Värikästä Pääsiäistä!

6/04/2012

Uskomattoman harmaa ja ankea sää! Onneksi sisällä kotona piristää lasten taide, värikkäät munat, vehreä ohraruoho, kauniisti koristellut pajunoksat sekä kirkasvalolamppu. Ja tietty suklaa.

Pääsiästä vietetään perheen kesken, vähän kyläillen ja hyvin syöden. Kuten viime vuonnakin. Mitään pääsiäis perinteitä meillä ei ole, mutta lasten syntymän jälkeen on pääsiäinen näkynyt kotona juurikin koristelussa ja teemaan mukaisessa askartelussa. Virpomaan oli tarkoitus mennä viime sunnuntaina, mutta Kaapo söi aamulla salaa kaksi Mingoin munaa kuorineen ja myöhemmin vielä puolikaan. Siitä seuranneen huiman verensokerin nousun ja laskun (= raivarien) takia päätimme että on parempi olla postumatta koko asunnosta.

Leppoisaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti aurinkokin paistaisi vähän. Katsotaan ehdinkö nyt päivittelemään täällä vähän enemmän. Viime päivät ovat olleet touhun täyteisiä, Elvis tekee hampaita, valvoo ja tankkaa maitoa, kotona on ollut kaikenlaista puuhaa ja mulla viikon sisällä kolme teatteriesitystä. Pieni hengähdytako nyt tekee ainakin itselle ihan hyvää.

Kaikki hyvät suklaamunat olen jo syönyt, pahoja vain jäljellä. Onneksi kaupat on huomenna taas auki. Melkein tulee ihan jouluinen olo kaiken tämän lumen ja suklaansyönnin parissa.

MItä te puuhattee pääsiäisenä? <3 !

Minttu


One Response to “Värikästä Pääsiäistä!”

  1. Taina sanoo:

    KUORINEEN :O 😀
    Meillä ei mitään noin jännittävää!

Kommentoi