OHI ON

15/10/2012

Synttärikuu, kuukauden sisään koko perheemme synttärit. Yhteensä seitsemät juhlat. Laskin aluksi että kahdeksat, mutta olihan jo noissakin. Tai tänään vielä pienesti juhlimme 1-vuotiasta Elvistä. Eli tavallaan kahdeksat siis. Ei nyt ruveta vähättelemään. Vaikka ei meitä aikuisia nyt niin kummoisesti juhlittukkaan, mutta pientä vaivannäköä silti puolin ja tosin.

Voin sanoa, että olen aika helpottunut että ovat ohi. Onhan toki kätevää kun pojille voi järjestää yhteiset juhlat. Mutta kun ei kaikkia voi kutsua kerralla. Ja tykkään myös juhlistaa pelkän perheen kesken. On sukulaiset, ystävät, lasten ystävät, kummit… Kaikkien kanssa olisi myös kiva jutella ja viettää aikaa. Joten juhlimme siis monessa erässä. Jotenkin eriä tuli kuitenkin enemmän kun aluksi ajattelin. Viimeisiin juhliin ei enään jaksettu oikein edes panostaa. Ostettiin kaikki valmiina. Ja tämän päiväisiin ”vieraat” toivat herkut mukanaan.

Ehkä ensi vuonna vuokraamme jonkun huvilan, juhlasuunnittelijan ja pitopalvelun. Vaikka tosin mukavaa tietysti oli, kaikissa juhlissa. Ihana kun niin moni muisti ja pojat saivat aivan ihastuttavia lahjoja.

Seuraavaksi olisi sitten Joulu. Siitä en tahdo stressata yhtään ja meinaammekin viettää sen vähän erikoisemmalla tavalla…


4 Responses to “OHI ON”

  1. Anonymous sanoo:

    Hienon värisiä ilmapalloja! Kerro lisää joulustanne, matkalle?

  2. Oi, toi teidän joulu kuulostaa ihan superilta. Mitähän se mahtaa pitää sisällään?! Meilläkin on veuhkattu joulusuunnitelmia nyt niin paljon… Saas nähä missä ollaan 🙂 (Ja millä kokoonpanolla)

Kommentoi