KÄRÄYTÄ KIRAHVI !

31/08/2012

Ihana ja taidokas Aino suunnitteli maailman suosituimmalle vauvalelulle kuvituksen omaan kassiin. Hän on tehnyt paljon tuotekuvituksia kirahvia maahantuovalle Big Small Companylle, ne ovat mielestäni ihanan mielikuvituksellisia ja niistä kyllä näkyy tyytyväisyys ja tykkäys tuotteisiin. Katsokaa nyt vaikka näitä!

51-vuotias Sohvi seikkailee siis nykyisin myös kassin kyljessä! Tämän kunniaksi Sofia kirahvin saa nyt lahjapakkauksessa superhintaan 19,90e (normaalisti 21,90-42,90e), useasta myymälästä syyskuun loppuun. Ja kaupanpäälle saa tietysti myös kassin!

Kottarainen onkin pistänyt blogissaan käyntiin hauskan arvonnan! Käräyttämällä kirahvin, eli kuvaamalla kassin vaikka kaupungilla, lehdessä tai linkkaamalla jutun/kuvan siitä blogissa voi voittaa kasillisen Sophie-tuotteita!

Virittäkää siis kameranne ja silmä tarkkana mars vaikka kaupungille! Eilisessä vauvakinossa kaikille jaettiin uudet kassit, joten niitä on jo liikkeellä! Kirahvin voit käräyttää Kottaraisen blogiin, Facebook sivulle tai sähköpostilla 30.9 saakka. 

Löytyykö teiltä jo oma kassi? Entäs Sohvi (ja kuinka monin kappalein)? 🙂

Minttu

Tänään päättyvät sekä Crocs että Mini Rodini – arvonnat!  
Zalandon alekoodi (zalandoetumamigogo) on myöskin voimassa vielä tänään!


10 Responses to “KÄRÄYTÄ KIRAHVI !”

 1. Heinä sanoo:

  Meiltä löytyy kyllä Sohvi, ja kovasti poika sitä pureskelee. Harmikseni en päässyt eilen vauvakinoon ja nyt mietin, saako kassia ostettua jostain ilman Sohvia. Kahta kirahvia emme nimittäin tarvitse.

  • Ainakaan toistaiseksi kassia ei valitettavasti ole saatavissa pelkästään. Meillä roikkuu yksi kihrahvi aina rattaissa ja toinen on sitten kotona leikeissä. Kolmas seilaa varastettuna jossain päin maailmaa… Voihan kirahvin ostaa nyt vaikka odottamaan toista lasta tai lahjaksi? 😉

 2. Ripu sanoo:

  Missä oli kamera eilen, näin nimittäin Aleksanterinkadulla viuhuvan tämän kassin! Meillä oli Sophia pehmokirahvi, joka tuli 11 kk vanhalle kaveriksi jo Kättärillä. Voiko olla söpömpää??

 3. Nanna sanoo:

  Meille kotiutui ensimmainen kirahvi pojan vauva-aikana eikä mennyt montaa päivää, kun totesin toisenkin olevan tarpeen isommalle vauvalle. Tellu siis rakastui niin, että varasti veljensä oman enkä yhtään ihmettele. Onhan Sohvi todella suloinen!

 4. Tessa sanoo:

  Mun on nyt pakko kysyä mistä kautta saatte noita alekoodeja jaettavaksi? Toi alekoodi ei toiminut enää 31.päivä, kun tuolta tilasin:(( laitoin säpöä Zalandoon, että miksi ei toimi niin ei tienneet yhtään alekoodien käytännöstä, kun jotkut yhteistyökumppanit niitä jakelee.. Eli tarkkuutta päivämääriin olisi jees saada:D

  • Kiitos tiedosta! Olen välittömästi yhteydessä tuonne ja selvitän asian. Koodin piti olla voimassa elokuun loppuun ja sen on siis Zalandolta minulle lukijoile jaettavksi annettu. Palaan asiaan! Teitkö tilauksen? Kysyn sinulle uutta alenkoodin ainakin jatkoa varten.

  • Kysyn vielä, oliko tilauksesi summa sen yli 50 euroa?

  • Tessa sanoo:

   Joo tein tilauksen kuitenkin ja summa oli jonkun 190 ja jotain, eli tuonkin osalta meni kyllä yli! Kiitos sulle:)

Kommentoi