RAVINTOLAPÄIVÄ

19/05/2012

Tänään ollaan vietty ravintolapäivää. Ihan mahtava tapahtuma ja hienoa että niin moni on tälläkin kertaa ottanut siihen osaa. Me olemme nauttineet päivästä asiakkaan roolissa. Eli syöden. Tarjontaa olisi enemmän kuin vatsa vetää. Päivään on mahtunut linssikeittoa, lettuja, saaristolaisleipää ja munokoisolevitettä, omenapiirakkaa ja hampurilasia.
Toi iPhonen Ravintolapäivä appsi on muuten ihan huippu! Se näyttää kaikki lähellä olevat ravintolat kartalla tai listauksena josta myös näkyy kuvaus ja takemmat tiedot.

Siitä tunnistaa kesän että viikonloppuisin on ihan hirveästi kaikkea kivaa tapahtumaa. Tänäkin vkloppuna ravintolapäivän lisäksi ainakin Kallio kukkii, Käpylän kyläjuhlat, Puu-Vallilan pihakirppis, konttiaukion avajaiset, Uffin euron päivät ja kullemma joku lätkämatsikin.. 😉

Minttu


7 Responses to “RAVINTOLAPÄIVÄ”

  1. MIIU sanoo:

    Ja Puu Vallilan pihakirppis jossa itse kävin piipahtamassa 😉
    Olin varppina vetänyt ruokaöverit jos dieetti antais periksi 😀
    P.s. Ja kun tää on ohi, niin sä lähdet mun kaa sinne suklaabrunssille!

  2. Niin se unohtui ja ehdinkin lisätä ennen kun luin sun kommentin 😀 !!
    Ja ääääh, olin unohtanut koko suklaabrunssin. Tahdon sinneeeeee!!

  3. Mimmu sanoo:

    iPhone on niin ostoslistalla!! Me mentiin ihan hakuammunnalla puistoja kierrellen, mutta onneksi Oulu on hieman pienempi kaupunki haahuilla kuin Helsinki 🙂 Luojan kiitos täälläkin onneksi vietetään Ravintolapäivää laajasti.

  4. Tarkkasilmä sanoo:

    pisti naurattaan – toimiskohan tuo appsi meidän korkeuksilla. antais varmaan listan lähmmistä huoltoasemista :D:D:D:D
    alkopa tekeen mieli pizzaa….

  5. kottarainen sanoo:

    Voi ei, tuo appsi olisi pelastanut paljon. 😀 Itse harmittelin kun olin keskustassa mutta en tullut katsoneeksi aiemmin tarkemmin ravintolapäivän tarjontaa jotta olisin osunut oikeaan paikkaan. Kävin sitten tylsästi sushilla. 😀

Kommentoi