Meandi kevät 2012

25/01/2012
me&i kevätmallisto on nyt julkaistu. Kuten olen aikasemminkin kertonut, merkki ei ole suosikkejani. En tiedä mikä siinä on, mutta joku kuoseissa aina mättää. Hassua sanoa lastenvaatteista, mutta makuuni ne ovat jotenkin lapsellisia. Yllä suosikkini uudesta mallistosta. Vaikka useimmista printeistä en ole pitänyt, olen kyllä tyytyväinen niiden vaatteiden laatuun joita meiltä löytyy. Samoin ökötex- standardin puolesta  suosittelen tuotteita. Tässä(kin) mallistossa on oikeastaan kaikki mekkoja lukuunottamatta unisexiä, se on kiva!
Mitään pakko saada- juttuja ei tälläkään kertaa joukossa ollut, mutta kolme alinta vaatetta voisin kyllä nähdä Elviksen päällä. (vai onko se vaan toi ihana malli?) Mitä tykkäätte itse?
Äitien mallistossa oli taas kiinnostavia housuja. Syysmallistossa olleet farkkujen näköiset college-legginssit, nyt tummanharmaana. Sekä ”siistit haaremhousut”. Rentoa ja mukavaa.
 

Jos vaatteet kiinnostavat mutta kutsuja ei ole tiedossa, voi malliston nähdä livenä tänään Piilo kirppiksellä. Klo 18 eteenpäin.

Minttu


8 Responses to “Meandi kevät 2012”

 1. Netta sanoo:

  En innostu kyseisistä vaatteista. Tuntuu myös että niitä on joka toisella päällä. Siksi rakastan kirppareita, sieltä saa lastenvaatteita mitä ei tuu joka nurkassa vastaan. Varmasti nuo on laadukkaampia kuin perus hennesit, mutta meillä ainakin on kaappi niin täynnä vaatteita, ettei ne ehdi edes kulua ennen seuraavaan kokoon siirtymistä. Naistenvaatteissa on välillä ollut kivannäköisiä paitoja.

 2. Moikka, en ymmärrä miten jotkut on niin lovena tähän merkkiin.. Itse olen useasti kutsuilla istunut ja ihmetellyt asiaa. Vaatteet kalliita ja kammottavia..Ainoastaan Yogapantsit tyttärelleni olen ostanut. Aivan kamalia värejä ja kuoseja.

 3. Elina sanoo:

  Mä taas tykkään aina jostain jutusta per mallisto. Viime syksyisestä Cecilia Blankens mallisosta ostinkin muutaman vaatteen. Mutta ehkä ne ei olleet ihan normaali-meandeja ; )

 4. Mimmu sanoo:

  En ole minäkään kovin hulluna tuohon merkkiin, varsinkaan kun meille on kotiutunut muutama maanantaikappale, joiden laatu on ollut surkea. Sen sijaan aikuisten vaatteista (no ei mulla ole kuin kahdet legginsit) on todella hyviä kokemuksia ja nyt mietinkin tilaanko pelkästään itselleni, kaverini kun pitää kutsut viikon päästä. Juuri nuo haaremihousut minuakin kiinnostaa.

 5. Olin itse myös kutsuilla eilen, ja en taaskaan tilannut pojalle mitään. Ei ole ehkä meidän juttu.:) Itselleni sitten tilasinkin kahdet housut, olivat hyviä. 🙂

 6. Maria sanoo:

  miekin olin eilen kutsuilla,mukaan sieltä tarttui noita traktorikuosisija hattuja pari kappaletta, mutta ehkä en ihan tollasta traktori paitaa pojalle ostais.Värit on sellasia hieman outoja,ja kuviot on niin ’valtavia’,massiivisia tai miten vaan. Kiva noita on katella. Aikuisten vaatteista voin sanoa että se ei iske ainakaan alle parikymppisille(ainakaan mielestäni) riippuu tietenkin tyylistä. Ittelleni tilasin sitte Wallpaper hatun sinipohjasen ja siinä on sitte rusk.ja valk. kuvioita. Ei siis ole oikeen miun kaa mieleen noi vaatteet. Tulee jotenki mieleen yöpaidat.
  Liityin siun blogin lukijaksi kirjotat niin kivasti ja paljon asioista jotka ovat kiinnostavia!

Kommentoi