LIIKA ON LIIKAA

18/08/2012

Tämän kesän aikana olen pistänyt itsessäni merkille uuden (?) piirteen. Piirteen josta en tykkää yhtään.

Se ilmenee seuraavalla tavalla. On upea päivä, kaupunki täynnä erilaista ohjelmaa ja tekemistä ja odotukset sen suhteen korkealla. Kuten tänään. Mutta aamulla iskeekin jonkinlainen lässähdys, ahdistus, saamattomuus. En osaa päättää mitä teksin joten en tee sitten mitään. Ja ärsyttää vielä lisää.

Kun yhden päivänä pitäisi suorittaa monta eri juttua, pop up myyjäiset, tapaaminen, lounastreffit, uimista, festarit ei mistään tule mitään. On hienoa että tapahtumaa riittää ja tykkäämmekin niihin osallistua. Harmi vaan että näin lomakauden loputtua kaikki osuu aina samalle päivälle. Ei kaikkeen pysty eikä kykene. Niinpä olen huomannut tällaisina päivinä tehneeni sitten lopulta jotain aivan muuta.

Tänään sitten löysin itseni selvittämässä kassiröykkiötä. Miljoonittain lasten pieniä tai käyttämättä jääneitä vaatteita. Kävin kaikki läpi ja päätin pistää kaiken myyntiin. Mietin blogikirppiksen, huutiksen ja facebook kirppisten väliltä. Päädyin facekirppareihin ja sain kuvattua kahteen ryhmään menevät vaatteet, huh. Vielä jäi pari merkkiä.

Päätin helpottaa hommaani ja olla tukkimatta kavereideni seiniä ilmoituksillani, joten perustin uuden profiilin jonne latasin kuvat. Jos siis lastenvaatteet kiinnostavat niin facebookista löytyy nyt Mintun Kirppis. Saa pyytää kaveriksi tai kuviin pitäisi muutenkin voida kommentoida. Jos siis tahdot jotain niin nyt on mahdollisuus, tällä hetkellä sieltä löytyy Polarn O. Pyretin kansio sekä kansio jossa h&m, lindex ja kappahlin vaatteita. Yritän viimeistään huomeniltana naputella kuvat kirppisryhmien sivuille, joten siihen asti on aikaa varata parhaat päältä.

Sitten vielä yksi surullinen tapaus. Joku ilmeisesti omaan elämäänsä täysin kyllästynyt ihminen häiriköi minua täällä blogissa. Siksi kommenttien valvonta on päällä, jos ihmettelette. Tämä anonyymi yrittää jatkuvasti kommentoida negatiivissävytteiseti, haukkuen suurimmaksi osaksi ulkonäköäni. Huoh. Sairaaksi tekee tästä sen, että hän laittaa erilaisia viestejä jatkuvasti. Esittäytyy eri henkilöiksi ja ennen kommenttien valvontaa kävi keskustelua itsensä kanssa. Hänen viestestään kuitenkin näkyy että ne ovat kaikki yhdeltä ja samalta. Tähänkin aiheeseen postauksen otsikko mielestäni sopii hyvin. Tälle ilmeisen hyvännäköiselle, hoikalle ja terveystietoiselle kaikkipätevälle henkilölle toivotan nyt toivottavasti hyvästit näin julkisesti. Hanki joku oikea harrastus jooko.

Teille muille toivotan oikein mukavaa iltaa ja aurinkosta sunnuntaita! Huomenna lasten festarit, lintsipäivä, Ravintolapäivä, kirppispäivä ja mitäs vielä…

Minttu


23 Responses to “LIIKA ON LIIKAA”

  1. Marika sanoo:

    Voi fb! Hyvä ettet laittanut tarkempaa kuvaa vaatteista, ettei mua potuta enempää kun jäis hienoja vaatteita ostamatta :)Facebook kun kuuluu siihen kastiin johon ei ole tullut vieläkään sekaannuttua 🙂

  2. SARA sanoo:

    voi kurjuus tuollainen häirikkö! ja vähän sama homma noiden menemisten kanssa. toisaalta nyt vasta tosiaan saadaan aikaiseksi ja huomennakin ajateltiin lähteä suokkiin. festarit ja ravintolapäivät taitavat meidän osalta jäädä kyllä.

  3. No hei, lohdutukseksesi voin kertoa, et mulla on YHDESSÄ postauksessa ”odottamassa” päälle 100 herjausviestiä, missä mua haukutaan rillirouskuksi ja läskiksi. No tää liittyy tietenkin siihen XL-kisan kiusaamisjuttuun, mutta huvittavaa on se, että mä näen ip-osoitteet ja sama tyyppi käy mullakin keskustelua itsensä kanssa 😀

    Mutta yleensä herjausviestejä ei tule. Jos kuitenkin järjellä ajattelee mistä ne johtuu, ne johtuu ärsytyksestä. minkä sille jos toinen on niin typerä, ettei osaa käsitellä ärsytystään muulla tavalla kuin haukkumalla toista päivästä toiseen naamattomana. Sehän vain osoittaa kuinka surkeasti hänellä itsellään on asiat päänsä sisällä. Ei sellaisia viestejä kannata julkaista, koska niistä ei ole iloa kenellekään, luultavasti sun lukijat tulistuu ja haukkuu sen tyypin eikä sen olo parane siitä tippaakaan.

    Kaikki bloggarit ärsyttää jotain jo sillä, että uskaltaa kirjoittaa jonnekkin omaa blogia. Eihän sille voi mitään, parempi tehdä kommentoijalle palvelus ja olla julkaisematta kommentteja. Jos vaikka 10 turhaa viestiä lähetettyä ymmärtäisi hankkia jonkun toisen harrastuksen. tsemppiä!

    • Anonyymille joka Minttua kiusaa: Tosi noloa huudella nimettömänä!

      Oi mutsi mutsille: hahaa, oli pakko kommentoida tähän sun alle heti, siis onko sua todella joku nimitellyt RILLIROUSKUKSI! 😀 Olen kuullut tuon termin joskus ala-asteella viimeksi 😀 Mahtavaa! Rillirousku! Tulee mieleen joku viisas merenelävä, minä voisin olla RilliRouskuSari 😀 (Ja mimmi vetää XL-skabassa ykkösenä! Wohooooo!)

      Mutta ei. Kiusaaminen ja häiriköinti netissäkin on vakava juttu. Siinä ei ole mitään hassunhauskaa. ”I hope you step on a lego”. Nii.

      Mintulle: aurinkoa ja hellettä ja hyvää mieltä moisesta pösilökiusaajasta huolimatta 🙂

    • Haahaha, musta rillirousku on enemmän sellainen hellittelynimi ;-D
      Oi mutsi mutsi on aivan oikeassa ärsytyksestä.
      O K:lle myös aurinkoa!! :))

  4. Hiiteen vaan häirikkö!!! Vitsi mitä kaikkea sitä pitää olla! Mukavaa sunnuntaita! ja toteanpahan vielä loppuun, että tykkään blogistasi kovasti ja mielestäni kirjoittaja on kovin mukavan näköinen, kaunis. Nih. 🙂

  5. Maria sanoo:

    Voi elämä tai siis sen puute! Onpa todella inhottavaa ja säälittävää kommentoida toisten ulkonäköä 🙁

  6. Johanna sanoo:

    Hei! Onpa jollakin köyhät harrastukst…
    Neuvopas tyhmää ja kerro, miten saan facebookissa myytävät vaatteet esille? Näen vain sen vaatepinon.

  7. Tosi harmi jos joku on alkanut häiriköimään! Toivottavasti nyt ymmärtää lopettaa kun ei kommentteja enää julkaista. =)

  8. Nanna sanoo:

    No huhhuh! Kertoo jo aika paljon ihmisestä, joka tuollaista harrastaa! Toivottavasti häirikkö tajuaa nyt jättää sut rauhaan ja hankkia itselleen elämän.

  9. Nna sanoo:

    jos joku keksii sun ulkonäöstä haukuttavaa, niin en edes halua miettiä, mitä tolla tyypillä olisi musta sanottavaa.

  10. Onnea on oma stalkkeri.;D
    No vitsi vitsi, mutta täytyy kertoa, että minäkin olen saanut henkilökohtaisen stalkkerin. Kaikkein huvittavinta on, että kaikki ne viestit tulevat aina samasta ip:sta, ja siinä näkyy myös firman nimi ja paikka.:D Että jollain on oikein työajalla aikaa häiriköidä. 😀

    • Ai, oma henk koht stalkkeri vaikuttaa olevan siis kuuminta hottia näinäpäivinä ;-D En yhtään ihmettele vaikka olisi sama tyyppi, kuulostaa niin tutulta..

  11. JeniMani sanoo:

    Mä voisin nyt vaikka ilmoittautua uudeksi lukijaksi joka tykkää tosi paljon sun blogista ja lukee sitä siks että tykkää sun jutuista, tyylistä kirjottaa ja kuvata! Jatka samaan malliin.
    Oikeastaan aloin lukea siks ku jossain lapsiin liittyvässä lehdessä (apua en muista mis :O!) oli juttu susta ja sun miehestä ja sit tunnistin blogeja selaillessa sut! Ni siks jäin koukkuun! Kiitti! =) Ja hei ihan kamalaa että joku jaksaa myrkyttää elämäänsä panettelulla ja haukkumalla ja sisimmässään varmaan olemalla kateellinen. Surullista =´(

    • Voi ihana kiitos, hurjan paljon tervetuloa ja kiitos vielä 😀 !!!
      Niin ja (muistaakseni) kesäkuun kaksplussassa oli meistä silloin pieni juttu 🙂

  12. Häirikön syy oli omankin blogini poistaminen….mutta sitten viikon myöhemmin päätin ettei yksi urpo saa minua lopettamaan ihanaa harrastusta.
    Sääliksi käy pieniä ihmisiä joilla ei ole omaa elämää tai muuten vaan kateellisia toisten hyvästä.

    Tsemppiä!

Kommentoi