Melkein kesä

29/04/2012

Kevättä odotettiin hulluna ja se hiipikin meille pikkuhiljaa ja salaa. Eräänä päivänä tajusin että viimeisetkin lumet ovat sulaneet ja kadut melkein puhtaat. Ihana, kevät on täällä! Viimepäivinä olen ollut erityisen iloinen paahtavasta auringosta. On niin lämmin, melkein jo kesä!

Melkein kesäisiin päivin on mahtunut pyöräilyä, jäätelöä leikkipuistossa, jäätelöä linnanmäellä ja taas jäätelöä puistossa, ulkoilmaimetystä, hikoilua takki auki, hymyä, naurua, silmien siristelyä ja ensimmäisiä pisamia.

Kesän tuloon ollaan valmistauduttu myös parvekkeen perusteellisella siivoamisella ja ikkunoiden pesulla. Tänäkään kesänä en ole bikinikunnossa. Eli ihan perussettiä. Eilen illalla join parvekkeella ilta-auringossa siideriä. Puissa on ihan kohta jo lehdet.

 Joko arvaatte mikä on lempi vuodenaikani? 😉

Minttu


3 Responses to “Melkein kesä”

  1. Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa! ;D

  2. laukku sanoo:

    KESÄKESÄKESÄ! Siis en odota mitään ikinä niin paljon kuin kesää ja sitä kun ulos mentäessä ei tarvitse hikoilla itseään jo pukiessa!
    Aurinko paistaa ja voi olla ulkona vaikka koko päivän! Syödä jätskiä ja huitoa hyttysiä(mitenhän sen aina unohtaa miten ärsyttäviä ne onkaan?). 😀

    Ja nyt on vielä kaiken lisäks Väinön ensimmäinen kesä, ihan huippua!

  3. <3<3<3<3<3<3<3<3 :DDD !

Kommentoi