BIG SMALL COMPANY

1/06/2012

Viimeisimpien Lapsi-messujen yhteydessä Big Small Company järjesti showroomin jossa kävin tutustumassa kevään uutuustuotteisiin ja jo entuudestaan tuttuihin juttuihin. Lupasin jo aikaa sitten, että kertoisin  tuotteista pian enemmän.

Big Small Company on siis ihana perheyritys joka tuo suomeen (sekä monia tuotteita myös baltiaan ja ruotsiin) huippuhyviä, laadukkaita ja ekologisia lastentarvikkeita. Aika paljon täällä blogissa on heiltä saatuja tai ostettuja tuotteita näkynytkin. Monet heidän maahantuomat tuotteet ovat varmastikkin suurelle osalle lukijoistakin tuttuja. Lemppareistani kerron nyt vähän.

Kukaan on tuskin välttynyt näiltä ihanilta, värikkäiltä lasipulloilta. Blogissakin paljon vilkkuvissa LIFEFACTORYn tuttipulloissa vaan on sitä jotakin. Näitä kauniita, turvallisia, ekoloisia ja monikäyttöisiä pulloja löytyy monessa koossa ja värissä. Pullot muutautuvat tuttipulloksi sekä korkilliseksi tai nokalliseksi pulloksi. Juomien lisäksi niissä voi säilöä ja kuljettaa vaikka vauvan sosetta tai rusinoita. Aikuisten vesipulloissakin on uusia ihania värejä. Ja kauan kaivattu sporttinokka tulossa pian! Pullojen lisäksi Lifefactoryllä on ihan huippuja silikonisia vauvan pururenkaita, niitäkin useassa kivassa värissä.

Toinen ehdoton suosikkini on Ranskalaisen Vullin SOPHIE THE GIRAFFE lelut. Ikisuosikin, luonnonkumisen ja käsin elintavikeväreillä maalatun vinkuvan purulelukirhavin lisäksi valikoimassa on paljon muitakin ihastuttavia leluja ja lastentarvikkeita. Kirahvin lisäksi leluissa on hahamoina myös söpöt sieniystävykset. Kevään uutuutena pehmoiset ja varmasti myös suussa mukavan tuntuiset SO PURE kuutiot ja pallot kivassa lahjapakkauksessa. Luonnonkumisilla, värikkäillä ja kohokuviollisilla palloilla ja kuutioilla voi leikkiä vaikka mitä. Sopivat myös hyvin aikusen käteen vaikka steressileluksi! Näitä oli tällä viikolla ainakin Stockmannilla.

Sophien turvaksi sopii erityisen hyvin TUTIM NYC:n toy sitterit. Yksinkertainen mutta oivallinen keksintö. Kivannäköisiä, käsintehtyjä nauhoja löytyy paljon erivärisiä. Molemmissa päissä on pienet nepparit, jolloin lenksun voi kiinnittää eritavoilla. Se pitää tallessa lempilelun rattaissa, turvakaukalossa, kantorepussa, ostoskärryissä… Missä vaan. Mutta varo, Sohvi yhdistettynä toy sitteriin on niin ihana yhdistelmä että röyhkeimmät pitkäkyntiset saattavat varastaa sen lapseltasi esim puistossa…

JACKSON REESEN kasviperäiset puhdistuspyyhkeet ovat myös blogista tuttuja. Samoin kun monen muun, mielestäni parhaat waipsit! Kevään uutuustuotteesta, suolaliuspyykeistä eli Nose Nuzzelseista lisää täällä. Myöskin tavallisista kosteuspyyhkeistä on tullut miedomman tuoksuinen versio raikkaalla uudella pakkauksella.

Ihan uusi tuttavuus minulle oli Ranskalainen luomu -ja luonnonkosmetiikka merkki PLANET KID. Tykästyin heti värikkäisiin purkkeihin sekä tuotteiden vienoihin, hyviin ja luonnollisiin tuoksuihin. Saimme kotiinvimiseksi hoitavan shampoon josta olen tykännyt paljon, testattu molemmilla lapsilla sekä itsellä useaan otteeseen. Planet Kidiltä löytyy vaikka minkälaista tuottetta; vartaloöljy, hoitavavia shampoita, puhdistusgeeli, kelluva palasaippua, kosteusvoide, hyttyspuikko, vartalotuoksu, aurinkovoide, hammastahna sekä hammasharja. Ihania tuotteita kaikki, erityisesti jäi kuitenkin mieleeni tuo hammasharja. Sen pallopään ansoista harja keikahtaa aina takaisin pystyyn vaikka putoisikin pienen kädestä ja jäisi jonnekkin lattialle lojumaan…UNDER THE NILE merkin luomulelut olivat minulle ulkonäkönsä puolesta tuttuja, mutta muuten en ollut niihin aiemmin tutustunut. ” Under the Nilen toimintafilosofia perustuu perheisiin. Under the Nilelle heidän tuotteitaan valmistavat perheet ovat yhtä tärkeitä kuin perheet, jotka ostavat tuotteita. Jokainen tuote tehdään niin asiakas kuin tuotteita valmistavat yhteisö mielessä, siitä hetkestä kun puuvillan siemenet kylvetään, kasvatetaan, poimitaan, kudotaan kankaaksi.” Suosikkejani ovat opettavaiset hedelmät sekä hempeät uhanalaiset eläimet -pehmolelut.

Kun muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran näin DÉGLINGOS pehmoja, en oikein pitänyt niistä. Pikkuhiljaa nämä hullunkuriset tyypit ovat kuitenkin sulattaneet sydämeni. Prasta niissä on hienot yksityiskohdat sekä korkea laatu. Erikokoisten pehmolelujen lisäksi Deglingoseja löytyy kylpyleluina, käsinukkaina, tossuina, pussukoina sekä uudesta Home-mallistossa joka sisätää mm kestokasseja ja peltirasioita.

NATURSUTTENin luonnonkumituteista olen myöskin kirjoittanut aiemmin.Yhdestä muotista valelut alkuperäiset luonnonkumiset tutit ovat turvallisia, laadukkaita, ympäristöystävällisisiä ja hygienisempiä kuin tavalliset tutit. Ja tosi hauskan näköisiä! Tutteja on neljä eri mallia ja kolme eri kokoa ja ne myydään kauniissa pahvirasioissa. Myöskin tuttinauhoja on saatavilla maanläheissä väreissä ja kuvioilla.

Muita BSC:n merkkejä ovat BUBBLES AND CREAMS luonnonkosketiikkaa vauvalle (ja miksei myös äidille), FUNKY GRADEN vauvalelut, LANA NATURWEAR laadukkaat luonnonmateriaaliset pehmot, pyyhkeet, myssyt.., SNOOSHY kammatusta jakinkarvasta neulotut uniiikit pehmot, TALES FROM THE ERATH hopeaesineet -ja korut.

Big Small Companyn jälleenmyyjiä ovat mm.Stockmann, Vipanat, Bebes, Ombrellino, Ruohonjuuri ja Kruunukirppu, tuotteista riippuen. Lisää myymälöitä ja verkkokauppoja löydät Big Small Companyn nettisivuta.

Maahantuojan verkkokauppa on nyt avattu! Kaikki tuotteet löytyvät myös helposti sieltä! Kannattaa käydä katsomassa, tosi hauskat kuvat sivuille on muuten taiteillut Visuaalisesti Vaativa blogin Kottarainen. Nettikaupassa on myös käynnissä kreisi VauvakinoAle, osta kolme maksa kaksi!

Ovatko tuotteet tai osa niistä tuttuja? Löytyykö teiltä näitä? Ja mitä muuten tykkäätte? Tuliko pakkosaada tuntemuksia? :)

Kaikkien tämän päivän aikana sähköpostiosoitteensa kommentiboksiin jättäneiden keksken arvon Deglingos Mini lehmän sekä Under the Nile luomu mansikan! ARVOTTU ON ! Lehmä lähtee he-ke:lle ja Mansikka Denimdrops.Ille! Onnea ja Kiitos kaikille!

Minttu


49 Responses to “BIG SMALL COMPANY”

 1. denimdrops sanoo:

  Ihania tuotteita! Varsinkin tuo pururengas on tosi kätevä, sopiva pieneen käteen ja helppo pitää puhtaana.

  denimdrops@gmail.com

 2. K E R T T U sanoo:

  Kivoja tuotteita! Meiltä löytyy pari Sophie Ciraffi-lelua
  ja nuo uudet kuutiot vaikuttivat myös ihanilta!
  Kokeiluun lähtee täällä ehkä nuo Planet Kidin kosmetiikkatuotteet…

 3. Miranda sanoo:

  Noi lasiset tuttipullot on jo hetken ollut mietinnässä et pitäs kokeilla! Ehkä vielä jossain vaiheessa, kunhan saa tän maha-asukin ulostautumaan ensin :)

  Ja arvontaan mukaan mirkkuliini@gmail.com :)

 4. Lillukka sanoo:

  Sohvi on meidän Siisselin paras ystävä.Meidän pikku Piski yrittää myös olla Sohvin ystävä ihana väkisin ;) Tuo Lifefactoryn (ehkäisy)pururengas on ihan superhyvä. Meille sellaisen keltaisena kotiutti vaari, kun kyllästyi pideltyään päivän rystysiään Siisselin puruleluina. Mutta tuo Sohvin talutuspanta meiltä vielä puuttuu, aivan pakko saada. En ollut tuollaisesta kuullutkaan, loistava keksintö! Lähden samantien etsimään sellaista.

 5. Kati sanoo:

  Mitkään näistä tuotteista eivät (vielä) ole meille tuttuja ja osasta on ehkä aikakin jo vähän ajanut ohitse, koska perheessä ei enää taaperoa tallusta. Lifefactoryn juomapullot näyttävät kyllä todella kauniilta ja itseasiassa olen niitä aiemminkin blogissasi ihastellut.

  ei.ihan.viela@gmail.com

 6. he-ke sanoo:

  Ihaniaa!!!!! Heketius@hotmail.com

 7. Maj sanoo:

  Mä tahdon tollasen pullon tai kaksi. Sun vika :D Voitko arpoa mulle sellaisen yksityisarvonnassa, johon muut ei sais osallistua?

 8. Lauren sanoo:

  Lifefactoryn pullon taidan joutua hankkimaan :)

  neppulijee@suomi24.fi

 9. Nna sanoo:

  Kivoja tuotteita :)
  hampaatirvessa(ät)gmail.com

 10. Koo sanoo:

  Tuolta kaupasta voisi kotiuttaa vaikka kaiken, jos raaskisi :) Eilen juuri vertailin netissä lifefactoryn pienten tuttipullojen hintoja ja kävin etsimässä niitä bigsmall-shopistakin, mutta siellä oli vaan isoja myynnissä, höh! Tarjouksen voisi kyllä hyödyntää. Vielä kun saisi varapulloja rikkoutuneiden tilalle, niin hyvä tulis (vinkvink bigsmall companylle ;).

  Arvontaan osallistun osoitteella koomamma@gmail.com

 11. Taskulaatikko sanoo:

  sari.haataja (at) mbnet.fi

 12. Heinä sanoo:

  Heh, en ehtinyt edes lukea postaustasi loppuun, kun piti innoittamanasi klikata itseni tuonne nettikauppaan ja laittaa luonnonkumitutti ja lelupalikat tilaukseen. :) Sitten vasta huomasin tämän arvonnan. sosuliblog@gmail.com

 13. harika sanoo:

  Oon haaveillu kyllä sophiesta, nyt meillä on lähinnä vaan kierrätettyjä leluja. Muutkin näyttää kyllä houkuttelevilta. hrkoikkalainen@gmail.com

 14. Anonymous sanoo:

  Useitanäiden tuotteita meillä on, mutta lisääkin mahtuu, ovat niin ihania ja laadukkaita. jaana_kortesniemi@hotmail.com

 15. Anonymous sanoo:

  Noita sporttikorkkeja on niiin ootettu ;)!

  marshmeadow(ät)hotmail.com

 16. Anonymous sanoo:

  Toi lelunauha pitää saada! emmu011@gmail.com

 17. Sini sanoo:

  Paljon ihania tuotteita, meile kotiutui juuri uusi lasipullo, vanhan seuraksi =)

 18. Anonymous sanoo:

  Oi meillä on ollut käytössä lifefactoryn lasipullo ja ollaan tykätty,tosin siihen pitäisi jo hankkia uusi korkki :) Myös sofia kirahvi asutelee meillä :) DÉGLINGOS pehmot upposi omaan makuun heti kun ensimmäisen kerran näin ne.

  -Liinu

  liinu101@hotmail.com

 19. Anonymous sanoo:

  Pullo kyllä pitäisi saada itselle ja sitten vauvalle, kun sen aika jossain vaiheessa tulee! :) Muutkin tuotteet ihania, pitääpä tutustua verkkokauppaan! aharjunkoski@gmail.com

 20. Onneli sanoo:

  Just eilen mietin että miksen ostanut noita tutimnyccejä sieltä showroomin alesta enemmän, tuo yksi on kovassa käytössä ja helppo vaihtaa aina siihen lelu ettei kyllästy yhteen. Nyt ois vaan kiva se pestäkin… Kammoksun neppareiden kiinnittämistä joten itsekään en kyllä ihan pian tulisi tuollaista tehneeksi vaikka se sinänsä helppoa olisikin. ruusukujan.onneli(at)gmail.com

 21. Onneli sanoo:

  Tuo ale muuten loppui eilen! Ehkä ihan hyvä, en mä mitään olis tarvinnutkaan, mutta aina tarjoukset houkuttaa… ;D

  • Hahaha, hyvä kiitos! Mä aloin tätä juttua pikkuhiljaa kirjoittelemaan jo aiemmin enkä julkaisetssani tajunnut tuota voimassaoloaikaa tarkistaa.. Hups! :D

 22. Joanna sanoo:

  johannag@jippii.fi

  Deglingosia ja Sophie tuotteita löytyy meiltä jo molemmista oon tykännyt kovasti=)

 23. Anonymous sanoo:

  En tiedä mitä vauva tykkää, mutta äiti haluaa nuo kaikki.
  myyraqme(at)gmail.com

 24. Haa! Löysin tänään lifefactoryn pinkin pullon ota ilmaiseksi korista kirpparilta :D Otin sen lapsen juomapulloksi, kun sillä ei ollut ”kuin vaan” yksi :D Mutta arvontaan en osallistu, kun mulla taitaa olla ihan tarpeeksi tavaraa muutenkin. (just huusin huutonetistä hyllyn, en tiiä minne pistän sen)

  • ÖÖh sä oot kyllä sellainen yks onnekas kirppismuija että voitko otta mut joskus mukaan! Upea löytö! Mä vielä olen haaveillut vaalenpunaisesta(kin).

 25. ninar sanoo:

  Tosi ihania kaikki :) nina.rantala(at)live.fi

 26. Inka sanoo:

  Hei kiitos tästä! Ostin tuossa viikko sitten kirppikseltä uutena tuollaisen 250ml tuttipullon. Ajattelin että annan vaikka lahjaksi tai säästän mahdolliselle seuraavalle kun meiltä tuo tuttipullo ikä mennyt jo ohi. Nyt kävinkin tuolla verkkokaupassa, ja sieltä saa ostettua lisäosan, niin saan pullosta eväspullon! JEE! Maksoin muuten huimat 2,80e tuosta pullosta kirppiksellä, löytö! :)

 27. MiaMatleena sanoo:

  Ihania juttuja! oikein harmittaa, etten pojan ollessa siinä iässä tiennyt mitään noista Natursuttenin-tuteista. Ne on niin sympaattisia!
  MiaMatleena@luukku.com

 28. Sari sanoo:

  Meiltä löytyy Lifefactoryn pulloja, tutti- ja nokkamalliset, sekä Sophie-kirahvi. Nuo lelunauhat olisi ehkä saatava, ja äitille kans oma juomapullo…
  saaga82@msn.com

 29. Sari sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 30. KIITOS kommenteista ja palailen niihin paremmin pian! Huomaattehan myös että pikkuarvonta oli käynnissä vain perjantain. Arvon onnekkaat myös toivottavasti tämän illan aikana! :)

Kommentoi