Baby Shower

22/09/2011

Ihanat rakkaat ystäväni järjestivät eilen vauvajuhlat kotonamme. He toivat mukanaan ihania herkkuja, uskomattoman hienon vaippakakun ja tietysti ihanat itsensä. Kenelläkään näistä kohta 20 vuotta tuntemistani ystävistä ei ole lapsia. Siksi tämä yllätys oli jotenkin erityisen liikuttava.

Vaikka olen tällä hetkellä niin totaalisen raskaana etten oikein osaa ajatella tai puhua mistään muusta niin ystäväni toivottavasti onneksi ymmärtävät. Puhuttiin paljon lapsista ja raskaudesta mutta myös uusista asunnoista, remonteista, matkoista, sisutuksesta yms, mikä oli itselleni oikein virkistävää.

Ei haikaroita, ällöttäviä pastellivärejä tai masukipsintekoa (onneksi). Vaan ihana illanvietto tyttöjen kesken. Vaippakakku oli muuten ihan mahtava. Sisältä paljastui ihania yllätyksiä. Puolet kavereista kylläkin luuli vaippakakun olevan vain vaipan näköinen kakku.

Harmi etten oikein saanut otettua kovin kivoja kuvia. Kamerasta oli akku loppu joten käytössä oli vain puhelimen kamera joka ei oikein toiminut yhdessä hämärän keittiön ja punaisen lampun kanssa. Ehkä kuitenkin saatte jonkinlaisen käsityksen näistä.

Hurjan Marimekon kankaisiin käärityn vaippamäärän lisäksi kakusta paljastui pari tuttia, puinen gorilla-lelu, Puhdistuspyyhkeitä, Marimekon pahvisalkku, Lifefactoryn tuttipullo ja hauska mOmman lusikka.

Vielä tuhennen kerran Kiitos, kiitos, kiitos ihanat!

Minttu


4 Responses to “Baby Shower”

 1. Piitu sanoo:

  kivat kaverit! 🙂

 2. Milky sanoo:

  Ihanat vauvajuhlat sinulla oli! <3 Kuulostivat piristäviltä 🙂 Hyvää vointia sinulle ja jaksamista loppuraskauteen 🙂

 3. Onneli sanoo:

  No näin mä sitten oikein 😀 Olen kuullu vaippakakusta ekan kerran vasta loppukesästä mutta tunnistin kyllä sitten heti kun moisen näin ulkona sateessa teidän rapun edessä. Muuten tulikin sitten vähän epätarkkaan katsottua koska luulin noin puolet seurueesta olevan miehiä. 😀

 4. Piitu, no kyllä ! 🙂

  Milky, Kiitos viiemistä viedään (toivottavasti)!

  Onneli, heh hassua! Mullekkin selkeni vaippakakku vasta vähän aikaa sitten Sinkkuelämän uusintoja katsellessa ;D

Kommentoi