SE AIKA KUUKAUDESTA

1/09/2012

Tästä tulee varmaan negatiivissävytteinen postaus. Ei ole tarkoitus, mutta sisältää poikkeuksellisesti pientä yleistä valitusta.

Muutaman päivän mulla on ollut, varmasti monelle, tuttu ns. Bogiahdistus. Ei tee oikein mieli kirjoittaa mitään. Tuntuu niin turhalta kirjoittaa jostain kuppaisista kirppislöydöistä, siitä kun Elvis on huutanut monta yötä ja että pojat on kipeenä. Tai ehkä juuri siksi. Näitä tulee ja menee. Ehkä jo huomenna taas kirjoitan intopiukeena siitä kuinka joku pieraisi kaupassa tai jostain kumisaappaista ja lattian maalaus haaveista.

Tämän blogiturhautumisen olisin voinut käyttää hyödyksi ja unohtaa koneen muutamaksi päiväksi. Mutta sen ajan olenkin käyttänyt sitten huutonetissä. Olen naputellut myytäviä juttuja vihdoin sinne. Ei ne FB kirpparit oikein ollutkaan mun juttu. Ja olin minä torstaina ihan livenä myymässä Kallion puistokirppiksellä yli kuusi tuntia. Siellä muuten tosi moni lukija tuli moikkaamaan! Oli hurjan hauskaa!

Ja oli mulla ihan jotain asiaakin. Kun vain muistaisi. Ehkä siis on tosiaan parempi että palaan asiaan vasta sitten kun sitä oikeasti on.

Kiitos suuresti kaikille arvontoihin osallistuneille! Osallistujia oli yli parisataa ja arpoja noin tupla määrä! Yritän saada kaikki arvat naputeltua exeliin huomisen aikana ja ilmoitettua voittajille! <3

Hyvää yötä!

Minttu


5 Responses to “SE AIKA KUUKAUDESTA”

  1. Taikinanaama sanoo:

    Mullaki oli just ahdistus, meni ohi ja nyt ei ole mitään asiaa. EI EDES ETTÄ JOKU PIERASI.

  2. Heiniboo sanoo:

    mulla on ollut jo monta viikkoa ihan sama juttu, ei yhtään mitään asiaa. Mutta silloin on kai ihan hyvä olla kirjoittamatta mitään, eihän blogi kuitenkaan ole mikään velvollisuus:)

  3. Suosittelen blogiahdistukseen olemaan lukematta blogeja. Yleensä se kirjoittaminen ja lukijoiden kanssa keskustelu on kivaa, mutta ne vertailukohdat muualla alkaa ahdistamaan, ainakin itseä.

  4. anrinko sanoo:

    Mä varmaan ekaa kertaa kommentoin sun blogissa. Olen lukenut ehkä kuukauden verran. =) Tykkään!
    Tiedätkö, mä nauroin sun kirjoitukselle. =) Kiitos siis.
    Mulla on sama tunne, että ei mitään kirjoitettavaa.Enkä kirjoitakaan. Meinasin kirjoittaa juuri tästä ”blogiahdistuksesta”mutta en tee edes sitä. Kirjoitan kun tuntuu siltä. Nyt ei tunnu vaan koitan siivota ja siivota tätä kaaoksellista huvikumpuani…

  5. Suski sanoo:

    Sinulle on ajankohtainen haaste blogissani! 🙂

Kommentoi