ALL FOR CHILDREN

18/10/2012

Oltiin heti aamusta Kaapon kanssa H&M Kidsissä uuden Unicefin kanssa yhteistyösä tehtyn lasten malliston lanseeraustilaisuudessa. Uuden malliston ja aamupalan lisäksi lapsille oltiin järjestytty perholelun etsintää. Paikalla oli myös ihmisiä Unisefista kertomassa hienosta työstään ja tästä yhteistyöstä.  Kaapo oli aika innoissaan uusista tuotteista myös, se kertoo mielestäni että mallisto on onnistunut.

Mallistossa on upeaita mekkoja ja takkeja tytöille, kiiltonahka maiharit, juhlavaateetta, neuleita ja no, paljon paljon muuta. Hauskimmat tuotteet ovat omasta mielestäni hatut ja muut, hyvin lasten omiin leikkeihinkin sopivat naamisasusteet. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi myynnissä on myös seinätarroja, kirjoja, teltta ja yövalo.

Koska en noille pojille viitsinyt mekkoja ostaa ja muita vaatteita löytyy jo yllin kyllin, eikä teltallekkaan oikein olisi tilaa, sai Kaapo valita itselleen roolileikkihin mieluisan jutun. Tuota pupuhaalaria pitää vielä tosin miettiä. Aika ihana.

”Malliston avulla kerätään varoja H&M:n All for Children -hankkeeseen, jonka avulla UNICEF pyrkii parantamaan lasten elämää. H&M lahjoittaa 25% All for Children -malliston myyntihinnasta UNICEFin toiminnalle Bangladeshissa. Tämän yhteistyön avulla H&M ja UNICEF pyrkivät edistämään lasten koulutusta ja terveyttä maan pääkaupungin Dhakan slummialueilla.

All for Children mallistoa voi ostaa tästä aamusta lähtien Aleksin Kids ja Jumbon myymälöistä, sekä nyt klo 11 alkaen h&m netistä 

Tuotekuvat H&M


11 Responses to “ALL FOR CHILDREN”

  1. Oi, nyt en näe kuin croissantit… 😛

    Kivalta näyttää vaatteet, saattaa jokunen tulla meillekin…

  2. Meeri sanoo:

    Nämä ei oikein ole meidän tyylisiä, hyvä niin, koska meinaan kovasti pysyä ostolakossa lastenvaatteiden osalta sinne joulun aleihin saakka. 🙂
    Croissantit on kyllä aika maukkaita, kelpais hyvin tännekkin, eväänä kun on vain iänikuinen tonnikalasalaatti. 😀

  3. Anonymous sanoo:

    Unicef, ei Unisef.

  4. Mama D sanoo:

    Just tuli mailiin tuosta mainos. Kivan nakoisia, mutta ei tosiaan ihan meidan pojan tyyliin sopivia.

  5. Maiu sanoo:

    Ehkä tuon hörssömekon vois pukinkonttiin… Ainiin mullon ostolakko! Doh! No mut eiks se o eri kun se menis pukinkontiin?

  6. Anonymous sanoo:

    Ja nythän H&M paljastui tosi lastenasialle. Lapsityövoimaa ja pienet palkat… Että silleen.

Kommentoi