RULLAAVA RAKKAUSTARINA

7/09/2012

Mun ja Lassen rakkaustarina on aika söpö. Ensimmäinen kohtaamisemme on ollut ylä-asteella, sen jälkeen olemme törmänneet milloin missäkin. Olemme asuneet samalla pihalla ja käyneet vielä myöhemminkin toista samaa koulua. Silloin tutustuimme hieman paremmin, moikkasimme ja jäimme välillä juttelemaan. Kävelimme ainakin kerran samaa matka koululta, Lasse kutsui minut keikalleen ja muutama tekstiviestikin tuli aikoinaan vaihdettua.

Kesti kuitenkin kymmenen vuotta ensi näkemästä ennen kuin rakkaustarinamme kunnolla alkoi. Se tapahtui eräänä kesäisenä iltana, keskellä katua Kruunuhaassa. Välillä voi näköjään kestää vuosia rakastua ensisilmäyksellä, mutta niinkin voi siis käydä. Siitä alkoi siis suloinen, pieni suuri rakkaustarinamme. Pieni kaikkien muiden maailman ihanien rakkauksien joukossa, mutta hyvin suuri meille.

Arki on lyönyt päin kasvoja jo aikaa sitten, joten on hyvä välillä muistella niitä suloisia ensimmäisiä aikoja, korviaan myöten ihastuneena ja rakastuneena. Ja mitä kaikkea hyvää ja upeaa se onkaan vuosien mittaan tuonut tullessaan. Pienen muistelun jälkeen arkikaan ei enään tunnu  niin raskaalta vaan ihanalta ja upealta asialta jonka me kaksi olemme saaneet aikaan. Ja näin rullataan toivon mukaan onnellisina vielä piiiiiitkän aikaa.

Lambi keräsi alkuvuonna Facebook-sivunsa tykkääjiltään lyhyitä elämäntarinoita. Kaikkiaan noin 50 erilaista, yhden arkin mittaista pienoiskertomusta on nyt painettu Lambin WC- ja talouspapereille.

Ja lisää tarinoita on tulossa, nyt rullaavien rakkaustarinoiden muodossa! Lambin facebook sivulle voi vielä ensi viikon käydä kirjoittamassa oman pienen suuren rakkaustarinansa. Nyt kerättävät tarinat päätyvät papereille ja kaikkien luettavaksi ensi vuoden tammikuussa.

Rakkaustarinakampanjan kummina toimii kirjailija-käsikirjoittaja Sari Luhtanen. Hän jakaa Lambin Facebook-sivulla kirjoitusvinkkejä ja on kirjoittanut sinne myös muutaman oman rakkaustarina. Kaikkien tarinansa jättäneiden kesken arvotaan 50 kappaletta Luhtasen pokkareita!

Omia, pieniä suuria rakkaustarinoita saa myös ilomielin jakaa alle blogin kommenttikentään, tiivistelmän voi vaikka sitten halutessaan käydä kirjoittamassa Lambin sivulle. Olisi nimittäin ihana kuulla teidän tarinoitanne, miten olette puolisoidenne kanssa tavanneet ja miten rakkaus kestää lapsiperhearjen keskellä. Ja tammikuussa voi sitten testata että miten se rakkaustarina kestää takapuolen pyyhkimisen, heh. Tietysti rakkaustarinapapereilla kuivataan myös onnenkyynelten kastelemat silmät.

Minttu


4 Responses to “RULLAAVA RAKKAUSTARINA”

  1. Hanna sanoo:

    Ihana postaus. Kiitos siitä, piristi päivää heti näin aamupäivästä. Mahtava blogi sulla.

  2. Wandabe sanoo:

    täähän on kiehtova ajatus – mä voin pyyhkiä jonkun rakkaustarinalla perseeni 😀

    (ei luoja mut oikeesti, miten kornia. kuka haluaa oman tarinansa kosketuksiin ventovieraiden anusten kanssa?)

  3. Mama D sanoo:

    Suloinen tarina ja hauska idea Lambilla. Itse tapasin mieheni 15 paivaa Englantiin tulon jalkeen – kun olin paattanyt etta taalla ollaan vaan vuosi ja en mene parisuhteeseen. Kun nain mieheni ensimmaista kertaa, niin ihan tuntui kun sydan ois pyorahtanyt ympari rinnassa ja taytyy sanoa, etta sen jalkeen uskon rakkauteen ensisilmayksella. Siita illasta saakka ollaan oltu kuin paita ja peppu. Lapsen tultua oma aika kahdestaan on kortilla. Kun paastaan yhdessa kattoon rokkikeikkaa ja kumoamaan pari olutta -se auttaa jaksamaan taas monta kuukautta.

  4. Anonymous sanoo:

    AAAWWWWWWWW

Kommentoi