MUTKU MÄ HALUU-UUN!

14/02/2011

Meillä on ollut taloudessa tää lama-trendi jo jonkun aikaa. Ja edelleen se jatkuu. Eikä tätä trendiä valitettavasti ole jatkettu ihan huviksi tai muistakaan eettisistä tai ekologisista syistä, vaan se on ollut aika pakonsanelemaa. Valitettavasti tämäkin taitaa olla sitä kotiäidin arkea. Kuitenkin kyllä enemmän kuin mielelläni vietän päivät lapseni kanssa enkä töissä. Vaikka aika materian perään olenkin. Köhöm.

Me sovittiin Lassen kanssa että tässä kuussa ei osteta yhtään mitään. Ei siis mitään muuta kuin ruokaa ja sitäkin pienellä budjetilla. Aika hyvin ollaan pysytty päätöksessä (mitä nyt uudet päälliset ja makuupussi rattaisiin ja yks lipasto..). Mutta tosi hyvin kun miettii tätä mun kevätvillitystä, pyörimistä kaupungilla, vaatteiden sovittelua ja tuntien pyörimistä nettikaupoissa ja kirppiksillä.

Voi kun joulu olisi keväällä, osaisi jopa vastata jotain lahjatoiveisiin. Tässä pari juttua jotka ihan ehdottomasti tarvitsen tai ainakin yhtä kipeästi haluan. Ja oikeesti ihan hävettää sanoa että tässä on jo paljon, mutta vain osa. Toisaalta eniten tässä on kotiin juttuja, siis kaikkien meidän iloksi, lisäksi Kaapolle ja ihan viimoiseksi vain mulle. Hihihiiii.

 
 
 
 
 
 

Kuvat: Marimekko, Finnish design shop, Iittala, h&m, Monki, Polarn O. Pyret, Cheap Monday, DesignTorget, Converse, Punavuoren Peikko, RetkiaittaLuhta, Arabia, Habitat

Minttu


4 Responses to “MUTKU MÄ HALUU-UUN!”

 1. sarkku sanoo:

  Kiitos ihanasta kommentistasi blogissani:)

  On muuten ihanat muumilakanat! Ja noi tunikat!

 2. Anonymous sanoo:

  Toi pallomatto on myös aivan ihana!!!

 3. Iitu sanoo:

  Ihania juttuja! Noi eläinmaatuskat on ihan mahtavia! Eikös ne olekin designtorgetilta?

  Iitu

 4. Minttu sanoo:

  No niin on 😀 ! Maatuskat on joo designtorgetilta, ja tarkoitus olisi lähteä niitä kuun lopussa tukholmasta hakemaan.

Kommentoi