OMA DESIGN

29/04/2012

Tutustuin Lapsimessuilla Oma Design valokuvausstudioon. Oman ideana on muokata kuvista upeita taidekuvia. Kyse ei ole mitään ihan pikkuparantelusta vaan täydellistä muokkausta. Oma Designin sivuilla on nähtävillä erilaisia malleja ja kuvia josta ne on muokattu. Nettikaupasta voi tilata kuvia, tauluja ja julisteita omasta kuvasta.

Helsingin Kalliossa sijaitsevalla studiolla otetaan myös kuvia, ja jälleenmyyjä studioita on tulossa myös pian muihin kaupunkeihin. Huipputason studiokuvista Oma tekee vaikka mitä. Miltä kuulostaa vaikka Star Wars aiheinen hääkuva? Tai yksivuotiskuva Narnian taikamaailmassa?

Elviksestä otettiin Lapsimessuilla kuva jonka sain muokattuna suoraan sähköpostiini. Se on helppo prtintata tai tilata isompana julisteena tai canvastauluna. Tässä kuvassa muokkaus on vielä tosi pientä, mutta hurjan söpö. Oma Designilla on nettikaupassa nyt lapsimessutarjouksia, käy katsomassa jos kiinnostuit!

Minttu


6 Responses to “OMA DESIGN”

  1. Tosi mielenkiintonen firma! Tuolla näytti olevan lahjakorttikin myynnissä – kiva lahjaidea! =)

  2. Mikä toi kuva on? Siis tulostitko isona seinälle vai onko toi kuva muokattu jotenkin, vai saitko jo lapsimessuilla noin isona (vrt tuoli) vai mitä ihmettä tässä tapahtuu. t. nimim en älyä

  3. ah, okei 🙂 Täytyy sanoa ettei noi oo yhtään mun makuun. En pidä tollasesta ylimuokkaamisesta, mutta varmasti moni muu ilahtuisi kuvista.

    • Mä tykkään aika simppelistä ja luonnollisesta mutta jotkut, etenkin noista leffajulisteita kolahti. Kiva kyllä että on tälläsia joukosta erottuvia, nille jotka tykkää ;D

Kommentoi