Vauvakoru

27/02/2012

Äitini löysi muuttonsa yhteydessä vanhoja vauvakorujani. Hopeiset rannerenkaat on tuotu aikoinaan Balilta. Ne on tarkoitettu laitettavaksi vauvan käteen heti syntymän jälkeen. Koristeelliset korut kasvavat ranteen mukana ja niitä ei ilmeisesti ole tarkoitus aikuisenakaan riisua pois.

Noita suloisia, pulleroisia vauvakäsiä voisi kuvata vaikka kuinka! Elvis ei koruista pahemmin välittänyt mutta Kaapo leikkii niillä parhaillaan. Ovat kuulemma ihania. Pitäisi vielä putsata korut. Miten sitä hopeaa kiilotettiinkaan kotikonstein? Hammastahnalla? Sen jälkeen laitan ne jonnekkin talteen. Ovat mielestäni vähän liian tyttömäisiä meidän pojille käytettäviksi. Omaan käteenkään niitä en saa enään ängettyä.


Minttu


4 Responses to “Vauvakoru”

  1. Suski sanoo:

    Hammastahna toimii! 🙂

  2. Pikku Miia. sanoo:

    suolaa, foliota ja kuumaa vettä päälle, muistaakseni tuo toimii, irrottaa lian hyvin.
    tosin seos haisee aivan kamalalle hetken kuluessa, mutta saa hopean kiiltämään 🙂

  3. Onneli sanoo:

    Meillä ainakin muistan äidin hammastahnalle hinkanneen 🙂

  4. […] HELMIKUUssa aloitin uuden teatteriharrastuksen, elämä kahden lapsen kanssa alkoi tuntua päivä päiältä helpommalta, oli laskiainen, rakas koirani kuoli, meitä kuvattiin Hesariin, oli ystävänpäivä, käytiin Lappeenrannassa häissä, vaikka minkälaista menoa ja meninkiä mahtui tuohon kuuhun. Toista kuukautta kestänyt ostolakkokin sujui yllättävän hyvin. Lempipostaukset: M♥J, HESARISTA HUOMENTA, VAUVAKORU. […]

Kommentoi