Ihana henkaritarjous

31/08/2011

”Tanskalaisen fabulous goosen kauniit ja ympäristöystävälliset muovihenkarit ovat kestäviä ja käytännöllisiä. Henkareiden taianomainen design sai inspiraationsa ruotsalaiselta kirpputorilta  muutama vuosi sitten. 1950-luvun nostalgiaa henkivä lopputulos on aikuisten ja lasten mieleen.

Fabulous goosen perustajien mielestä hookie -henkari edustaa kestävämpää kehitystä kuin puuhenkarit. Maapallon hyvinvoinnille arvokkaita puita ei kuole. Kyseenalaisia väriaineita ei käytetä. Sarja työllistää lähellä eikä lapsityövoimaa käytetä missään valmistusvaiheessa. Kevyiden henkareiden kuljettaminen jättää myös pienemmän hiilijalanjäljen kuin raskaiden puuhenkareiden kuljettaminen maapallon puolelta toiselle. Eettinen toiminta on sarjan perustajille kolmen lapsen vanhempina erittäin tärkeää.”

Vipanat nettikauppa tarjoaa nyt kaikille kolmen henkaripaketin ostajalle neljännen paketin kaupan päälle.

Minttu


2 Responses to “Ihana henkaritarjous”

  1. Onneli sanoo:

    Onpa harmi ettei ole punaisia, olisivat sopineet täydellisesti meidän makkarin ylimääräiseen vaatetankoon, jolle ripustetaan myös ukin kaapeista pengotut muoviset isot punaiset henkarit. Niihin kun ei oikein saa mitään pienen väen vaattehia roikkumaan.

  2. No voi harmi. Kannataa silti kysellä, voivathan he varmaan tilata niitä jos vain maahantuojalta löytyy..?

    Nämä ovat vaan niin ihastuttavia. Meillä kun on ei ole mitään avohyllyjä tai tankoja Kaapon huoneessa en kuitenkaan ainakaan nyt raaski noita ostaa. Mennään siis Ikean ja H&M ilmaisilla lastenhenkareilla.

Kommentoi