tämä pasta on minulle ihan uusi tuttavuus, jopa yli 50-vuotias äitinikin tiesi tämän ennen minua. 🙂 pitää kyllä ehdottomasti pistää kokeiluun.

  3. Heidi sanoo:

    Meillä oli tänään samaa ruokaa ja hyvältä maistui!

  4. Tää on jotenkin ihan ku omaa pöytää katselisi ruokineen päivineen 😀 Ja just eilen kävin pöperöständilläkin 😀

  5. Siilis sanoo:

    Kuulostaa muuten aivan sairaan hyvältä!

  6. Heinä sanoo:

    Teimme sitä kesällä, enkä silloin tiennyt, mikä hitti pastasta oli tulossa. Meillä ei ollut juustoja kaapissa, joten vähän laimeanmakuiseksihan pasta kyllä jäi. Ehkä pitäisi yrittää uudestaan ihan oikeasti reseptiä noudattaen.

  7. Irina sanoo:

    Kokeiltu on ja tykättiin kovasti. Mulle käy oikeastaan kaikki missä on avokadoa! 🙂

  8. Anonymous sanoo:

    Moi! Olen lukenut blogiasi muutaman kerran ja piti kommentoida, että kirjoitat tosi kivasti ja kuvat on aina kauniita! Ja avokadopasta oli meillä tosi suuri pettymys, odotin sitä kovasti ja tykkään kaikista aineosista hurjasti. Ne yhdessä… jotenkin blaah. Ehkä yritän uudelleen vielä kerran tämän tekstin innoittamana 🙂

    • Moi, voi kiitos! Ihana kuulla! Tuttavani myös sanoi että heidän pasta oli ollut myös kauheaa. Kehoitan lisäämään valkosipulia, Basilicaa, suolaa ja parmeaania REILUSTI. Jos sitten maistuisi paremmin? :))

Kommentoi