Dylan

22/03/2012

Pakkohan äidinkin on välillä saatava hengähdystauko sairastuvalta. Vaikka oma kurkku olisi kuinka karheana. Sunnuntai, aurinko, tyttökaverit ja brunssi. Ihan parasta.

Kävimme siis muutaman kaverin kanssa viime sunnintaina Arabiassa Dylanin sunnuntaibrunssilla. Sää oli ihanan keväinen, aurinko paistoi joten teimme pienen sunnuntaikävelyn alkuun.

Dylan on kivalla paikalla Arabiassa, heti Taideteollisen korkeakoulun vieressä. Sinne pääsee siis helposti kävellen tai julkisilla (ratikka & pari bussia). Ja no tietysti myös autolla. Ennen tai jälkeen syömingeiden voi käydä vaikka idyllisellä kävelyllä Vanhalla koskella.

Dylan on kuuluisa sen tosi tosi runsaasta salaattipöydästä. Aivan mahtavien salaattien lisäksi brunssilla voi nauttia tuoreita hedelmiä ja marjoja, erilaisia muroja ja myslejä, tuoretta leipää, patonkia, croisantteja, karjalanpiirakoita, sämpylöitä. Jälkiruuaksi on paljon erilaisia kakkuja ja piirakoita, tuulihattuja sekä vaahtokarkkeja. Tuoremehun, kahvin ja teen lisäksi voi halutessaan ostaa vaikka pullon tai vain lasin kuohuvaa.

Paikka on valoisa ja aina ihan tupaten täysi, joten pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen. Lapset on huomioitu kivasti ja syömässä olikin paljon lapsiperheitä ja isoja kaveriporukoita lapsineen. Alle neljä vuotiaat syövät ilmaiseksi ja alle 11 vuotiaat puoleen hintaan. Lapsille on eteisessä iso leikkipaikka sohvineen, leluineen ja videoineen. Ravintolassa on myös runsaasti syöttötuoleja. Kaikenkaikkiaan tosi toimivaa ja rentoa meininkiä.

Ensi kerralla toivottavasti terveet lapset mukaan ja kiloin sijasta syön vain puoli kiloa halloumia.

Minttu


7 Responses to “Dylan”

  1. Lähiömutsi sanoo:

    Entisessä elämässä kävin loiventelemassa viikonloppua useinkin Dylanissa. Silloin kiinnitin pääasiassa huomiota vain skumpan hintaan, mutta nyt kun muistelen, siellähän todellakin oli tosi kivat mestat myös muksuille. Pitääkin joku sunnuntai könytä täältä lähiöstä rohmuamaan sitä halloumia.

    • Joo nykyisin sitä katsoo kaikkia paikkoja vähän erilailla kuin ennen. Missä on hissi, millainen vessa, mahtuuko rattailla? Asioita joita ei ennen tullut mieleenkään ajatella. Mmmmmm, halloumi mielessäin.

  2. laukku sanoo:

    Siis nam. Nyt tuli ihan kauhee nälkä ja hinku tuonne. Ehkä syksyllä poikkean kun Helsinkiin päin olis tarkotus eksyä 😉 Onko hintavaa? :p

  3. Vuokko sanoo:

    aivan mielettömän ihanat ruuat, mut vähän hälyä ja häsistä, kun paikka on täynnä. nim. herkkis

  4. […] iltana tapahtui lemppari brunssipaikassani, Dylanissa, jotain jännää ja hauskaa. Pidimme yhdessä neljän muun bloggarin sekä […]

Kommentoi