MINÄKIN

30/06/2012

Minäkin innostuin teippailusta samoihin aikoihin kun koko muu blogimaailma, ööö.. lähes vuosi sitten. ”Blogikollaasit” olivat uusia juttuja, mutta muutamista vanhoista asunnoistani kylläkin on löynytynyt samaa ideaa vuosia sitten ja suuremmassa mittakaavassa. Kuten moni moni muukin, tyskästyin maskin teippien väreihin ja kuvioihin. Samoin nyt käytössä siihen miten hyvin ne tarttuvat ja irtoavat.

Sillä käyttökoemusta minulle syntyi vasta viikko sitten. Teippaltavaa on kyllä löytynyt, mutta jostain syystä en saanut aiakiseksi hankkia näitä kuuluisia teippejä itselleni ennen kuin nyt. Perässä siis tullaan, tällä siis jatkossa teippaillaan kun osa jo varmaan repii teippauksiaan alas.

Teipit ostin Kruunukirpusta ja oi kuinka ihanat värit löysinkään sieltä. Kolme rullaa näin alkuun riittää. Prototyyppi seinä on tuosta kuvasta jo kasvanut ja kasvaa vielä lisää. Tämähän on aika koukuttavaa.. :)

Minttu


6 Responses to “MINÄKIN”

  1. JohannaK sanoo:

    Kyllä ja kohta sulla on kymmenen rullaa ja kalkkitussit ja lisää rullia ja, ja, ja ;)

  2. sairasta! Mulla on sama juliste marimekko, juliste futuro ja sanna pelliccionin kortti, kaikki seinällä!! :D Hui tätä uniikkiutta!

  3. Anonymous sanoo:

    oho, siis ei mun äiti vaan ton nimisen blogin kirjoittaja, eli mää vaan t.elsa :D

Kommentoi