SUWEM – LASTENKALUSTEET

15/05/2012

Mitäs tykkäsitte näistä muunneltavista lastenhuoneen kalusteista?

Ne kaikki ovat Virolaisen 1992 perustetun Suwemin valmistamia. Suwem on yksi Viron suurimmista yrityksistä, joka suunnittelee, valmistaa ja myy massiivimännystä valmistettuja lastenhuoneen huonekaluja sekä huonekaluja lastentarhoille ja majoitusyrityksille. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa kaapit, lipastot, kirjoitus -ja hoitopydät, erikorkuiset sängyt, kerrossängyt, patjat, lasten pöydät, tuolit, hyllyt, puulelut sekä tekstiilituotteet.

Minulta kysyttiin tahtoisinko tehdä yhteistyötä Suwemin kanssa. Yritys oli minulle valmiiksi tuttu, sillä olen miettinyt kerrossängykyä joko heiltä tai Ava Roomilta. Kun tämä yhteistyökysly tuli oli valinta selvä.

Enkä minä pelkästään tämän sängyn takia yhteistyöhön lähtenyt mukaan. Suwemin tuotteet vaikuttavat ihan oikeasti tosi tosi hyviltä ja pitkäikäisiltä. Ne valmistetaan Etelä-Virolaisesta massiivimännystä ja kaikki lakkaukset ja maalaukset tehdään vesiliukoisilla, turvallisllisilla ja ymäristöystävällisillä tuotteilla. Lujan tekonsa puolesta ne kestävät hyvin aikaa, mutta niitä voi myös jatkaa jolloin ne kasvavat yhdessä lapsen kanssa.

Kalusteita löytyy useassa mallissa joihin saa valittua vielä haluamansa värin 20 värisävyn joukosta. Sänkyihin saa myös erilaisia katoksia, mökkejä, tunneleita, torneja, likumäkiä sekä kuvioleikattuja erikoisturvalaitoja. Kätevää.

Meille on tulossa mallistosta pieni Liisa kerrossänky. Palvelu oli erinomaista ja tilaus helppoa. Sänky on valmiina varastolla joten sen pitäisi tulla pian. Tuotteet kuljetetetaan suoraan kotiin ja toimitusmaksu on aina 25 euroa. Palailen tähän sänkyasiaan heti kun se saapuu. En malta odottaa!

Kannattaa käydä tutustumassa Suwemin tuotevalikoimaan. Ja jos mielessä on ollut vaikka sängyn tai pikkupöydän hankkiminen nyt on siihen loistava hetki. Suwem tahtoo nimittäin antaa kaikille lukijoilleni -10% alennuksen tuotteistaan!

Tästä päivästä alkaen kahden viikon ajan teillä on siis mahdollisuus Suwem.fi verkkokaupasta ostamiinne tuotteisiin 10 prosentin alennus. Alennuskoodit ovat henkilökohtaisia ja alennuksen saa rekisteröitymällä verkkokauppaan ja lähettämällä sen jälkeen viestin tilaus@suwem.fi viestin, jossa mainitaan Mami go go – alennuksesta. Saatte paluuviestinä alennuskoodin joka syötetään tilaukseen kassavaiheessa jolloin se aktivoituu. Alennuskoodin voi käyttää vain kerran.

Minttu


22 Responses to “SUWEM – LASTENKALUSTEET”

  1. Jenni sanoo:

    Meillekin tulee Liisa kerrossänky 🙂

  2. MariQ sanoo:

    Hei, valitettavasti täytyy sanoa tuosta Liisa pieni kerrossängystä, että emme ole olleet niin tyytyväisiä siihen kuin toivoin. Hyvää on sängyn pieni koko mutta: kasaus oli hankalaa, kaikkia tarpeellisia reikiä yms. ei ollut valmiina esim. rappusten kiinnittämistä varten vaan reiät piti tehdä itse arvioiden oikeat kohdat, kiinnitysreikien peittämiseen ei ole suojia (ilmoittivat, ettei kaikkiin reikiin löydy oikeaa kokoa olevia tulppia…), sängynaluslaatikko on sälepohjalla, joten ei juurikaan toimi lelulaatikkona vaan se on tarkoitettu varasängyksi. Ja vaikka sälepohjan täyttäisikin jollakin niin sälepohjalevy kiinnitetään typerästi keskelle laatikkoa eli varsin vähän jää tilaa sälepohjan yläpuolelle. Ja kasaamiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, kuten paripäivää, jos ei ole mahdollista tehdä sitä täysin keskeytyksettä…

    Mekin arvottiin Avaroomin ja Liisapienen välillä ja harmittaa, että päädyin tähän halvempaan. Tällä kertaa siis halvempaan ja selvästi huonompaan.

    • Milloin tilasitte sängyn? Kummallista ettei kaikkia reikiä ollut valmiina.. :/ Noita tulppia en kuvien perusteella edes odota olevan mukana, onneksi niitä saa puoli-ilmaiseksi esim rautakaupasta. Nettisivuilla oli maininta että laatikko on saatavilla myös vaneripohjalla, siitä on ilmoitettava tilausvaiheessa jos sen tahtoo.
      Täytyykin sitten varata aikaa (ja hermoja) sängyn kasaamiseen, toivottavasti ei kuitenkaan ihan kahta päivää kasaukseen mene 🙂

      Onko sitten käytössä teillä ollut vielä huonoja kokemuksia? Vai miten sänky on ollut huono? Molemmissa varmasti hyvät ja huonot puolensa, Ava Roomissa taasen ainakin viikkojen/kuukausien toimitusajat..

    • MariQ sanoo:

      Moi,

      Tilasimme sängyn muistaakseni helmikuussa, se tuli kyllä nopeasti (mustana) noin neljässä päivässä. Aluslaatikkoa odotimme 2 kk. Harmi, en ollutkaan tuota vaneripohja-asiaa huomannut 🙁

      Mutta tosiaan aikaa ja pitkää pinnaa kannattaa varataa, kaksi lasta juoksentelemassa jaloissa ei helpottanut touhua…

      No, muuten sänky on toiminut ihan ok, kunhan se saatiin kasaan ja kaikki puuttuneet osatkin. Tulppia tosiaan luvattiin mutta sitten ilmoitettiinkin ettei niitä olekaan saatavilla.

      Miinuspuoli käytössä on ollut se, ettei aikuinen pysty istumaan alasängyllä, on niin matala eli siis jos haluaisi istuskella lapsen vieressä siinä nukuttaessa tai muuten vain niin ei onnistu. Hyvää on sängyn pieni koko.

    • Harmi tuon pohjan kanssa, en tiedä milloin se tieto mahdollisuudesta vaneripohjaan nettisivulle on tosin tullut..

      Kerrossänky tuli ja eilen saatiin (tai mieheni) se kastattua yllättävän nopeasti, pari-kolme tuntia vaikka pojat jaloissa pyörivätkin. Ainoastaan portaat on laittamatta. Niihin tuli kyllä mukaan jotkut helpot koukut, mutta tahdon ne erilailla joten poraushommin joudumme mekin. Tulppiakin tuli, iso kasa erikokoisia, vaikka en niitä odottanutkaan. Laitoitteko silloin asiasta palautetta? Jos niin siitä oli ainakin hyötyä 🙂

      Meillä on sängyn vierellä nojatuoli jossa aikuisen hyvä istua vaikka iltasatua lukemassa. Kun alasängyssä on meillä vielä ylimääräinen turvalaita tuskin sinne helposti pääisisikään. Pieni koko oli meilläkin vaatimuksena. Myös niin ettei sänky ole turhan korkea, jotta uskaltaa vuoden päästä isomman lapsen laittaa sinne nukkumaan (eli reilu 3 veenä).

  3. Ripu sanoo:

    Hei ihan hauskoja, mutta minä kans olen haaveillut Avaroomista. No asia ei ihan vielä ole ajankohtainen, mutta ensi vuoden puolella jo kuitenkin. Mahtavaa, että kerrotte kokemuksistanne.

    Ps. Kiertopalkintoo pukkais.. 😀
    http://antakeearmoo.blogspot.com/2012/05/tunnustan.html

  4. Jonna sanoo:

    Meille olis tullu tuo liisa jos en ois löytäny noit vanhoja kerrossänkyjä 🙂

  5. zanne sanoo:

    Tosi tukevan näköisiä peruskalusteita. Tuo 3-kerroksinen kerrossänky näyttää tosi veikeältä, voisi olla kiva esim. jossain mökillä lapsille.

  6. JohannaK sanoo:

    Makee toi kolmikerroksinen 🙂

  7. Suski sanoo:

    Jos ehdit vastailla, niin sinulle on haaste blogissani 😉

  8. Hyvä postaus – meilläkin sängyn /sänkyjen hankinta on pian ajankohtaista. Blogissani http://www.vauhtiveikat.blogspot.com olisi sinulle tunnustus 🙂

  9. Anonymous sanoo:

    Jep, projekti nimeltä ”kerrossänky Fööniks” . Tilattiin tosin kalustetalo Juurikiveltä, tuotteen nimenä siellä ”kerrossänky Johanna” ja oletusarvoisesti Juurikiven asiakas heidän sivustonsa perusteella helpolla olettaisi tuotteen olevan kotimaista valmistetta…No, eipä ollut 😉
    Odotusaika tilauksesta etukäteen kerrottuna 5 viikkoa, todellisuudessa meni 7 kun Juurikiven mukaan valmistajan tietojärjestelmän kaatumisesta/uusinnasta johtuen kaikki tilauskirjat katosivat ainakin kertaalleen.

    Tuote järkyttävän hyvin ja huolella pakattu, kaikki osatkin mukana. Kasausaikaa sängylle kuitenkin tarvittiin 3-4 tuntia alan ammattilaiselta…johtuen mm siitä, että kaikkien sivu- ja päätysarjojen metallisen liitoskappaleen ( jenkamuhvi ) asennusreiät oli tehtaalla porattu liian mataliksi ja ne oli pakko ”hoonata” uusiksi porakoneella jotta kiinnityspultit saatiin ylipäänsä osumaan näihin vastakierteisiinsä. Liekö johtunut tehtaalla porakoneen pielessä olleista asetuksista, ”uusista” ja ”muuttuneista” muhveista vai mistä ? Oma hommansa tuossa korjailussakin ja olisi jäänyt helpolla tekemättä ilman sopivasti käsillä ollutta porakonetta ja sopivaa terää…
    Paketissa mukana tulleiden kasaushelojen ja poratappien reiät olivat muutoinkin pääsääntöisesti väljiä, esim poratapit putoilivat itsekseen rei’istään yms.

    Lisäksi alemman sängyn pohjalautojen kiinnitykseen tarvittavat muita hieman lyhyemmät pultit herättivät hilpeyttä 😉 Ne olivat kyllä mukana paketissa, mutta selkeästikin tehtaalla jonkun sepän ihan itse ja omakätisesti pidemmistä lyhennettyinä…mitta oli kutakuinkin oikea, mutta lyhennyksen jäljiltä nepä eivät enää lähteneetkään jengoilleen vastakappaleisiinsa kun lyhentäjältä oli ilmeisestikin unohtunut viimeistely ja kierteen kokeilu sekä riisteiden poisto. Ihanaa lähteä pulttikauppaan kesken kasaus-projektin, mutta muuten olisi jäänyt projekti kesken neljän pultin tähden…

    Tilauksemme oli siltä osin hieman speciaali, että halusimme alasängyn vain 120 cm leveänä, kun se normaalisti olisi ollut 140 cm. No tästä kavennuksesta selvittiin 90 euron lisähinnalla…harmi vain että toiminnallisesti nuo yläpedille johtavat tikkaat olisi myös tarvinnut tehtaalla modifioida siten että vastaavat uutta alasängyn leveyttä…nyt näin ei ollut tehty, eli tikkaita ei saa alaosastaan mihinkään kiinni kun siellä kerran ei enää alapedin kavennuksen jälkeen ole mitään tolppaa mihin jotakin kiinnittäisi 😉 Hah.

    Kokonaisuutena valmiiksi asti lopulta koottu sänky näyttää ja tuntuu kyllä hyvältä, materiaali on joitakuita muita selvästi parempaa kuten myös pintakäsittely. Tukevuuskin menettelee. Saattaisin tarpeen tullessa ostaa jopa toisenkin samanlaisen, nythän kasauskin jo sujuisi kahteen tuntiin kun tietää etukäteen mihin kaikkiin korjailuihin ja omiin pultteihin pitää varautua 😉 Suosittelen varauksella, hinta on kuitenkin tällä tuotteella ihan kohtuullinen ja samoin laatu jos vertaa vaikka Jyskin vastaaviin tuotteisiin.
    Toivottavasti tästä selonteosta on iloa/apua jollekulle 🙂

  10. piste. sanoo:

    Meillekkin on tulossa Suwem:lta Liisa-pikkulastensänky laidoilla… Saadaan vihdoinkin päivitettyä leikki-ikäsen huone! Projektia voi vilkaista tuolta meidän blogin puolelta 🙂

    http://pikkupiste.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-3luukku-suwemn-ihanat.html

  11. Muppa sanoo:

    Täällä huono kokemus Suwemista, tilausta ei kuulu eikä näy, koko päivä päivystetty ja tänään oli luvattu toimituspäivä. DSV-kuljetusfirma ei tiedä mistään mitään ja asiakaspalvelu todella tylyä, taidetaan mennä huomenna kalustekauppaan ja ilmoittaa vaan Suomen verkkomaksulle tästä huijausfirmasta.

  12. Muppa sanoo:

    Päivitän vielä edellistä kokemuskommenttia: Sängyntoimituspompotus on vaan jatkunut, nyt 3 arkipäivää ollaan oltu valmiustilassa heidän luvatessa tavaroiden tulevan. Nyt laitoin lopullisen tilausperumisen ja heidän mielestään meidän tulisi silti maksaa toimituskulut; toimituksesta jonka ovat tyrineet monella tasolla ja se on ainoa syy miksi haluamme perua kaupat. En todellakaan voi siis suositella. Täytyy nyt toivoa, että saadaan edes rahat takaisin, en enää edes usko, että tavaroita on alunperinkään toimitettu tehtaalta.

Kommentoi