VAUVA RIIPPUKEINUSSA

21/02/2012
Viime sunnuntain Hesarissa oli juttu jossa kerrottiin erilaista nukkujista ja sängyistä. Yksi näistä erikoista nukkujista oli Elvis, joka siis viettää yönsä riippukeinussa. Itse en pidä tätä kovin kummoisena, ainakin muutaman lukijanikin vauvat ovat samanlaisessa kehdossa nukkuneet.
Toimittajan mielestä tämä kuitenkin oli kiinnostavaa. Ja niin jonkun kumman lapinmiehenkin joka jostain sai kaivettua numeroni ja soitti minulle eilen. Kertoili juttuja jostain kodasta ja hevosen hakumatkasta ja lupasi lähettää rahaa konjakkiin.
Hesari  jutussa kerrottiin, että molemmat lapsemme ovat nukkuneet riippukeinussa jo kuukauden iästä koko yön heräämättä. No se ei valitettavasti ole ihan totta. Kaapo nukkui kyllä, mutta Elvis ei. Muuten kyllä nukkuu hyvin. Aina kun vain nukkuu. Jutussa kerrottiin myös että otamme sängyn aina mukaan reissuun. No emme ota, mutta sen voi kyllä helposti ottaa. Pari juttua jotka halusin korjata.

Lisää riippukeinusta voit lukea täältä.

Minttu


6 Responses to “VAUVA RIIPPUKEINUSSA”

 1. Ida-Antonia sanoo:

  Äh, mihinköhän tuo lehti meillä jo piilotettu, pakko kaivaa esiin…

  Mua niin houkuttais hankkia tuo… 🙂

  • Toi on kyllä tosi ihana, suosittelen hankkimaan! Kesällä viim siirän kyllä E:n pinnikseen, mutta sitten saa molemman pojat loikoilla tossa parvekkeella.

 2. Vera sanoo:

  Rahaa konjakkiin =D ihan paras! Riippukeinu kuulostaa kyllä toimivalta ratkaisulta =)

 3. no voi vitsi tämähän mun pitkin maanantaina vanhemmillani etsiä käsiini, mutta unohdin (meille ei tule hesaria) :/ hauska kyllä miten nuo jutut aina pikkuriikkisen vääristyvät matkan varrella. elvis on niin söpö, voih 🙂

Kommentoi